Kiki , ČESTITAM !!!!!!
Printable View
Kiki , ČESTITAM !!!!!!
Kiki čestitam ti i ovdje, bravo!!!
Kiki i Makica, mogle ste nam napisati jos jednom nakon kojeg dana su Vam vraceni embrici i kakve ste specificne simptome imale, da ne vrtim cijeli forum unazad, izdvojite ono nesto sto smatrate najvaznijim.
Ogromne cestitke Kiki, nek se samo dupla.
evo me...zvala mb i kaže sestra jasna,da ne moram ići ponovo vadit,da je super i za 2 tj.prvi ultrazvuk.još ne mogu vjerovat!!!
smj,ja sam samo imala tu i tamo probadanje u trbuhu ko pred mengu i to je to...ništa drugo.mjerila sam temp.prvih par dana al kad sam vidjela da je stalno 36,5 odustala sam.
svima puno~~~~~~~~~~~~
kiki, kakva čudesna beta! Čestitam! Blago tebi draga moja, zaslužila si!
kiki30 moram i ovdje čestitati :-D:-D
:klap: za tim u MB
sve cestike za nove trudnice
hvala cure,evo prestala se trest :-) joj,nakon 8 godina čekanja,nadanja,tuge,boli,suza..napokon suze radosnice!!
sad pomalo uživat,od sutra na g.o.8-)
:klap: za dr.vlaisavljevića !!!
kiki, prekrasno, prekrasno, divnooooo! cestitam, trudnice!
kiki čestitam!!!!
kiki, od srca vam čestitam :-D:heart::heart::*.....
Makice jeeeeeeeeeeeee čestitam!:-D:-D
Kiki super beta :-D:-D
kiki30 i makica-CESTITAM!!!!!
meni danas evo 5dnt, i dalje bez simptoma, temperatura povisena ali uvijek mi je povisena u drugom dijelu ciklusa, a po par puta na dan me onako zaboli trbuh kao pred mengu i to je to.
Aslan, meni jučer konačno jedan pošteni ne/simptom. Napuhala se kao da ću poletiti! Danas u pola, ali stalno imam neki pritisak oko jajnika uz povremeno bockanje. T mi je svako jutro 37.0, mada je mjerim samo iz budalaštine i dosade, da imam neki feeling da nešto radim. E, i cike me bole za krepati, do jučer samo bradavice, a od jučer SVE.
Kiki i Makica čestitam,jeeeeee!:-D:-D:-D
Makice i Kiki čestitam, bravo za vas.................
joj, cure, ja sam jos uvijek tako nepovjerljiva dok ne vidim betu sutra u dva. znam da test rijetko laze, pogotovo dvaput, he,he, ali svejedno.
smj, ne znam uopce sto bih izdvojila od simptoma a da nije totalna glupost. ako nesto pomaze, mama mi je rekla da sam jako blijeda i "vodenasta"-sto god to znacilo.
meni su vratili 3 mrvice, jedna 4-stanicna, jedna 6-stanicna i jedna 8-stanicna. i to treci dan. 9dpt sam prvi puta napravila test, i bio je pozitivan. danas 10dpt debeli plus. iskreno , divota ziva za vidjeti.
Drage cure, evo i ja sam se napokon prvi put u fazi nakon transfera. ET je bio 28.3. i čekam betu slijedeći tj i naravno nadam se najboljem.
Valjda će od 3 mrvice jedna poželjet ostat u meni :) .
Sretno svima dok čekaju betu a i onima koje su je dočekale!
kaja82 od srca sve naj za tebe i tvoje mrvice da ostanu sa svojom mamom narednih 9 mjeseci.
vecer djevojke, danas, 8 dnt -10 dpo, cijeli dan dolje imam neko grcenje i probadanje, malo sam danas setala (30-ak minuta). Od sest popodne visim za racunalom jer (naravno!?!) moram zavrsit "neko sranje" i to je sve samo jace i jace, kao neki pritisak, kao da sam puna zracnih mjehurica ili neke pjenice u trbuhu, i odgovara mi samo lezeci polozaj (ha?!).
