Tikice ponavljaj betu i nasatvi sa utrićima, to je to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Ja još niš ne znam, čekanje
Printable View
Tikice ponavljaj betu i nasatvi sa utrićima, to je to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Ja još niš ne znam, čekanje
Tikica, ne znam o svemu ovome koliko ostale cure... ja bi na tvom mjestu nastavila. Čista da budem mirna! :) Držim fige! :heart:
Evo nas... imamo jednu ali vrijednu staničicu.
:klap::klap:krasno andream! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje :-)
andream
"jedna je dovoljna".....samo naprijed.....:klap:
:-)
hvala vam curke. malo me sad propikavaju jajnici al se nadam da neće dugo. a sad "štrikanje" do sutra...
Tikice, ako su bili trodnevni moguća je kasnija implantacija, kod blastice te mogućnosti nema, ono, doslovno, svi koji su imali niske ili nedovoljno neduplirajuće bete, a koje sam ja popratila, završe s missedom do 12. tjedna, na žalost (ja, sildad itd.). Za trodnevne je šarenije, imaš pozitivni 2x od Ginger, pa ludu betu od rikikiki - 6 pa 100 itd. Vadi betu i nadam se scenariju a ili be - da je uredna trudnoća, of cors, ili da je beta pala. Ako ti trebaju savjeti za dubiozne trudnoće, imaš vikki, mene i ostale cure. Oprosti što ću bit ovako iskrena i u glavu, ali svako polazi od sebe i teško se apstrahirat što je u glavi drugog čovjeka, a meni je osobno bilo najgore to prženje u nadi, ja volim ono ili lijevo ili desno. Krvarenje ništa ne znači - ginger je krvarila pa OK, charlie je imala krvarenje pa ok itd. itd. Beta je tu zakon i njeno je dupliranje ključno.
Sretno, to je sad igra živaca, želim ti što smireniju igru!
Andream, sretno!!!
Tikice, evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku brojku.
andream, super :-D
Tnx ina na posticu....ma ne nadam se ja bas nicemu, samo kazem da mi je situacija krajnje cudna jer bez obzira jel ja dobila menzis jos na utricima ili 5 dana nakon sto ih stanem piti, meni kad menga krene, onda krene...nema brljavljenja tipa u pon mrvu u srijedu pola mrve, pa onda dva dana nista....to je ono sto me zbunjuje.
A vidjet cu kako ce se situacija odvijati...ili cu sutra ili u ponedjeljak otici ponovno izvaditi betu ako se u medjuvremenu nesto ne promjeni.
Sto mislite, kad bi je bilo bolje ponoviti?
Mojca, kako kuburiš s neizvjesnošću?
tikice, sutra bi bilo idealno, al da li rade subotom u VG? Privatni vade, al ne rade nalaz do ponedjeljka. Ja ću dobiti e-recept za streptokok kad mi dr ozdravi, fora:-)
Maja, začudo sam ok...ja koja dramim za svaku sitnicu...
Sreća imam ovu prehladu pa mi preusmjeri pažnju. :) Čitam, mazim se s Felixom, briešm nos, popijem sirup, pričam na telefon, bacim oko na forum, pojedem nešto i tako u krug. Fini odmor zapravo. Mislim na Matildu i Đuru, ponekad malo popričam s njima, ali obećala sam im da ih neću puno gnjaviti. :)
Posao ignoriram, neki dan sam skoro cijeli dan radila (od doma) i bila nervozna i destruktivna. Ko ih šljivi, nek se snalaze sami!
Mare, e zbilja svašta! :)
Sutra, jer ćeš bolje vidit duplanje. Radi ti Sunce Jarun ili Trnje, bolje ti je, mislim, doć na Jarun jer Trnje ionako šalje spolne na Jarun, u stvari, za betu ne znam koji ih radi, možda i Trnje, nalaz dobiješ mailom popodne, čak su i jeftiniji od Breyera (barem nama jesu, pozovi se na ugovor s našom firmom - imaš 50% popusta na sve pretrage). Sretno! Nemaš tu ništa zaključivat ovako ili onako, beta će ti reći u kojem to smjeru ide. Proguglaj ih, a šaljem ti SMS-om direktan broj laba u Trnju pa se raspitaj.
