Amber žao mi je:-( Ja bi ipak za svaki slučaj betu izvadila...
Olivera ~~~~ za uzv!
Printable View
Amber žao mi je:-( Ja bi ipak za svaki slučaj betu izvadila...
Olivera ~~~~ za uzv!
Amber :love2:
olivera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Olivera, di si? Svi te čekamo! Ne sviđa mi se ovolika pauza! Molim te javi dobre vijesti!! :fige:
Olivera nadam se da slavis negdje.. Javi nam se...
Dobro jutro i poslužite se :coffee:
Vidim da nam Olivere i dalje nema. I dalje ~~~~~~~ da ipak sve prolazi dobro.
Javite ako imate kakve vijesti!
Olivera javi nam se:)
Podijeli veselje s nama,nestrpljivo te ocekujemo
Hej, evo i mene, Kadauna, marina25, puna hvala na vašim riječima ohrabrenja, pomoglo mi je.
Amber, žao mi je, doći će vrijeme i za tebe......
Olivera, i ja se pridružujem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti.
Jučer obavila pregled,uzet papa test, i ultzv, gestacijski mjehur 11x6mm, al odjeka za embrio još nema, ponavljam ulzv, za 7 dana, u uto.
Šaljem ~~~~~~~~~~ za sve koje čekaju, i svima želim da osjete ovu neopisivu sreću koju ja osječam od :heart:
plavo oko~~~~~~~~za slijedeći uzv i srčeko
olivera, baš se brinemo i ~~~~~~~~~~~~~~
hvala na brizi, vanmaterična je bila, sve je riješeno, gotovo je
Lalala primili su me jer nisu imali izbora:oklagija:, šalim se, znaš da je naš dr divan i da kod njega nema ne može, sve se može.
Imala sam lijepih i ružnih trenutaka u svemu ovome ali uz mog dr.je sve lakše
olivera :love2:
olivera :love2:
micek :love2: bas mi je zao :( ali vidim da si optimisticna i to mi daje nadu
olivera, drži se, žao mi je, doći će vrijeme i za tebe...... :love2:
olivera:love2:
olivera srce,jako mi je žao al mi je drago da si ti dobro koliko se može biti...pusa velika od mene!!!:heart:
olivera :love2: :love2: :love2: :cry:
Olivera :-( :-( :-(
Joooj, baš mi je žao!! Pa zašto se moraju takve stvari dešavati, zašto?!! :cry: Drži se i skupi hrabrosti i snage za dalje! :love2:
Kako to misliš da je gotovo, šta je samo otišlo, ili si morala na operaciju?
A što se tiće našeg doktora, boljeg nismo mogle izbrati! Stvarno je sve lakše uz njega!
Olivera, žao mi je! Drži se!:love2:
Olivera...žao mi je!
Olivera :-(:love2:
Olivera, žao mi je!
Olivera, baš mi je žao
BigBlue čestitam od srca, sad samo čekamo tvoj UVZ i da prokuca :heart:
malo sam neredovita, ali pratim kaj se događa, svima cmok
olivera,:love2:
Olivera :love2: drži se!
Plavo oko i BB ~~~~~~~~~~~~~~~~
ženice moje drage da ne nabrajam sve po imenima i M@tt(dečko) dragi ste mi jako, šta bih ja bez vas?:love2:
da vas malo podignem samo ću vam reći da ono što nas ne slomi, to nas ojača! Nemojte odustajajti nikad od svojih snova, BORITE SE !
Možda sam danas na dnu ali ne odustajem jer oni koji odustanu ni neće dobiti ono što žele:yes:
Moj dragi dr je rekao da sam sad u prednosti za ivf jer imam jajovod manje što njemu olakšava posao i samovoljno me zapisao u svoju čarobnu knjižicu.:yes: Pitao me da li želim i ja sam sa knedlom u grlu rekla da mislim da ne više, na što je on sa osmjehom rekao da me neće slušati dok pričam gluposti, onda je nazvao da pripreme salu za operaciju i odveo me gore, smjestio me, dok su sestre pripremale mene on je pričao sa mm i operirao me. Rekao je da voli svoje pacijentice sam operirati jer onda može mirno spavati. Kasnije je nazvao intenzivnu gdje sam bila i pitao kako sam i rekao mi kako je tekla operacija(bio je zadovoljan).
