Iva Mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~za utz i :heart:
Nina1 čestitke tebi i TM na maloj princezi
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekalice koječega
Printable View
Iva Mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~za utz i :heart:
Nina1 čestitke tebi i TM na maloj princezi
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekalice koječega
Mury, Tantolina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da beta raste i da se lijepo dupla
ivica k ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspjeašan kolovoz
charlie i za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nina1 čestitam
Ja bih piškila testiće, ali MM neda, kaže dosta mu je više tih lažnih nada :-(, on bi čak da idem betu vaditi tek za tjedan dana ako ne dobijem M, ali ću ga nagovoriti da ju u petak izvadim :-)
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu da vas iznenadi
drage moje rode...
odradili smo 5 inseminacija, dobili protokol i ohladili gonale u frižideru, čekali da gospođa M dođe da možemo krenuti s pikanjem, ali...
Kako je kasnila već 4 dana napravila sam test-negativan.
Nešto mi nije dalo mira, pa sam jutros (7 dana od očekivane M) otišla izvaditi betu.
S obzirom da ne znam kad je bila ovulacija, implantacija (pretpostavljam da je kasnije) prijavljujem dvoznamenkastu betu 88 iz kućne radinosti! Blagdani mi ne idu na ruku, pa slijedeću ponavljamo tek u petak i nadamo se pravilnom duplanju.
pusa svima!
Mali Mimi, :love2:
tantolina, matahari ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo duplanje!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu i pravilno duplirajuću betu!
ne mogu sve pohvatati :oops:, pa svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što vam treba :dancingfever:
Matahari ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rast bete
Svim trudnicama cestitke, a pogotovo matahari
:-D
Mury puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za petak, da svi skačemo zbog lijepe rastuće bete!!!
Matahari ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~isto kao i Mury!!!
Zaslužile ste!!!
Matahari, možda nas je ipak krenulo, možda nam se ipak Bog smilovao....meni bi bila ok beta u petak oko 80, a to bi taman bili 7 dana kašnjenja M kao tebi danas:-)
Cure moje, hvala vam svima za vibre, ali ja sam s veeeeeeeeelikom dozom rezerve obzirom su mi bete bile i po 590, te se vidjela i GV ( prva trudnoća), pa opet prokrvarila i sve otišlo, kao i trudnoća iz siječnja kad mi je beta bila 31 dc 99, pa 35 DC 460, i nakon toga opet pad...tako da strah je ogroman:-(
mury,draga nadajmo se da je to to,šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~ da ovaj put bude sve kako treba bit :-)
hvala svima! Mury, tantolina, vama posebno! sretno drage moje!
Sretno svim curama :) Mury od srca ti zelim lijepi betu :*
Tantolina, Matahari ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje
Mury za veliku betu i najljepši ishod ovog postupka, od :heart: ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Sumskovoce, nije postupak, kućna radinost :-)...inače mi jutros dvije jako rijetke kapljice smeđe boje, i sad opet ništa...ovo je već igra živaca, odgodit će mi sekndarni IVF u 7 mjesecu koji sam planirala odarditi za vrijeme GO, i sad će mi sve planove poremetiti, grrrr
Hvala svim curama, a tebi Sumskovoce i tvojim malim borcima velika pusa!!!
Neka vam se svima dogodi čudo ~~~~~~~~~~~~~ :-D
tantolina, ~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
matahari, Mury, živjela kućna radinost! da vas bete u petak lijepo iznenade! Sretno!
matahari i tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti prirodna trudnoća poremeti sve planove
Mury, uzimas li kakvu terapiju za trombofiliju? Ovako, vitamin B smes sigurno, a i mali bebi aspirin od 89mg. ili Bayerov od 100 mg ili andol. Zasto ne vidis sa doktorom, da ti da fragmin ili heparin ako je potrebno kako bi se trudnoca odrzala?
Napisala je već da uzima fragmin na onoj drugoj temi o fragminu...
Kod mene i danas minus tako da prestajem s terapijom i čekam stvari da počnu. Nevjerojatni su mi ovi utrići dok god ih stavljam nema ni traga crvenom...
tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
matahari i mury~~~~~~~~~~~~~ za vaša čuda!
Da, da na fragminu sam, na utrićima 3x1 sve u dogovoru s dr.-om, a folnu i ne prestajem piti :-)
Mada ovo kod mene je ludnica, inače skoro svaki put i na utrićima procurim, prošli postupak procurila čak 8dnt, a sad opet samo jutros smeđe, trenutno sve čisto, za izluditi..
