Ja sad iz kafane :mrgreen:. A prije toga sam vježbala resistance 2, da ne bude da samo hodam :lool:.
Jadna sam sutra kad me mala počne rastezat :lool:.
Printable View
Ja sad iz kafane :mrgreen:. A prije toga sam vježbala resistance 2, da ne bude da samo hodam :lool:.
Jadna sam sutra kad me mala počne rastezat :lool:.
Ajme j-la partijanerice.
Mene taman oko pola četiri probudio san, bit će da nisi još bila zaspala.
Stvarno sam se trudila zaspati, popila čaj za smirenje, nisam palila komp, mir i tišina - ali ne ide. Pitala si optimist kakvih problema imam sa spavanjem - čim me nešto (san, šum, dodir) probudi, a prošlo je više od tri-četiri sata sna, meni se oči širom otvaraju i nema više.
Na užas ukućana, idem spavat u 9, pola deset kako bih nakupila dovoljno sati sna, no to mi nije pošlo za rukom već par dana pa sam sada već umorna.
I ja planiram ujutro (kad se razdani) s klubom na trčanje, a onda poslije na grunt.
Jučer nam je bilo divno na wellnessu u Olimiji - vikend je talijanskih majstora saune, pa smo mm i ja nadvladali nelagodu i zbili se u finskoj sauni sa gomilom drugih tjelesa da vidimo što to talijanski majstori nude. Uglavnom svjetlosni, zvučni i mirisni šou, sa cirkuskim vitlanjem ručnicima. Kad te ofrlji zrak na laganih 90 stupnjeva, misliš gotovo je.
Mm i ja smo komentirali da nam cijelo to iskustvo izgleda nadrealno.
Baš je puhalo, a ja nisam izdržala da ne idemo na vanjske bazene (gdje ima zraka), pa sad šmrcam (i malo me boli grlo). Neću se valjda razbolit, a moji polumaratoni?!?
j-la bećari a ja u 21.00 zaspala na kauču uz malu
a muž prekoputa u fotelji
šatro smo gledali seriju, probudili se pred kraj i veli mm onako iznenađeno-tko je ubojica?
rekoh, pojma nemam, ja sam bila gdje i ti :lool:
draga kjb ako te netko može razumjeti vjeruj da ja sigurno mogu
patila sam od insomnie najmanje 5 godina (veliki stres, kasnije još veći zbog gubitka člana obitelji, sve se nakalemilo)
od nemogućnosti zaspivanja, pa do lakog zaspivanja uz buđenje na najmanji šum, pa do buđenja uvijek u isti sat noću, uh...
satima sam znala ležati budna a mrtva umorna, bolnih mišića i očiju ali mozak radi 100 na sat
nisam nikad to rješavala terapijom ili posjetom liječniku
okrenula sam se meditaciji, čitanju prije spavanja, smirivanju aktivnosti već u predvečerje, odlasku uvijek u isto vrijeme u krevet
također kod mene je vrijeme učinilo svoje
valjda kad sam konačno prihvatila neke gubitke i prošla kroz taj process od-do, stvari su počele sjedati na mjesto
makar i sad ponekad imam razdoblja buđenja ali to samo u noći mladog mjeseca :mrgreen:
sorry cure na off topicu
danas me čeka yoga 24 min. + amplify iz bodyshreda (malo me strah ali ću ga pokušati odraditi pa kako god)
Draga Flopi, baš mi puno znači što si napisala:heart:.
Ja sam izgubila mamu prije tri godine, sad nedavno tatu, i ti moji problemi datiraju upravo od tog razdoblja.
I ja se tješim da će proći, i radim uglavnom logične stvari koje si i ti radila/radiš.
Pusa još jednom i idemo u ovu divnu subotu
Kjb, flopice,
Cure nase hrabre :hugs: :heart:
Summer zelim ti dobru zabavu u Londonu!
Dan je divan, nakon 2 vikenda zaredom dugih putovanja i sprovoda ovaj vikend ce bit mir i laganica.Djeca ce malo na igru kod mojih po danu a sutra u planu neki bazeni i spa. Da i mi uzivamo kao kjb :-)
J-la partijanerice :lol:
Ja sam se napokon naspavala. Zadnjih 3 tjedna mi se sve svakako poslozilo pa sam bas bila umorna. Nadam se da sam u ponedjeljak u normalnom ritmu.
Danas ce biti neki lower trening. Popidne je popunjeno, ali sam zato sutra cijeli dan doma. Jeeeej!!
j-la bancis, a? :mrgreen: neka, neka :)
kjb, flopi :love: i ja povremeno imam problema sa spavanjem. i moje je pocelo sa gubitkom clana obitelji :cry:
trenutno sam u dobroj fazi ali nikad ne znam koliko ce to potrajat.
plima, bice si me pomijesala sa kjb ili ivanom, ja sam trcala 5 km.
umirem na majice :lool:
uzivajte u vikendu! nadam se da ce sve biti kako ste isplanirale.
ja veceras idem na veceru s curama. jos jako puse pa ne planiram trcanje nego cu vjezbat BF.
J-la bome banci neka tako i treba :-)
kjb kakva prehlada is is is...
