Kako vam se čine - Kira, Chiara, Amelie ?
Meni se svaki dan neko novo svidi a još niti neznamo spol :lol::heart:
Printable View
Kako vam se čine - Kira, Chiara, Amelie ?
Meni se svaki dan neko novo svidi a još niti neznamo spol :lol::heart:
Od ova tri imena najviše mi se sviđa Amelie. Ne poznajem nikog s tim imenom, a nisam ni čula da je netko nazvao svoju kćer tako.
Chiara/Ciara/Kjara ili koja vise varijanta mi je vec izlizana. Nesto kao moje ime unazad nekoliko godina :D
A Kira me podsjeća na lik iz Zvjezdanih stare DS9.
Nasa je nakon svih mogucih imena dobila ime : Atena :)
dok sam ja bila mala mala mala beba mama je imala prijateljicu cija kcer se zvala korina. uvijek su se njih 2 druzile pa tako i nas dvije... nisam ni bila svjesna sebe ali svaka lutka i barbika i beba mi se zvala korina i rekla sam mami da ce se i moja kcer jednom tako zvat. jos uvijek stojim iza toga... tako da ako bude curica bit ce korina :-)
Meni je unazad 7-8 godina zapelo za uho ime Bruna i nakraju je i dobila to ime, samo smo dodali i Iskra
tako da je Bruna-Iskra
Korina mi je isto prekrasno ime
Korina je zaista lijepo ime i nama je bilo jedno vrijeme u igri :) ali na kraju naša cura je Ines, a starija je Elena :zaljubljen:
Bok svima! Nasa curica je vec neko vrijeme s nama, a mi se niiiikaakoo ne mozemo odluciti kako ju nazvati. Molim vasu pomoc. Koje ime vam je ljepse: Nola ili Luna?
Luna <3
ja bih osobno išla s Nola jer znam nekoliko pasa koji se zovu Luna (inače mi nije to neki faktor, al eto Luna znam najviše)
al oba su baš lijepa, mekana i nježna
Tangerina, meni je isto za nijansu bilo draze Nola, a to sto kazes za Lunu, znam i ja par kujica s tim imenom, ali nije mi to presudno za eliminaciju... Kod Nole me smeta to sto je ujedno i prezime, a s druge strane iako su oba imena relativno mekana ( zbog to "L") Nola mi je ipak malo zvucnije i time karakternije, dok mi je Luna njezno i romanticno, a opet nije isfurano... Ajmeeee, kako cu ja donijeti odluku?!!!! A da dam dva imena, to nikako ne bih...
Ja sam skroz zbunjena.
Ako bude curica ja ipak neznam koje bi ime.
Bila sam uvjerena da ce biti Eva,pa onda Gita,Tia,Tara,Una,...
A sin je rekao Dora.po Dora laptopu. :)
Una je predivno ime.
Moj favorit je julijana, ali nekako mislim da je dečko.
Daj ivekica pisaj na sodu.:)
Kako se to gleda onda?
Znam da je nešto po pjeni
Ništa od pjene. Sad ste mi ubacile bubicu u uho :)
Iz toga zaključujem da se većina roditelja ne zamara kako se koji pas zove.
ja i mm smo u uzi izbor stavili Laura, Nevera, Eliana, Naya :)
Mi smo se konačno odlučili za Larisu :-D Samo se nadam da ginekologica nije pogriješila u vezi spola jer nam je trebalo stvarno dugo da se dogovorimo.
Nasa ce bit Kristina.
Dobit cemo Tonku :)
moje cure se zovu...Melanie i Emilie...:-)
Malo off topic al jel ovo sa sodom ikom ispalo tocno? :) sad bi i ja piskila na sodu :D
Naravno da je nekima ispalo točno. Šanse za to su 50% pa se mora nekad i potrefiti. Da anketiraš 10ero ljudi koji te nikad nisu vidjeli što nosiš, sigurno bi netko pogodio. Čista stvar vjerojatnosti.
Al koliko sam skužila, cure to rade iz zafrkancije, ne za istač.
Mi smo se bili odlucili za Iris. Ali je decko pa sad muku mucimo... :)
Cure, u totalnoj sam nedoumici. Imali smo ime za decka, i naravno stize nam za manje od tri mjesec curica
Ina, Amalia ili Nea?