Oprosti Maja, zaboravih pitati... kako si ti? :)
Poslala ti brojeve labova Sunca, na Jarunu i na Trnju, nadam se da si dobila. Sretno!
andream ~~~~ za jednu itekako vrijednu! A kaj je bilo s ostala dva folikula, prazni ili su već bili otišli?
Nisam ništa pitala jer sam bila malo omamljena, bila su dva uboda, svaki na jednoj strani. Moguće da su preostala dva bila prazna ili je jedan puknuo. Ma ne zamaram se sad time, bitnije mi je da se taj jedan oplodi. Sutra ih zovem ali kako smo na nekom putu držat ću vas još koji dan u neizvjesnosti :-)
Ja sam dobro, prehlada je prošla tako da već 3 dana radim....ali misli ipak lutaju.....pa onda sam bila u soc. gin. po recept za utriće....pa malo gledim koji ću test kupit i tako...sve kao radim nešto drugo, a sve ima veze s ovim.....
tvoj opis kako ubijaš neizvjesnost podsjetio me na moj postupak prije dvije i po godine.....red hrane, red ležanja, red foruma......e a sad to ne mogu.....ali ne žalim se....možda odem na splitsku kavicu popodne ako se uspijem organizirat....baš bi volila upoznat neke forumašice.....
Beta je u Suncu na Trnju gotova za dva sata (subotom) ~~~~~~~~~ !
Tikice, i od mene ~~~~~~~~~~~~!!!!
Jes, prvi i jedini postupak...... do ovog naravno.....
Ma baš mi je fora kako si ih nazvala Đuro i Matilda.......držim ti fige.....pa da po Rivi prošetaš veeelika kolica......
maja, nemoj nikom reći-al imamo na kavi svog predstavnika, baš vam zavidim i lipo se provedite u Virusa bez virusa:-).
Matilda je ime koje je izabrala 3,5 godišnja curica, a Đuru je dodala njena mama. :) Pa smo mi to prihvatili.
E, ta slika na rivi me posebno veseli! Šetat ćemo ih skupa, svaka svoja. :)
I... lijepo odi na st kavicu i pozdravi cure i u moje ime.
tikice milion~~~~~~~~~~~~~ ti šaljem, da te beta lijepo iznenadi.
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba :heart:
svim curama ~~~~~~~~~~~~~~ isto tako :heart:
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
AB kako je u Splitu?
Nikolina, čestitam!!! i ja sam jedna od onih koja se iz mjeseca u mjesec nada da će objaviti trudnoću iz kućne radinosti, ali niks ... moram još malo štemati zavoje na cesti
Mojca, andream ~~~~~~~~~~~~~~~
enya, još malo i stiže pojačanje :zaljubljen:
[QUOTE=Gabi;1806991 ja sam jedna od onih koja se iz mjeseca u mjesec nada da će objaviti trudnoću iz kućne radinosti[/QUOTE]
Ma, iskreno, ovome se, mislim, ipak, makar ono mrvicu, nadamo svi, barem svi koji nemaju neku kristalno jednoznačnu dijagnozu, tipa nijedan jajovod. To je ipak ono.. ultimate phantasy :). Razlikujemo se samo u ponderu koji ćemo stavit u tu nadu :).
tikica_69, utrići ne škode, beta već nekakva postoji i prvi puta je tako, svi smo naravno za ponavljanje bete, pa i tm~~~~~~
andream, nek' bude dobrih vijesti kad se vratiš s puta~~~~~
maja_st, Mojca :klap: za hrabro držanje i ~~~~~~za +
mare41, baš fora, dakle!!
AuroraBlu, kako je u Splitu?