anica, nadala sam se da ce biti veci porast bez obzira na krvarenje, cekamo s tobom dalje!
Printable View
anica, nadala sam se da ce biti veci porast bez obzira na krvarenje, cekamo s tobom dalje!
hvala vam svima ja sam ok još mi nije sve ovo sjelo jo ja ne vjerujem al happy sam, a denny pala si mi odmah na pamet baš smo imale isti scenarij,,,za betu sam pitala poljaka pa kako su sad neradni dani a kod nas nema privatnog laba izvadit ću betu u četvrtak čisto da vidim jel ok....
svim čekalicma od srca želim najljepši poklon za božić
a ovim s lijepim uzv iskrene čestitke
Evo cure da vam se javim,ipak je rijec o biokemijskoj,beta pala na 34....nadam se da u 2.mjesecu mi nece opet zakasnit s punkcijom i da cu s prvim IVF-om imat vise uspheha...veliki pozdrav svima
deniii sretno draga beta je genijalna
evo ja u iščekivanju ali tek na početku
sreća da ide Božić, Marijetin rođendan, pa Nova tako da ću do 5.1. valjda izdržati
veliki poljubac svima!!
Cure drage sretan i blagoslovljen Božić:heart:,puno zdravlja i veeeeeeeeeeeeeeeeelikih beta vam želim!!!!!!!!:mama:
Sretan vam Bozic drage moje
cure moje svima vam želim Sretan i blagoslovljen Božić!!!!!!
P.S jel zna netko šta je s PetraP
Deniii draga čestitam ti na divnoj beti...odlično. Sretna sam radi tebe:klap:
U mene je ipak bila biokemijska. Idemo dalje...
Sve najbolje vam želim povodom božičnih i novogodišnjih praznika.
PetraP, zao mi je :love2:
Kao sto kazes, dalje u nove pobjede, nema druge!
PetraP:love2:
a draga žao mi je , cijelo vrijeme sam mislila na tebe,,,,niš sad odtulumari preko praznika,,,ludi doček neki za Novu godinu, i da te u 2013toj dočeka najveća beta :-) pusa
PetraP bas mi je zao. neka Nova donese lijepu betu i slatku bebu
denny, tila sam ti reci da pozdravis jednu curu ako ste u kontaktu, al kako kad se ne sicam nika, uf, rodila lani, u potpisu nesto tuga i sreca..
mogla sam ovo i u pp:-)
pozz cure moje najdraže,,,,,
evo da javim samo novine moja beta jučer je 9800 dr kaže sve ok, napravila uzv vide se dvije gv tako da hvala Bogu zasada sve izgleda ok....
ali budući da su moje ovulacije inače ok i jako reagiram na hormone izgleda da imam neki blaži oblih hiperstimulacije pa je ostalo tih nekih folikula-cisti,,,i jajnik je malo povećan,,,,,zbog toga sam napuhana i stalno osjećam pritisak ,,ali kao trebalo bi bit ok to samo do sebe ode .......
jel imao tko sl iskustava ....
Denii čestitam !!!!
Splićanke moja evo jedna molba za vas.
Trebam vaditi protein C i S, homocistein, protrombin, LAC, koagulogram, antitrombin III, antikardiolipinska antitijela i to sve u Laboratoriju Nove bolnice (di je to?), pa me zanima jel se triba naručiti i imate li kakav br. telefona i kako to ide?!
Isto vrijedi i za Zavod za patologiju KBC Split di vadim PAI-1, ACE, MTHFR, faktor V, faktor II?!
S obzirom da sam iz Zd, oću to uspit izvadit sve u jedno jutro?
Fala :-)
Loly, mislim da ces uspit u jedno jutro (ja jesam). Sestre su mi rekle (i na Firulama i na Krizinama) da se ne treba naruciti ali da je najbolje doci u pon jer za neke pretrage uzorke uzimaju samo pon, pa da budem sigurna. Otisla sam prvo na patologiju, u 7 ujutro, u 7 i 15 sam vec picila dalje.
Posto sam to sve radila prije 5 mjeseci, a to mi je bilo prvi put u KBC Split, ne mogu se sjetiti gdje se sto nalazi dovoljno da ti dam suvisle upute ali znam da sam prosla virtualnu setnju na stranicama KBC Split, pratila putokaze i da sam sve obavila i pronasla bez ikakvih problema.
Toliko ti ja mogu pomoci. Sretno!
PetraP, jako mi je žao :love2:
Deniii, krasne vijesti, čestitam na dvije GV :klap: Proći će taj pritisak, i meni je do prije desetak dana bio jaki pritisak i zatezanje na lijevoj strani i probadanje u lijevom jajniku.
