linalena zna li se nešto?
Printable View
linalena zna li se nešto?
Tiki :heart:
sretna, evo zadužujem te da sutra onda obavijestiš cure, javim ti. nekak se nadam da će se oploditi jer do sada su mi više manje uvijek sve jajne stanice bile oplođene, druga je stvar što nije bilo implantacije.
Ma eto čekati ponedjeljak , možda se nekaj pokrene, napisala sam više tam na odmrzavanju/zamrzavanju
Tikice.... kako si? Ima li promjena?
:coffee:
sretna35, ja već čekam za andream :-)
tikica_69, nestrpljivo čekam tvoju novu betu :-)
linalena, idem tamo pročitati :-)
gričanka :heart: ... idem pogledati koliko je ostalo do susreta...
zeljana, februar je stigao!
tikice mislim na tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I mladima se žuri u 39+:-)
tki, kako je kod tebe?
tikica, čekamo....
andream, i tebe čekamo....i ~~~~~
linalena~~~~~~
Pozdrav onima na moru:-)
(kofi u četvrtak)
citiram andream iz susjedne nam republike SLO: rađen je ISCI zbog lošeg sp., ljepotica je pala pod udvaračem, transfer sutra
e, pa sretno andream
cure :heart:
sretno sutra, andream!
sretno danas, tikice69 :-)
ß14,3......idemo dalje :yes:
andream :-D
Cure :zaljubljen:
tikica_69, ah!! :-x ~~~~~da se dobro odmoriš, beta sad zna da se mora pojaviti pa nek' bude idući puta kako treba!
andream :klap:
sara38 što je dogovoreno s novim dr.?
mare41, po drugi puta sam odredila nešto za zadnji puta, idem za desetak dana u prirodnjak i usput na dogovor za stimulirani menopurski, možda prirodnjak otpadne no ovaj puta je sa stimuliranim sigurno kraj mog MPO. Uglavnom u akciji sam bez pauze, čekanja, odmora...
mare to ti meni :) ....pratim vas cure, navijam za vas....sa mojim fsh skoro pa spadam ovdje ;)
Tikice :love2:.
Andream :klap:.
crvenkapice, ništa osobno (svoji smo:-))
tikice, jako mi je žao, cesta krivuda, al izravnat će se
andream, bravo, ~~~~~~~za dalje
tiki draga:heart:
mojca ulazi u finiš, još malo i ~~~~~~~~~
linalena~~~~~
sara, di smo sa susjedom?
m arta:heart:
gričanka, special hug
mimekice:heart:
m arta, znam da si odgodila, čitam o našoj klinici, pitaj ovdje cure za prolaktin.
:coffee:
Danas čekam što će nam AB reči~~~~~~ ... osim da je jako prijala morska rodina kavica :-)
evo curke brzinski raport: obavljen je transfer 4-staničnog embrija 2. dan, biolog reče da je baš kakav treba biti. Ovaj put mi je rekao da trebam ostati T jer je veljača (mace i tak to) a ja sam se složila, ostala sam T i prije dvije godine baš u veljači koji dan kasnije. Beta mi je 21.2. Ovaj put ću ostati na mirovanju idući tjedan po preporuci i dr K, pa stoga gibam u horizontalu.
Puse svima.
svim cueama topli pozdrav i vibrice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andrem, hura za veljacu
AB je stavila post na potpomognutu u ST
mojca, andream za plodnu veljaču :yes:
Mimek usnula Nika na današnjem suncu :zaljubljen:
cure nove i stare sve :heart:
andream, jaaaako lijepo, taj bi sutra sigurno bio na min. 8 stanica. Svaka čast za odluku o ostanku doma tjedan dana!
Tikice :love2: blizu si!
Tiki, e baš mi je drago za ponovnu akciju!!!
Mojca, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za predivnu betu za koji dan :-D
Andream, ~~~~~~~~~~~~ za ugnježđivanje prekrasnog embrija!
Dobila sam protokol za split: po 3 femare od 2.do 6.dana, 3 menopura od 5.dc - odnosno, taj 5.dan se moram pojavit na uzv pa ćemo vidjeti koliko će ih trebati. Femaru sam odmah kupila, i jedva čekam da krenem!!! I nekako mislim da do tada neću ništa poduzimati.
