Znam da ima na placu Kvatrića, vidjela neki dan.
Printable View
Gdje kupiti fora dječje posteljine a da nisu sa likovima iz crtića i da ne košta 500 KN komad? :)
Tnx Beti,
ali imamo jastuke 60x80 pa mi Ikeine dimenzije jastučnica 50x70 ne odgovaraju, inače predivne su mi, imamo njihove zavjese i tepih :)
ima li u Novom Zagrebu dućan pozamanterije, ono trakice, konci, gumbi i ostalo?
A jesam se nasmijala sada
Bio je nekakav dućan južno od utrinskog placa, ali uz ovu brzinu kojom obrti u nas propadaju ne mogu znati jesu li na životu.
Vozio sam se trajvanom po kvartovima gdje sam prije obitavao i zaprepastio se koliko obrta je propalo. Pitam se - koji nam je klinac u ovoj zemlji?! Zar čovjek stvarno ne može nikako svojim vlastitim trudom opstati? Čim netko malo mrdne, eto ti vojske parazita da ga isišu do suhog.
hvala, ovaj na Utrinama je navodno zatvoren
http://mega-poliplet.hr/
Imaš kod njih, mada nije neki izbor.
gdje kupiti retro pipe? trebam jednu za kupaonu s tušem i jednu za kuhinju.
imam haljinu otvorenih leđa(jako otvorenih leđa)..ne bi onaj grudnjak s silikonima niti onaj kaj se veže oko pasa...ja bi neki s npr. "zlatnim" lančićem..znaći da se kopča na leđima nekim lančićem....ima li koja dobra duša koja zna gdje ima nešto takvo za kupiti u zagrebu...hvala
Cure,gdje kupiti buket ili vijenac za pogreb u Dubravi,treba mi za sutra!!!!Hvala!
gdje bi se dalo kupiti one male mjerne posudice od pekača za kruh?
ona dupla mjerica, za sol i ulje?
ja svoju očito bacila :(
gdje kupiti role broj 25? da nisu preskupe, ima u intersportu po 300 kn, ali to mi je puno pošto su te prve probne
Pogledaj u Intersparu,mislim da sam vidjela kod njih da imaju.
trebam torbu za kolica, ali neću original torbu za kolica jer su preskupe nego sam čula da jako dobro posluže one velike platnene, plosnate torbe što ih sada cure nose u školu
gdje se kupe takve torbe?
Ima li još onih u dm-u? Lani su bila odlične, oko 170 kn. Idem naći sliku.
http://www.google.hr/imgres?q=dm+tor...1&tx=105&ty=76
postojao je donedavno u dm-u Blistex, balzam za usne, više ga nemaju
izvrstan mi je bio jer je sprečavao pojavu herpesa, ono, kad osjetite da će izbit herper, stavite malo tog balzama nakoliko puta u danu i ništa od herpesa
nisam probavala sa onima u sticku nego samo onaj jednostavni u tubici, bijeli koji ima neku mentu
ako ga nema u Cro, možda ima koja dobra duša koja putuje vani, po Austriji i slično, toga ima u ljekarnama, dm-u i drogerijama, košta oko 3 eura pa da joj platim da mi kupi
da ne otvaram novu temu,
znam gdje kupiti ali neznam kolika je otprilike cijena kućnog broja (no, ona limena pločica kaj se stavi na kuću :mrgreen: )
gledam ponudu preko nekih grupnih popusta cijena je 45kn + 15kn poštarina...
jel u bauhausu i ostalim centrima (zagreb) to jeftinije ili skuplje?
bila sam ih viđala u bricostore
gdje kupiti mekane kožne papuče za dečka 2-3 godine? Mišulice više ne prodaju čini mi se, alter mama nema te veličine, ni sunašce, ni mini greeny, ni bebuška. kud krenuti?
gdje je najbolji izbor zaštitne opreme za rolanje?
-konkretno, trebam štitnike za koljena, laktove i dlanove za jaaaako mršavu 3,5 godišnjakinju (sve što smo našli plesalo joj je oko ruku i nogu)
-i da li je u redu koristiti kacigu za bicikl za rolanje (do sad smo sa starijima tako radili), tj, da li ima neka koja pokriva obadvije aktivnosti jer mi je malo preskup sport kupovati tolike kacige
imas na e-bay par selera koji imaju velike, ovaj je moj 8-) http://stores.ebay.co.uk/Shoes-Zoo?_rdc=1