pozzz
Nina1 sretno sutra i hvala :love:
citam Vas i pratim..ja sam sutra gore na ulz jel još netko?
moja beta danas 19 300 :heart: :heart: :heart: :heart:
puse......
Printable View
pozzz
Nina1 sretno sutra i hvala :love:
citam Vas i pratim..ja sam sutra gore na ulz jel još netko?
moja beta danas 19 300 :heart: :heart: :heart: :heart:
puse......
Svima ~~~~~~a sve što vam treba...
NinaB :* :heart: :D
Draga Zedra samo hrabro moja štitnjača utihnula nalazi fenomenalni zato neka ti je to jedna briga manje :heart: :heart: :heart:
hvala :love: :love:
NinaB, jesi bila danas gore na uzv-u? sto kaze? :)
i da, beta je stvaaaarno onako predivna... :love:
ja bi jednu takvu... :mrgreen: :mrgreen:
Forumašice moje drage,
trebala bi si danas dati štopericu oko 22h, a ne da mi se ići u bolnicu!!!
Da li ima neki video link za to?
MM mi je davao Menopure u stomak, ali štoperica se daje negdje u mišić????
:mrgreen:
Arkica meni je jucer moj muz dao u guzu.....uf moram priznat da mi je bilo gore nego svi oni menopuri zajedno.... :(
Sretno!
Marina27,Citiraj:
Marina27 prvotno napisa
bilo di ili? Tih injekcija me uvik tako strah!!!
Sretno!!!! :love:
Arkica ne bas po sredini guza nego malo vise tamo gdje je misic.Citiraj:
arkica prvotno napisa
Menopur mi je davao u ruku i to je bilo kao od sale, ali ovdje smo koristili vecu iglu uf uf, no dobro bilo pa proslo sve za nase beboline ;)
Sretno!
Drzte mi fige sutra sam na aspiraciji.
:love:
Fala....
S r e t n o!!! :love: :love: :love:
Arkica, ima na youtubeu. Kad guzu podijeliš na na 4 dijela, pika se u gornji lijevi ili desni kvadrant. Dakle, dosta visoko gore.
Nije me bilo 2 dana, vidim da se svašta događa ovdje...
nina1 kako je prošla punkcija??
marina27 tebi sutra držimo fige :D :D
curke dobila sam odgovor od aurore na svoje pitanje ali još bi pitala i vas jer me zanima kako razmišljate- maloprije mi je krenuo spotting, večeras očekujem mengu... da li za sutra računam kao prvi dan ciklusa?? i krećem sa suprefactom?? ili da jednom uštrcam i danas navečer prije spavanja?
Gabi25, ako prabo krvarenje krene iza 18 sati, onda je sutradan 1. DC
Neka me isprave ako griješim....
punkcija prošla ok , imam 5 js, mislila sam da će ih biti i više...
transfer će , ako će, biti u petak jer biologa nema u subotu... :roll:
Gabi25 našla sam nešto na pretražniku , post je iz 2007, valjda se nije nešto promijenilo
Citiraj:
Ana29 prvotno napisa
Istina!!!Citiraj:
zedra prvotno napisa
Gabi ja sam zvala sestre da vidim kaj će mi reći glede toga jer i ja isto ne znam kak se to računa i ona mi je rekla da ak dobim navečer da jednom ušmrkam navečer a da drugi dan si već dajem menopur....hmmm nije me baš zadovoljio njihov odgovor :(
btw...ja sam trebala dobiti jučer m ali još je nema...rastura me trbuh ali nikako da krene a ja već živčana!!!!Kad ne želim da dođe onda uvijek dođe a sada kad želim da što prije dođe nje nema!!!! :lol:
Gdje nam je NinaB? :?
Evo i ja sam se sad iznenadila, zvala sam gore da se naručim za uzv 8dc i sestra mi je rekla da jučer računam kao prvi dan, bez obzira što sam dobila tek navečer. Jednom sam prije spavanja ušmrkala suprefact i danas mi je zapravo već 2dc i krećem sa menopurom. Eto za sve vas koje ćete biti u nedoumici kao ja...
Na uzv-u sam u srijedu u 9. Malo mi je čudno kak to u 9 kad su folikulometrije obično 8-9, ali valjda su nešto promijenili...
Gabi, i kako ti se sviđa suprefact? :) Fino, ha? Sretno danas s menopurima, vidjet ćeš da je zabavno.
Ja još uvijek čekam m. poludit ću... danas radim test, i ako bude pozitivan stvarno ću se ukomirat, jer to može značit samo vanmateričnu (u mom slučaju). :(
Jučer mi je MM dao štopericu. Hvala svima na savjetima; :-)!!!
Nadam se da ću ujutro na aspiraciju. Ima li koga sutra gore na postupcima??? Neću valjda biti sama u sobi???
Pusa svima i sretno!!!
Aurora suprefact je ludilo :lol: a danas ćemo vidjeti kakve su pikice
ja se stvarno nadam da ti se nije dogodila vanmaterična, jao to ti ne bi sada trebalo :( držim fige i javi se
arkice sigurna sam da nećeš biti sama u sobi... sretno :D :D :D
eto ih sad na, kakvo ludilo? kaj je tak lose? :/
sad me strasite prije vremena... :lol:
cure svima sreeetno!