Ženica krevet do mene je imala istu operaciju par sati prije mene i ja se osjećam kao grom, a ona je jadna pregažena, kašlje od intubiranja,ne može na wc, puna plina(nju je netko drugi operirao)
Uglavnom želim vam reći da nije svaki put isto istoj ženi i ne može baš uvijek biti loše, ništa se ne može uspoređivati niti s osobom koja leži do tebe jer se ne može ma kako slična situacija se činila.
Nikad ne posustajte i ne odustajte, previše se loših stvari među nama desilo zadnje vrijeme, nemojte to primiti srcu, bit će bolje. Znam to:love2:
Evo plavo oko i BB za početak:-)
olivera umijesto da mi tebi dajemo snagu, ja sam je pronašla u tvojem iskustvu.
Hvala ti, stvarno si srce ! Drž se i želim ti da se što prije oporaviš.
Vi ste meni davale snagu kad mi je trebalo, sad imam na zalihi:-)
Mislim da sam sada u poziciji kad će svaka od vas poslušati moje riječi onako iskreno i naći sebe u njima jer ne tješim nikog uprazno, tu sam gdje jesam i želim da znate, da me čujete jer vrijeme se neda vratiti, što se desilo se desilo, malo odtugovati je ljudski, ali ne klonuti! Sad se trebaju pregrupirati snage i usmjeriti u nešto što vas osobno ispunjava i čekati koliko se mora za dalje. Život je jedan, nemojte ga provesti u suzama kad je vani lijep sunčan dan. Ja ću iskoristiti taj dan. Jedan po jedan. Sve dok ne dođe MOJ dan i MOJE zlato:-)
Olivera, divim se tvojoj hrabrosti, i ja živim tim motom, što te ne ubije, te ojača.... pratila sam svaki dan uz mob što se dešava s tobom jer smo skupa, tu negdje bile u postupku, na žalost,... mogu samo čitati, ne mogu se ulogirat, a nemam komp, ..... i poručujem svima da sa svakom se veseli, sa svakom plačem, a tebi Olivera poručujem da se sad odmoriš, isplačeš... skupiš snage za dalje, ne odustaj, jer kad se najmanje nadaš, doći će tvoje vrijeme.
:cry: uzasno su me rastužile i pogodile ove dvije situacije....olivera i verde, budite jake... mislim na Vas :(
i svim drugim tužnicama veliki zagrljaj :(
a sretnicama puno sreće :) dan po dan....
olivera, tvoj post mi je natjerao suze na oči. Stvarno ti se divim. Želim ti da se što prije oporaviš i što prije kreneš u novu borbu. I ja sam kod istog dr i znam kako dobar može biti tako da te razumijem. Vjerujem da će brzo dići i taj dan kada ćeš ti zagrliti svoje zlato i zaboraviti sve ove teške stvari :love2:
Olivera:love2:
Draga Olivera,
nakon ovakvog raspleta, sve riječi tješenja su uistinu suvišne. Činjenica da si u svojoj boli smogla snage uputiti riječi nade svima koji (još) čekaju, najviše govori o tebi. U svoj ovoj žalosti najbolje što ti se moglo dogoditi je ovakav ljudski i topli odnos s tvojim liječnikom i njegovi postupci u cijeloj situaciji; ovakve priče uistinu bude nadu u jednu drugu, novu "generaciju" liječnika.
Od srca želim da ti i TM zajedno prevladate i ovu prepreku, te s istim optimizmom i novom snagom krenete dalje :love2:
Draga amber,
i tebi jedan veliki zagrljaj za loš rezultat ß :love2:
Hoćete li ponovo ići inseminacijom, ili ipak IVF?
