mi kupili torbu za školu u NN za 199kn
Printable View
mi kupili torbu za školu u NN za 199kn
u Benetonu na Cvjetnom dodatno sniženje od 20%
Od danas je i u West Gate-u dodatnih 20 % pa je vjerojatno i u King Crossu ;)
Super, hvala, budem otišla popodne
u Lovačkom rogu u Lili (indian shop) sizenje i do 70%..uskoro im dolazi nova roba pa rade mjesta pa koga zanima takav tip stvari :)
Zna li netko kad će biti 50% na sve u Alpini? Koliko se sjećam, obično to bude neki vikend ili kratko vrijeme pa treba baš naići... Ili javite kad primijetite... Pozdrav
koliko sam ja primjetila, bude to dulje od jednog vikenda, ali nije još.
prošle godine čini mi se da nije bilo tog popusta, ali pred dve godine je bilo negdje sredinom travnja.
Kome nije predaleko: http://www.baby-center.si/Announceme...=62&ItemID=391
50% popusta na sve.:-)
pa po tome ispada da na sve...
Monopoly dječji 6+ u Turbo limaču u Areni snižen sa 149 na 104 il 108 nisam zapamtila točno.
nadam se da cemo se uspjeti zaletiti sutra do Brezica pa javim kakvi su popusti :)
gdje je to točno u Novom mestu i je li stvarno popust i na autosjedalice?
kod ljubljane...
Piše da je na sve....
mislila sam koji dio N.Mesta, al proučit ću po karti i probat poslat mail da vidim odnosi si se i na sjedalice
sory, nisam točno skužila pitanje.....
Mm ide sutra u italiju pa bude stal da vidi kaj svega ima....
Isto nam treba as....
možeš li onda, molim te, napisati jesu li i sjedalice na sniženju?
Može...
hvala ti puno :)
Evo sad pregovaram s muzem da se zaletimo do Novog Mesta onda, jer ako je 50% onda nam se stvarno isplati...
pa kad vec idemo zna li netko sta jos ima u NM? kakav shoping centar ili nesto?
sad vidim da se radi o trgovini u btc-u, tamo ne znam što točno ima, ali ima na netu, i qulandia je blizu.
ja sam sad zvala i sve sjedalice su prodane osim onih u kategoriji jaje
pitala sam i za kolica, ako nekog zanima: imaju samo sportska, tipa peg perego i sl.
Žene, gdje ima kupiti neke zimske opreme za mame jeftino. Tipa buce, jaknu, hlače... i što već treba da se ide na snijeg (ah, Dalmošica u ZG, pa nemam pojma)
http://www.cheapsmells.com/stock-clearance
navalite 8-)
one2play ima 50% na one bube što vibriraju!!! Točnije hex bug po 25 kn!
samo da javim svima koji ste se ponadali dobrom šopingu u N.Mestu - bila mi je danas frendica i kaže da je doslovce opustošen, još gore nego TL kad je krenulo njihovo sniženje
da, pa nije ni čudno kad je popust već od 12.1.
Mi danas idemo po as u baby center,
snižena s 109e na 70....
ima negdje sniženje na kiddy ili cybex kombiniranu? vjerojatno ne :(