Od nalaza moram jedino ponoviti AMH - a i mene zanima koliki će biti nakon godinu i pol dana i ovih 4 postupaka.
Aleksandraj, a kad si ti u postupku?
Tikica... :heart::love2::heart:
AuroraBlue ovaj plan zvuči prekrasno...obećavajuće...
Ja imam femaru od desetog mjeseca i trebala sam u postupak vec u jedanaestom mjesecu, ali sam odustala zbog smrtnog slucaja i sada se spremam u trecem ili cetvrtom (pijem DHEA bog bolje reakcije). Trenutno sam u Osijeku pa nisam bila na kavici, ali se vidimo u CITA.
Mojca, trudnice, cekamo betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aleksandraj, pa onda ćemo skupa! i meni je doktor p. prepisao dhea 6 tjedana prije postupka (ovaj tjedan ga moram nabavit) i folacin (folnu pijem ionako već godinama s povremenim pauzama). malo me strah tog dhea zbog akni kojima sam ionako sklona... to ih navodno pojačava. ali dobro...
andream, super!
Mojca ~~~~~~~
AB,sretno!
tikica ~~~~~~
tiki i svi ostali!:heart:
drage moje, evo moji nalazi prolaktina, pa rado slušam savjete!
22.11.2010. 665 mIU/L 57,2-417,6
08.12.2010. 8h 458 mIU/1 108,8-557,1 ; 16h 326,5 (soc.gin me poslala u drugi lab, zato su me sa endokrinologije slali ponovo u onaj lab u kojem sam prvo vadila krv)
22.12.2010 8h 456 mIU/L 57-418 ; 16h 118
28.01.2011. 0 min 475 mIU/L 40-530 ; 25 min 1386 ; 30 min 825 (ovo je TRH test prolaktin, nešto su mi ubrizgali prije drugog vađenja)
a TSH je bio
22.11.2010. 2,436 mIU/L 0,34-5,6
28.01.2011. 0 min 1,87 mIU/L 0,4-4 ; 25 min 8,82 (ovo je isto TRH test TSH)
uglavnom, dr sa endokrinologije kaže da se radi o hiperprolaktemiji koja se u TSH testu ponaša gotovo funcionalno, ali s obzirom na sterilitet mišljenja je da je potrebno napraviti detaljnije ispitivanje i MR hipofize.
naručila me za hospitalizaciju i pitala ako mogu odgoditi postupak, da bi ona rado prvo to istražila prije nego odem u postupak.
iako mi je odmah rekla da možda ništa nećemo više saznati nego što sad znamo, al eto bila bi i ona mirnija, a i ja.
Marta, ja imam tu dijagnozu i pijem Bromergon tako da je prolaktin u normali, i puno nas je koji uz bromergon zatrudnimo, s obzirom na godine ne želim čekati i hodati na sve to jer uz tako niske vrijednosti povećanja prl. vjerojatno bi svi nalazi bi ok, i rekli bi ti da je prolaktin od stresa
:coffee: fina jutarnja mmm
Ja čekam još koju minutu pa da vidim dal su se naše stanice ipak počele dijeliti. . Teško da jesu ali ipak se nadam.
Razgovarali sinoć o opcijama, otići u CITO, tu u Zg u neku privatnu kliniku ili odmah u Ljubljanu????? Zašto mene MOJ MPO doktor ne može savjetovati što da činimo, ipak mi imamo 39g i svaki mjesec me opako boli. Vjerujem da naši neki drugi specijalisti savjetuju pacijentu da ode van ako mu tu ne mogu dobro pomoći, kao npr Hebranga ili koga ono još. Ali ne, naši MPOovci ni riječi.
m arta, stiglo ti jedno mišljenje, a sigurno će ti se javiti i taca, i ne znam da li je još neko na bromergonu, al ako ste već odlučili odgoditi.....
linalena, dođi u četvrtak na kavu pa ćemo razgovarati, moj savjet bi bio ljubljana, obzirom da lijepo reagiraš, a možda probati i negdje tu (privatno)...