Plavo oko, ti nam držiš prosjek! ~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~
Stavljam novu listu i držim :fige: našem trolistu ß-čekalica 10.8. :heart:
Osim naše Olivere, nažalost i još neke trudnice sam morala maknuti s liste :cry:
Želim im brzi, novi postupak, s dobrim ishodom :heart:
Malo sam revidirala listu na način da sam pokušala prikupiti što više informacija o prethodnim i ovim dobitnim postupcima naših trudnica, pa bacite pogled i ispravljate ako sam nešto zaribala. U tom njuškanju po postovima otkrila sam par blizanaca i jedne trojčeke, pa im šaljem posebnu :*
Probat ću voditi listu na način da se trudnoće upisuju za mjesec u kojem je obavljena punkcija/oplodnja, odnosno kad je došlo do trudnoće. Meni je to logično, ali da čujem što VI mislite o tome (ipak je to vaša lista).
Svi prijedlozi, kritike, komentari i sugestije za bolju listu, kao i podršku u postupcima, su više nego dobrodošli! :zaljubljen:
Za početak, želim popuniti listu za postupke po mjesecima s puuuuuno vaših imena! :yes:
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (23)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, IVF (nakon 2xIVF, stimulirani)
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2. IVF
Vitatesa, MB, IVF
TRAVANJ 2012. (5)
VAANJA, Mb
Achi 103,7
mala bu ( SD )
Luna1 (prirodno)
tatjana76, Mb, 1. IVF
SVIBANJ 2012. (13)
kaate, VV, IVF (nakon 4xIVF)
Mery13, SD, IVF/ICSI (nakon 4xIVF)
Bili, Petrova, 1. IVF - GEMINI
Becky, VG, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF)
b.a.b.y, VG, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI) - TRIGEMINI
adria13, IVF Centar, 1.IVF - GEMINI
Maybe baby, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF) - GEMINI
kristina1977, Petrova, 1. IVF
amyx, Mb, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
bubiloo, prirodno (u očekivanju 1. IVF)
ayan, prirodno (nakon 1xAIH)
tikica69 (nakon 21 postupka) - GEMINI
musica, VV, 1.IVF
LIPANJ 2012 (17)
neumorna, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Mala Maja, VG, 1.IVF
Laki, SD, 1.IVF
Palcicazg, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
MALIANĐEO, prirodno (u očekivanju 1. IVF-a)
Luci07, prirodno (u očekivanju AIH)
tikica78, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
analoneta, VV
kitty, VV, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF)
elizabeta, SD, IVF - GEMINI
mari mar, IVF Centar, IVF (nakon 3xAIH, 1XIVF)
BillieJean, VG, 1. IVF (nakon 3xAIH)
bebolinko, IVF Centar
donatela, Ri, 1.IVF
krol, PFC Prag, FET (nakon 17 godina borbe)
ivana101, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF)
ivanamaricic, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF)
SRPANJ (5)
Sejla, PFC Prag, IVF
Sia28, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Matahari, VG
Plavo oko, VV, IVF (nakon 4xIVF)
BigBlue, Vili, IVF/PICSI (nakon 1xIVF/PICSI)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
10.8. Piki, VV, 1. IVF
10.8. Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF)
10.8. jan, SD, IVF (nakon 1xIVF)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
ON-GO~~~~~~~~~~~~
8. mjesec: strategija, hope31 (VV)
9.mjesec: Brunaa (FET), hrki (VV), vulkan (Ri), Mare85(SD), nina997 (VV), tikki
10. mjesec: milasova (1.IVF), sanda1977, tantolina, linalena
11. mjesec: ARIANM (IVF,VG)
12. mjesec: Snekica
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, amber, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, Becky, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!,bubekica, bubili,bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, geceta, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, M@tt, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu[/QUOTE]
Olivera, žao mi je! Srce mi plače kad tako nešto čujem, ali mi i snagu za dalje daju tvoje riječi! Go, girl!