Loly, draga, dođi ranije i odmah idi na patologiju - to ti je od glavnog ulaza skroz lijevo, lijevo da dođeš skroz ispod zida od glavne ceste (Poljičke). Tamo nikad nema gužve, ali koliko se sjećam radi tek od 8. Za ovo drugo ne znam, ali nova bolnica bi moglo biti novo rodilište, a ono je na kraju kompleksa. Uglavnom, najviše laboratorija u bolnici vadi krv do 9, a Centralni lab. do 10 (on je u prvoj zgradi lijevo od ulaza, do ulaza u Hitni prijem).
Mi baš nemamo dobre vijesti, plod je mali i ne čujemo još otkucaje, a trebali bismo. Čeka nas agonija do idućeg tjedna i novog uzv. :-(
Poljupci svima
jesen sjećem se naravno ono su bili ludi dani na forumu hahahhahah i hvala nadam se da će i meni to otić...
Kyra držim fige da bebica bude jaka i da na slj uzv sve bude ok
pozdrav za curke, insemenacija obavljena nadam se pozetivnoj beti.....:-D
drage moje sretni vam.ovi blagdani. imam jedno pitanje za vas dali vam se dogodilo ikako da nakon prve meng... vam drugi ciklus se poremeti. evo meno tocno mj dana proslo od 1 meng.. inace ciklusi su mi svaki 25 dana tocno?! hvala unaprijed..
Hedoniza, meni se nakon prvog IVF-a poremetio ciklus. Druga je m. došla puno ranije, nakon samo 19 dana. To ti je sve normalno, tijelu treba da se vrati u normalu.
Drage moje, svima vam želim ostvarenje i najskrovitijih želja u Novoj Godini!
Maco i Kyra fala za informacije :love2:
Hedoniza meni su ciklusi 30-32 dan a ciklus iza postupka menga došla nakon 27 dana, tako da ti je to sve normalno.
Loly, protein c i s (i sve to prvo sta si napisala) to radis na Krizinama.mislim da je 1 ili 2 kat ljevo i odmah ljevo na salteru predajes uputnicu.ako zelis naglasis im da ti nalaze posalju postom.
Loly prvo idi na Firule na patologiju jer tamo nikada nije guzva i budes odma gotova,a onda na Krizine jer bude ludnica.najmanje 20ljudi.
svima vam želim sve najbolje u 2013 puno zdravlja i sreće, svim trudnicama ~~ ~ ~ ~ ~ ~ za školsku trudnoću
svim čekalicama bete ~ ~ ~ ~ ~ ~ za velike brojčice
svim tužnicama puno snage za dalje:love2:
~ ~ ~ ~ ~ ~ za uspješne postupke
za godinu bez suza!!!!!!!!živjele vi meni i sreeeeeeeeeeetno :-D:-D:pivo:
Vedre :love2:
Zvala telefonom, sve dogovorila :), fala cure!
Ajma sretno!
Kyra nadam se da ćeš nam se javiti s lipim vijestima, mislim na tebe!
Svim sretno u Novoj!
Loly zar se treba narucivat za te pretrage ? sta su ti rekli ?
pozdrav curama
Drage moje, naša se mrvica prestala razvijati i moram na kiretažu. Tuga je beskrajna...
Kyra, jako mi je žao :( drži se...
Kyra jako mi je žao!!!!!!!:love2:
Cure jel ko zna di ima za kupit Puregon??????????'
Kyra, draga, jako, jako mi je zao :-(
Znam da je sad tuga ogromna i da nema rijeci koje bi te mogle utjesiti, zato odtuguj i isprati vasu mrvicu, ali kad sve prode, sjeti se da je jednom skoro pa uspjelo i da cete brzo zagrliti i vi svoje malo zlato... :heart:
Kyra draga žao mi je :( :(
Željkice mislim da ti je PetraP prije misec dana kupovala Puregon u Cita.
Kyra jako mi je žao! :cry:
Deniii vidim pratiš me u stopu, hahaha... Bravo za dvije gv, samo hrabro dalje! :-D
Evo mozgam i mozgam, i nikako se ne mogu sjetit ko bi to mogao bit... :zbunj: Jeste da mi mozak ne radi baš najbolje u ovu uru, ali ipak...
A skoro sve s kojima sam u kontaktu su rodile lani, hvala Bogu dragom... :heart:
Cure želim vam svima sretnu Novu godinu, i da dočekate svoje male smotuljke, da vam okrenu život naopako, i da vam dokažu kako se sve isplatilo, svaka suza, svaka inekcija i svaki dan čekanja.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~