hvala sladja!
Ivana drzimo fige!!
Printable View
hvala sladja!
Ivana drzimo fige!!
Cure, evo, 4 stanice dobili, popikali x folikula (2 velika na jednom, vise njih na drugom s jednim ubodom)... transfer u ponedjeljak (nadam se da će biti oplođenih čim više pa da ima i za zamzavanje)... ovaj put je bilo manje bolno unatoč više uboda... :-)
bravo Ivana!!! navijamo da se sve oplode!!! sada odmaraj za vikend
Sretno Ivana nek se lijepo sad oplode
Hvala cure, odmaram... jedva čekam ponedeljak ;-)
Držim fige Ivana :zaljubljen:
Hvala Sladja ;-) kad ti očekuješ ponovo krenuti?
Iduci tjedan bi trebala dobiti m pa krenuti.
Curke, zvala me embriologinja da su se sve 4 stanice oplodile i da ćemo s transferom pričekat do faze blastociste (5.dan -srijeda)... i da sutra ne moram dolaziti jer neće se ništa mijenjati jer do srijede neće provjeravat više stanice... ima li netko iskustvo da su ga ipak zvali u ponedjeljak da transfer mora biti...???
I još pitanjce - noćas me oko tri probudila užasna bol dolje (ne jajnici nego više maternica), stalo je nakon jednog spazmexa... je li to normalno il se moram zabrinuti???
ajme super da su se sve oplodile
napisala sam tak veliku poruku i sad je samo prvi red
ne vide se ni smajlici koje inace stalno stavljam... ugl bas sam sretna zbog tebe i mislim da uvijek cekaju 5.dan kad ih se vise oplodi, tako je bilo i kod mene
a za bolove nisam pametna...meni je trebalo par dana nakon punkcije da ne osjecam nista i stalno sam pila tablete za bolove...ako se ponovi nazovi sutra vv i pitaj
Mene do noćas bolilo zanemarivo, nisam popila nijednu tabletu (a nakon prve punkcije nijednu uopce).... jučer mi tijekom dana bilo skroz ok, imali goste pa sam dugo sjedila... možda me zbog tog sjedenja u noci počelo boljet??? Ali nakon spazmexa skroz prestalo i ujutro bilo ok, samo mala nelagoda.. vidjet cu...
Ivana, cekati ce sigurno srijedu, meni je tako bilo, bila 3.dan i rekli da cekamo 5... i bio transfer blastice. Drzim fige do kraja :-) a sto se bolova tice, vidjet ces do sutra, mene je dosta boljelo dok sam imala punkciju 10stanica, ali odmarala sam bas pa je nekako tako i bol prolazila, a lako moguce da je tebi od sjedenja, ali odmaraj sto vise pa ces vidjeti.
Danas samo odmaram, tj.ležim, jedem, odem na wc, prošećem kratko nahranit mačka i to je sve... :-)
Brine me da me ne bi sutra očekivali tamo na vv, iako mi embriologinja rekla da ne moram dolazit...
Mislim da im je zbog korone takvo pravilo da zovu bas zato da se ne treba dolaziti jer cim je vise stanica i cim se drugi, treci dan par oplodi ceka se 5.dan da bi se blastocista dobila. Prije 6 god nisu imali praksu da zovu nego si morao doci 2...3...dan i onda su rekli da li je transfer taj dan ili ne.
Onda je valjda tako, neću se onda više uopće zamarati nego sutra dobro naspavati i čekati srijedu :-)
ja isto mislim da sada ne zele da dolazis zbog corone, prije si dolazio samo da ti kazu to kaj ti je sada rekla na telefon..
kako si sada sto se tice bolova?
Dobro sam, nije bilo više ni sličnih bolova, još ponekad mala nelagoda, ali i više mirujem...
Ej cure,ja danas poslala onaj upitnik gore na VV...i nisam dobila nikakav odgovor od njih? Dali oni uopce ista odgovore kad posaljes popunjeni upitnik ili ne? Sva sam se uzbrinula,neznam koliko puta sam ulazila u mail da vidim jesam uopce poslala
meni su odg da posaljem i za muza, i kad sam i njegovo poslala nista vise tako da mislim da odg samo ako kaj fali ili nije dobro
Aha,ja sam poslala i za muža i sebe,jedino sto nisam znala za njega ono sto pise broj kartona,kad njegove nikakve nalaze s Vuka nemam....
Meni nisu nikad odgovorili na mail
Moja blastica je na sigurnom :-)
Ivana, neka i ostane na sigurnom :heart: jel ostala koja za zamrznuti?
Nije, ostale tri su se prestale razvijati, tak da je samo jedna došla do blastociste...
Tako je i kod mene sve bilo super do 3.dana i onda su stale. Ali jedna je sasvim dovoljna i drzim najvece fige...
Ivana drzim fige ❤ i jedna je dovoljna!
Hvala curke! I ja vama držim fige, Sladja jos malo pa krećeš, a netko će valjda objavit uskoro lijepu betu ;-)
Krenula i ja, danas je bas bila guzva, a jos nisu ni pustali odmah u bolnicu iza trijaze jer je bilo previse ljudi unutra pa se cekalo vani dok se nije rascistilo. Uglavnom, idemo opet probati sa klomifenima pa kako bude.
Kak to da opet klomifeni? Meni odma dr.rekla čim nejde jednom s klomifenom prelazi se na pikanje..
Ja sam Sladja očekivala da će ti dati Puregon pogotovo kad ti je to bilo dobitno... al valjda oni znaju... držim fige ;-)
Cure dali se postupak u kojem nije bilo nijedne jajne stanice racuna kao iskoristeni postupak ili ipak ne?
Martina jel bio stimulirani ili smo klomifeni? Ako je bilo stimulacije racuna se jer injekcije su ono sto se racuna, ako su samo klomifeni,femara ili skroz prirodno onda se ne racuna
Nisam ni sama vise pametna, ostala su mi tri stimulirana ali je dr.rekla da s obzirom da imamo vec jedno dijete i htjeli bi jos samo jedno razmislim ima li smisla ici u stimulirani i dobivati puno vise js...s obzirom na zakon i nedopustanje unistavanja embrija. Pa sam odlucila jos ovaj put ici na klomifen, daj boze da reagiram dobro kao i prosli put...a ako ne, onda cemo ici sa stimulacijom.
Ma bila je stimulacija,centotride i ovaleap.....
Sladja, onda ti držim fige da klomifen napravi svoje i bude dobitan...
13.10.je taj dan... uopce ne odbrojavam ovaj put niti se opterecujem... iako jedva čekam ;-)