Arkica, sretno sutra!!!
NinaB, ? :cekam:
Drage moje evo me :D :D :D :D
ma guzva malo,a kada dodem doma padam u nesvjest jer mi se konstantno spava...MM se zeza da nam treba jos jedna žena da spremanje i kuhanje (imam jednu za peglanje :lol: )....
Ja sam vam SUPER, FENOMENALNO još kada sam vidjela da Vam falim ajoj :love: :love: :love: . Jucer sam bila na ulz kod dr. Tomića :heart:
sve uredu..malo je bila sutnja pola minute jer nije vidio otkucaje ali sve je ok :D :D :D
Jadne cure koje su jucer bile gore neke su cekale od 7.30h a tek dr poceo primati oko 10.30( taman kada sam ja dosla) opet sam gore za 4 tjedna redovni TRUDNIČKI pregled....
Bravo za curke koje su jucer bile Nina1 i??
Gabica :love: :heart:
Draga ma nije....javi nam testic rezultat...ja vibram za plusic~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
NinaB bravo :D :D :D
A kaj se dogodilo? Zašto ih je počeo primati tako kasno??
Joj već sad vidim scenarij sljedeći tjedan, a žurim na posao :(
I da li znate da li se promijenio raspored- više nisu folikulometrije od 8-9??
Neznam draga znam da su dvije curke Nina1 i jos jedna bile na punkciji ali nije punkcija trajala 2,5h sata :? ...mozda neka operacija ili? ja zato imam praksu dolaziti najranije oko 10-10.30 h prosli put kada mi je dijagnosticirana :lol: TRUDNOĆA nikoga nije bilo vec sam se prepala da ne rade :saint:
nema pravila :heart:
Neznam draga znam da su dvije curke Nina1 i jos jedna bile na punkciji ali nije punkcija trajala 2,5h sata :? ...mozda neka operacija ili? ja zato imam praksu dolaziti najranije oko 10-10.30 h prosli put kada mi je dijagnosticirana :lol: TRUDNOĆA nikoga nije bilo vec sam se prepala da ne rade :saint:
nema pravila :heart:
Pa čudno mi je to, mene je sestra danas naručila u 9 pa znam da su prije odmah ujutro išle folikulometrije :?
A meni zbog posla paše i prije 8 da se stignem vratiti
jučer je dr kuna došao negdje oko 10 h, a dr tomić cca 15-tak min kasnije...
vjerojatno zato je sestra naručila kasnije
Nina1, što je bilo s j.s.? Jesu li se oplodile? Javi nam! Evo ti malo ~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni test negativan, čekam m.i dalje...
ajoj :love: daj Bože da ti bude situacija ko meni da niti neznas da si trudna :lol: :D i SVIM CURKAMACitiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
3 se oplodile a one preostale 2 nisu bile zrele za zamrzavanje
ovaj novi zakon zbilja sucks :(
cure evo kolektivnih ~~~~~~~ za sve
Bravo! Držim fige ~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :DCitiraj:
nina1 prvotno napisa
Meni su se isto 3 bile oplodile a 2 preostale nisu bile zrele za zamrzavanje.
Ja vjerujem da će do kraja 2010.zakon past. Samo, meni je i to kasno... :x :evil:
kasno je svakom paru... i onima koji imaju 20 i onima koji imaju 40 ...Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
grozno je kada radi nečijih demokršćanskih uvjerenja moraju ispaštati parovi kojima je stvarno potrebna pomoć...
ah .... :(
:D :D :D preživjela sam svoje prvo samopikanje :D
nije uopće strašno, malo me peckalo ali zanemarivo... više sam se namučila sa mjehurićima u menopuru nego sa samim pikanjem. ali i to sam riješila i sve je prošlo super
AuroraBlu i meni kasni i sve si nekako mislim da odem kupiti test čisto iz razloga jer kad ga kupim uvijek dobijem na putu do kuće:))
Ninochka, ~~~~~~~~~~~ držim fige da m. kasni zbog jedinog opravdanog razloga :D :D :D
Gabi, nisam bila doma pa nisam bila na netu, ali sjetila sam te se jučer navečer, jel da da je zabavno :) ja sutra navečer uzimam svoj prvi klomifen... vidjet ćemo kakva će reakcija kod mene biti. naručit ću se danas za folikulometriju 29.1.
Da Aurora, zabavno je :mrgreen:
Ja na klomiće nisam imala nikakvu reakciju i nikakvih nuspojava ali to ništa ne mora značiti...
Marina27 kako je prošlo kod tebe?? Koliko je bilo js i koliko ih se oplodilo??
Aspiracija je prosla :D uf uf nadam se da je to bilo prvi i zadnji put.
Ukupno je bilo 4j.s a oplodili su 2j.s. Transfer je u ponedjeljak. :saint:
Dali ce biti netko samnom????? Pa necu valjda sama :(
AuroraBlu, hvala na podršci, ali....Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa