drage moje, moja beta 11dpt je 137,5 !!!!!!!!!!!!!!
zvala doktora , on sav odusevljen, ali mu zaboravila reci za iscjedak, od silne srece. pa cu ga zvati opet za pola sata.
jupiiiiiii!
Printable View
drage moje, moja beta 11dpt je 137,5 !!!!!!!!!!!!!!
zvala doktora , on sav odusevljen, ali mu zaboravila reci za iscjedak, od silne srece. pa cu ga zvati opet za pola sata.
jupiiiiiii!
Makica, čestitam i nadam se da ću i ja i još puno nas dočekati takvu ß i to što skorije.
makice ,cestitam i navijamo i za evu da nas obraduje
makice,čestitam...:-D:-D:-D
Bravo Makice i Kiki!!! Čestitam!
ValaMala i svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiki i Makica, jeeeeeeeeeee!
Svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vam budu veeeelikeee!
makica bravo,
eva ~~~~~~~~~~~~
Beavo Makica :)
Makice, jupiii! Čestitam!
Makice čestitke od srca ..
cure, hvala vam svima, da i vas sto prije iznenadi trocifrena beta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Makice čestitam.
Moja beta je 0. Ovaj ciklus preskačemo i onda početko 5.mj krećemo u nove pobjede.
Makice čestitka na beti :klap: i da to brljavljenje što prije prestane.
moja beta očekivana 1,2 i M krenula.
Sutra sam već na prvoj inekciji za stimulirani
eva:love2: nadam se da će nam objema slijedići biti dobitni
eva133 :love2:, neka u 5.mj.dočekamo svoje makar trocifrene bete.
Venndy super što odmah krećeš. Jel da kako se odmah bolje osjećaš i sve je nekako iza tebe. Tako sam i ja prošli put odmah poslje bete ušla u postupak i bilo mi je super. Negativna beta brzo ispari. Sad još samo da procurim, ali po mom iskustvu tek u nedjelju ili ponedjeljak.
Sretno. Nadam se da ćeš brzo biti trudna.
eva133,doci ce i tvoj dan ,vidjet ces! svaka cast sto planiras slijedeci postupak
Mkaice,, Kiki, opet ja gnjavim s pitanjima - jeste li imale implatacijsko (spoting ili nesto bar)?!
Eva, sigurno ce biti sad u novom postupku.
Vendi, super se "recikliras" u nove pobjede.
eva,sve sam ti rekla...doći će i tvoja beta...:-)
vendy,evo puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoj sljedeći postupak
smj,ja nisam imala nikakav spoting..
Makice,čestitam:-D
Eva,žao mi je:-(
Hvala cure na potpori!
Svima sa pozitivnom betom čestitke od srca!
Evo sad dosla iz bolnice.Vracena jedna blastocita u FET-u.Beta 13.04.Nastavljam sa Estrofemom i utricima,mislila sam u ovom postupku mjeriti temp ali sam odustala,sto manje znam lakse ce mi biti:lol:.Od 7 embrija koje sam imala u ''zamrzivacu'' od proslog postupka ostala su mi jos samo 2 8-stanicna,odmrzavali su juce sve redom ali je eto jedna blastocita prezivjela.Nadam se da ce se lijepo smjestiti i odluciti da ostane.Svim cekalicama bete zelim puno srece a onima koje nisu uspjele :love2::love2:
Makice cestitam:-D:-D:-D
Eva, Veddy:love2:
:love2:eva133
venddy:heart:
smj, nikakav spotting, nista, bas nista osim konstantnog pms-a, i pod zadnje probadanja u preponama. jos malo i znat ces!!!
svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~!
Venddy, stvarno expressno! Sretno dalje!
makice čestitam! :-D
Venddy, super za brzi povratak u igru... nadam se da je ovo tvoja pobjednička :)
alma ,da ovaj put uspije
I ja se iskreno nadam
makica i kiki cestitam!!!!trudnice nase!!!! drzite nama raznoraznim cekalicama fige da vam se uskoro pridruzimo!
brojim 6dnt, danas u par navrata sam mislila da menga stize jer me trbuh boli identicno kao pred mengu. sutra se pikam brevactidom.mrzim mengu, sanjam ju i od nje imam nocne more, ne zelim je narednih 9 mjeseci!!!
aslan,i dalje ćemo navijat za vas.... dan prije bete i ja sam sanjala da sam dobila mengu,strašno...ali bez brige.sad je nećeš imat dugo,dugo..-to ti od srca želim :-):-)
Znas, Makice, meni danas 9dpt, 11dpo, i nemam hrabrosti jos raditi test kao ti.
Doc rekao 8.4. beta, pa se ja jos malo nadam.
Mozda u ponedjeljak ipak pokusam, vidjet cu....
Inace, grcici i osjecaj "spuzvaste mase" u maternici, i povremena probadanja u rodnici (ali to su utrici), te cicke bolne s "bocnih strana" u produzetku od pazuha, mozes mislit?!
Bilo bi super kad bi postojao neki scener koji bi odmah ocitao sta se dogadja, pa ni jedna od nas ne bi morala tako "odbrojavati dane"...
Pozdrav svim cekalicima.
Vazno je da ne gubimo nadu.
eva, veddy:love2:
:heart:alma, kaja82, sretno cure!
aslan:love2:sve vas puno, puno volim i neprestano mislim na vas!
smj, to mi tvoje mirise na dobro, ja sam pucala od bolova 9dpt, kada sam napravila test. to jutro sam mislila da sam dobila.znamo sve i same da nema pravila, a to s testovima je skakljivo. ako je -, onda se zbediramo, a to je fakat rano! od srca ti zelim puno,puno srece.
alma, zajedno ćemo vaditi betu :klap:
U petak su mi vraćena 3 embrija.
Čestitke od srca svim dobitnim betama, za ostale veliki zagrljaj podrške:love2:
Arizona 311 cuvaj svoje 3 mrve i nadam se da ce nam 13-ti biti sretan dan:-D
samo da prijavim da je moje brljavljenje vec skoro skroz prestalo i da u ponedjeljak ponavljam betu. nadam se da ce lijepo rasti!
venddy, kakav ti je protokol za stimulirani?