niski trombociti i omega imaju zajednicko kao kupus i stolac
a sto se tice apotekarskog odredivanja krvnih sastojaka, to mi je u rangu da, pardon maj frenč, odes mesaru na dijagnostiku i operaciju tumora
Printable View
ma to oni trgovacki putnici po apotekama imaju cudotvorne kovcezice
aha, onda nista.
Po trgovačkom putniku NW, meni je u jesen falilo svega :lool:. Samo je Omega bila granična :lool:.
e jese nevjerne :lool:
ja ne vjerujem tim testiranjima.
ali vjerujem summer da magriz izgleda odlicno :)
a meni ne :-o
ta testiranja nikad nisam radila, vidim s vremena na vrijeme u ljekarni neki oglas, ali mi vjera brani da se tome predam.
a bas mi fali neki izazov, pa mislim se vidi mogu odrediti kolicinu odredjenih masnih kieslina sad u tijelu. pa me zanimalo kako, kako je to cool. al da ne googlam, pitah.
Moraju ti odrediti da ti nešto fali. Kako bi ti inace neki dodatak prodali :mrgreen:
pa znam da mogu, al kako rekoh mislila sam vidi vraga sad je to ono rutina. bas cool.
edit: vidim i Cubanin kometar, pa meni mogu odmah s vrata reci fali vam daska u glavi :lool:
Spajka vidiš ti ove MB, to ti je reći dalmatinska solidarnost :lool:.
Cubana, i jesu mi odmah uvalili neki preparat. Sreća da sam ostala dovoljno pribrana da ne uzmem ono najveće pakovanje :lool:.
:lool: :lool: luda li si :lool:
edit: na spajku mislim
j-la :)
A jeste predvidljive točno sam znala tko će odmah skočiti da ne vjeruje tim testiranjima :-P to ne znači da ja ne smijem vjerovati.
Treba malo pažljivije čitati, naravno da neke stvari nemaju veze jedna s drugom nego su navedene u drugom kontakstu.
magriz pa meni je predivno kad čujem da je netko vidljivo napredovao, nema mi ljepšeg od onih fotki prije i poslije. Ne sumnjam ni zeru, ja sam se htjela diviti, al kad voliš bit tajnovita neka ti bude ;-)
o tome i pričam jer ne znaju oni jedni za druge mogli su mi naći deficit štajaznam vitamina C ili kalija, ali ne uvijek je to Omega 3.
Uostalom bila sam jednom i u inozemstvu na jednom projektu koji se doticao zdravstva, pa su me i tamo testirali nekim čudima, isti nalaz.
eto i ti mi kazes preko ekrana. dakle imam dijagnozu :lool:
lili meni to spada pod struku u nekom krugu, pa mi je zanimljivo. no vjerovati se moze u sta god zeli a dati svoje novce za sta god zeli.
vjerujem da postoje podrucja u kojima sam ja ne takna (nazalsot ne u bokovima) nego jos tanja od flis papira, pa vjerujem.
spajka :kiss:
U sve se moze vjerovati. To i je vjera... ne trazi dokaze. :)
osim spajke, struka je i meni. stovise, to i radim od proslog tisucljeca :mrgreen: zato i pitam za ustanove. jer me zanima kako su radili.
spajka, evo ga cijena prava sitnica, meni u susjedstvu, s cijenom prednjači Omega 950kn
https://www.synlab.hr/cjenik/vanjske-pretrage-cjenik/#
Rade preko krvi kako su i meni radili vani.
Cijelo jutro vas napreskokce čitam, smijem se, mislim moram odgovorit... i na kraju zaboravim što sam htjela pisati.
Jučer sam preskočila trening radi večere :-o, ne vjerujem da se to meni štreberici dogodilo. danas ću onda trčat s mm-om, on me isto dobro naganja.
Uživajte na skijanju, mjerenjima, vježbanju, bacanju vage - ja ću samo u lijepom danu
Evo me cure moje
Sve je super, srce zdravo i nema prepreka vjezbanju!
Happy sam jako.
Od sve price o tramvajima i stanicama, uzela sam taxi :-)
Srela poznanicu na busnoj i zadrzala se na kavi pa nisam ni mogla drukcije doci na vrijeme .
A za nazad, upoznala u bolnici divne ljude iz svog kraja koje poznaju i moji, pa nece ni da cuju da idem nazad busom, eto, oni me voze <3
Danas preskacem vjezbanje ali cu yogu kad dodem doma svakako odraditi...
Flopi, jeeej, bravo za zdravo :heart:
A koliki su ti otkucaji kod trčanja s obzirom da su niski u mirovanju?
Super ti je ispalo za povratak!
Bravo Flopi, baš sam happy zbog tebe. Meni tu i tamo budu niski otkucaji u mirovanju, već sam ti pisala o tome - i vježbam redovito i bez prepreka.
Sreatn put doma.
A Lili sve stigne na treningu, pa čak i kontrolirat kog ima a kog nema u onoj gužvi i mraku na nasipu:-P
Flopi super vijesti!
baš mi je drago da je sve ok! :kiss:
Flooopiiii :-D!!! Drago mi je da je nalaz ok :-D!
Flopi jeeeeeeeeeeee bas mi je drago :dancingfever::dancingfever:
ninik spijuniras aaaaaa? jel bar setas?
Lili hvala, ali mislim da je to malo preskupnjikavo.
Flopi ideees!!!! Tako mi drago!!!
flopi super!!!
Bravo Flopi!
Sad sam do kraja isčitala onaj tekst što je linkala Zhang. Mislim da bi link trebalo "nalijepiti" na uvodni post. Odličan tekst!
j-la daj broj posta da ne trazim pa cu nakeljiti
Flopi :heart:
ma vi ste <3
U naporu oko 178
U mirovanju zna biti od 70-40
hvala j-la što me podsjeti, sad sam ga završila. Članak je odličan, hvala zhang. Razbija puno mitova.
Meni je nevjerojato kako sam slušajući svoj organizam i sama se počela tako hranit prije nekih godinu i pol, takvom učestalošću i čudila se sama sebi kako nikad nisam jela više, a bez problema održavala istu težinu.Trčanje me navelo na takav način prehrane.
spajka evo članka: http://body.ba/fitness/mrsanje/najbo...-za-mrsanje/75
Flopi, odlicne vijesti!!! :-D
Spajka, :lol: vristim i valjam se
Potpis pod spajku za magriz...vauuuuuu
Hvala na zeljama, vjerujem da cemo uzivati.
spajka=CIA :kiss:
ništa ne promakne oku sokolovom!
špijuniram na veliko, upućena u sve...ko trči, ko vježba, ko se šverca s palačinkama...sve pratim!
ja šetam redovito, trčim ponekad, vježbam doma malo manje ali i to se nađe na repertoaru!