Jel' to normalno? Inace, osjecam se zbilja kao da cu dobit mengu i bole me ledja, ali to je valjda overdose od utrica?
jutro cure! evo još ne mogu ni spavat od uzbuđenja :-)
venddy,sad si ti na redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
smj,i ja sam bila sva napuhnuta i u grčevima da sam u subotu zbog toga išla na hitnu,nisam više mogla.samo ti šetaj,do sad sam svaki put ležala a ovaj baš nisam htjela,šetala sam,na kavice do dućana i vidiš!!! navijam za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kaja,za tvoje mrvice~~~~~~~~~~~~~~~
makica,super za test,ja nisam imala snage opet ga radit..sad čekanje velikeee bete :-)
jutro svima cure! jooj, cure, utjeha mi treba! danas vadim betu, a jutros vidim malo, sitno brljavljenje. po pravilu, trebam dobiti sutra, ali nisam prosli put dobila pod utricima. pa, kakva je to nenormalna igra sa zivcima! tjesim se da ne bi dva testa bila pozitivna, jel tako, jel tako? jel koja od vas koje ste imale pozitivnu betu brljavila? nije to puno, vise kao par tockica, ali vidim na wc papiru da bi moglo uskoro postati jace. i boli me kao da vec curim odavno, ali tako me boli vec danima. do nalaza bete cu biti potpuno izvan sebe. heeeelp!
makice,sve će bit super..mene i sad boli ko da ću dobit stvari..to ti je i normalno,trebala si dobit stvari a nisi jer si trudna i sad to sitno što je ostalo izlazi,ne brini se..nije dobro za bebu :-)
pa imala si pozitivne testove,zato bit vesela i puna optimizma...navijam za tvoju betu :-)
ma, stalno se tjesim da mi ne bi testovi bili pozitivni. znaci, to nije nista neobicno? samo da se ne pojaca, samo da se ne pojaca.
kiki, hvala ti,od srca. toliko se nadam, toliko se nadam!
Makica, trudničko brvljavljenje nije forumska rijetkost, nakon što nam javiš lijepu betu-sigurno će ti i doktor reći da miruješ i vjerojatno piti utriće, nadamo se super beti (pa duplanju) i da se smiri iscjedak.
Izvadila sam krv i sad čekam da dobijem službeno priopćenje da nisam trudna.
evo, i ja sam izvadila betu, nalazi u 12h. molim se bogu da je sve ok, a tako me strah.
eva133, drzi se , a i ja cu skupa s tobom.
samo da javim, dobila ... i to ranije od očekivanog!
maza, žao mi je!
eva, kad su rezultati?
makica, nema šanse da bi 2 testa bila pogrešna, još malo pa skakućemo za tebe!
Ja bila danas na pregledu, malo sam napuhnuta i dr. je odlučio ipak ne dati mi decapeptyl za svaki slučaj
Valasad sam zvala lab i kažu da nazovem za pola sata.
Još nije gotov nalaz.
Šta se uopće trudim i tako znam rezultat.
maza975, zao mi je!
eva133, odmah javi rezultate. odmah!
ja ne znam kako cu izdrzati jos sat vremena. pucam po savovima, a tako se nadam. brljavljenje jos u pocetnoj fazi, nista posebno za vidjeti, ali je tu. ahhhhhhhhh!
Eva ja se ipak nadam pozitivnoj beti :zaljubljen: Napisala si da su tvoju frendicu dan nakon transfera bolila ledja, jel ona imala trensfer na VV-u ako je onda smo bile skupa, koliko su joj embrija vratili mozda ju znam :-)
Makica no sikiriki sve je u redu ti jesi trudnica :heart:
makica ,eva jos malo i jedva cekam da napiste trocifrene brojke
Koliko sam skužila sve cure koje su trudne su bile napuhane.
Ja to definitivno nisam.