Mali Mimi, jako, jako mi je žao!!! Drži se!
Ok, vazno je da si pod kontrolom, oprostite, nisam citala temu o fragminu. Miruj, ako je beta pozitivna, a imas smedji iscjedak. Mozda treba progesteron depo injekcije umjesto utrica? One su mnogo jace. Samo ti dajem ideje da pitas doca.
Tantolina super za betu!! :-D ...držim fige za pravilno duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MalaMimi žao mi je :love2:
Innu i Sara38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[QUOTE=Sumskovoce;1910934]Tantolina, Matahari ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje
Mury za veliku betu i najljepši ishod ovog postupka, od :heart: ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~[/UOTE]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
ja se prijavljujem u čekalice punkcije-punkcija u četvrtak-nekako sam sva u bedu:-(
Kod mene nastavak priče.....brljavljenje je još tu....doduše minimalno ali me izluđuje.....ne dođe mi ni na uložak nego kad stavljam utriće ili kad se obrišem nakon mokrenja onda vidim....nešto smeđkasto i jedan tamno crveni ugrušak (minimalni ali je)...poludit ću do petka a i dalje.....kad bi bar mogla zaspat na par mjeseci
miba, evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješnu pnkciju, onda dobar tulum u labu, fine mrvice, i veeeeeeeeeliku betu!!! Točno znam kao se osjećaš, tako se i ja osjećam u svim zadnjim postupcima, prvim sam se veselila, a sada sve više strahujem od još jednog, i još jednog, i još jednog neuspjeha... :-(.
tantolina, i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da stane glupo brjavljenje!
I svim ostalim za što im treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I kod mene jutros 2-3 smeđe vodenkaste kapi, i sada više ništa, boli me desni jajnik, prepone i leđa po dnu:-(
miba, znam taj osjećaj, i ja sam se tako osjećala u zadnja dva posrupka, strah, strah, neizmjerni strah od još jednog, i još jednog...nespjeha:-(. Ali ja ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da strah nestane i napokon s ena tvome licu pojavi osmjeh i sreća koju će ti za 15-ak dana izmamiti lijpa beta!!!
tantolina, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da stane glupo brljavljenje!!!
I kod mene jutros 2-3 vodenkaste smeđe kapi, i od tada više ništa, nit menga stiže, nit kakvi konkretni simptomi, cike ne bole, moooooooožda malo"nadošle", oštra bol u desnom jajniku, katkad bolovi u preponama i po dnu leđa. I još bolovi u nogama ( moj tipični PMS simptom) :-(
miba, znam taj osjećaj, i ja sam se tako osjećala u zadnja dva posrupka, strah, strah, neizmjerni strah od još jednog, i još jednog...nespjeha:-(. Ali ja ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da strah nestane i napokon se na tvome licu pojavi osmjeh i sreća koju će ti za 15-ak dana izmamiti lijepa beta!!!
I kod mene jutros 2-3 vodenkaste smeđe kapi, i od tada više ništa, nit menga stiže, nit kakvi konkretni simptomi, cike ne bole, moooooooožda malo"nadošle", oštra bol u desnom jajniku, katkad bolovi u preponama i po dnu leđa. I još bolovi u nogama ( moj tipični PMS simptom) :-(
miba, znam taj osjećaj, i ja sam se tako osjećala u zadnja dva posrupka, strah, strah, neizmjerni strah od još jednog, i još jednog...nespjeha:-(. Ali ja ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da strah nestane i napokon se na tvome licu pojavi osmjeh i sreća koju će ti za 15-ak dana izmamiti lijepa beta!!!
Oprostite na ovolikim postvima, nešto me komp. zeza pa sam mislila da postovi nisu prošli! Molim moderatorice ako mogu neka izbrišu višak postova!
Evo mene rjedje se javljam , ali moram odgovoriti mibi. Ja znam zene koje su dr ubijali u pojam rijecima da su stare i kada su odustale i odbacile predrasude o starim js ostale prirodno trudne. Meni je vec dosta da se ubijam proje pocetka postupka da sam stara itd. Pa treba dati svima istu sansu dokle god zena ima m. Necu vise slusati nijednog dr koji to tvrdi vec slusam svoje tijelo. Dokle god, miba imas js ti mozes biti majka i ne odustaj. Sretno i vidjet ces da ce se trud isplatiti. To ti dokazuju i lijepe price iz kluba 39.