MB
uzivaj veceras!
htjela sam danas trcat ali rano jutros nisam stigla a popodne mi se ne cini dobro jer je sutra utrka. a htjela sam ponovit gradivo [emoji38]
a nis, valjda ce jucerasnji treninzi biti dosta :mrgreen:
flopi i kjb :hug:
Draga kjb, flopi i mb, nažalost, i moje nesanice su vjerojatno posljedica tragičnog gubitka člana obitelji.
Da sad ne začatavam temu, kjb, poslat ću ti pp.
:ghug:
Vrijeme zavaralo, izgledalo suncalo a puhalo ko ludo. Ja jos bila u kratkom rukavu.
Lijepo smo odradili 2 mala kruga i jos malo tako da je bilo 12km na 5:12. Poslije duga kavica s ekipicom, pa dugi cardio s muzem i sad mi vjezbe snage izvisile :lool:
Full sam gladna pa je prvi na redu rucak idem finog lososa priredit sa slanim krumpirom.
magriz i ostale cure koje sutra trce neka vam je sretno i uzivajte!!!!
Optimist :love:
Ja neman problema kao cure da me budi svaki sum, moj je problem sta mi se te stvari motaju po glavi pa ne mogu zaspat do sitnih sati a vrijeme za ustajanje brzo dodje.
Lili super pocetak dana!
I ovde puse bas jako jako, nije hladno al je neugodno. Do ducana me svu raspuvalo.
Sretno trkacicama sutra! Koja je utrka sutra?
MM i maza otisli na utakmicu a cimavica i ja se izlezavamo :)
Prijavljujem 20min intervala na elipticnom, 25min trcanja i 20 min na podu. Navecer idem sa mm van.Tako ce dobro sjesti nakon svih viroza i bedinjanja.
Cim nesto iskoci, mogla bih i ja citavu noc mozak staviti u pogon, krene sam konstrukcije raditi :mrgreen: izludivala sam samu sebe dok se nisam sjetila kako sam se uspavljivala kao dijete. Brojanjem, ne ovaca vec obicnim brojanjem u ritmu. Prisilim se da brojim i ne razmisljam o nicemu nego samo o brojanju, cim misao dode brojim brze. Djeluje, spavam kao beba. Nitko se ne moze nositi sa problemom smanjenih sposobnosti koje naravno dolaze od neispavanosti.
Nakon par godina neprorađenog gubitka, javili su mi se zdravstveni problemi, a kao odgovor na tu svu zabrinutost i napetost, nesanica. E, onda sam osjetila i to iskustvo pa mi je bilo još gore. Onda sam se počela bojati same nesanice, već bih od samog buđenje počela razmišljati o sljedećoj noći. Znači, poteškoće uspavljivanja, koliko god umorna bila i oči mi se zatvarale, čim bih došla u krevet, navala straha i adrenalina i krug bi se nastavljao. Grozno iskustvo. Svakidašnji umor. Nevjerojatna sreća nakon prospavanje noći.
Za buku i pozadinske zvukove uvijek imam čepiće protiv buke, ima ih kupiti u DM-u.
cure koja utrka je?
https://www.youtube.com/watch?v=tMM4eugUn0Y
uspjela sam ga odraditi i zadovoljna sam
iako moglo bi biti i bolje
zato ću ga odrađivati cijeli sljedeći tjedan a po potrebi i dulje
od svih jillianinih programa koje sam odradila (30DS, BR, 6W6P, Ripped in 30) ovo je najzahtjevnije...
sutra trčanje
Optimist baš te shvaćam
:kiss:
flopi preletila sam preko videa, ne izgleda lagano :/ ovo je zuzka u plavom topicu straga?
http://www.utrka.com/utrke/zg5x5sb/2017/info/
jučer sam digla startni broj, ali nekako mi se uopće ne ide
jutros smo šalabajzali po gradi tako me propuhalo da sam kasnije doma ležala s glavoboljom i samo čekala da Neofen počne djelovati
možda sutra neće tako puhati
da, ona je
ne znam kad je to snimano uopće ali nisam ranije znala da postoji...
rahela učini sutra po svom osjećaju
ako te bude mučila glava radije lezi i odmori, bar bi ja tako
ali to već znate :mrgreen:
bzvz mi je ići protiv svog organizma
nadam se da će do sutra stati ovo puhanje :-o
i mene čeka 10 km
baš se radujem!
Rahela, za sutra predvidjaju manji vjetar.
Cure nespavacice, hug.
To nespavanje je bas koma za cijeli organizam. Mislim da se cak i kao jedna od metoda mucenja smatra nedozvoljavanje spavanja.
Ja sam danas na kraju upper jer mi je malo kraci bio nego lower, a jutilu smo dalje pa se nisam htjela dovesti u strku.
Sutra sam doma cijeli dan pa cu u miru ovaj lower odraditi.
Zhang, niti ti?
Optimist, ja cu te jos bolje utjesit, ja kad sam pocela vjezbat, mjesecima nisam mogla niti jedan sklek
Ustvari ovo sto sad radim mislim da jos uvijek nije sklek :lool:
Bravo svima koje su vjezbale,.sretno onima koje sutra trce
Ja sam bolesna (nista strasno, ali za vjezbanje nisam), tako da odmaram, danas sam zenirala uz presadjivanje i preslagivanje cvijeca. I rizot od sparoga :)
Aha, niti jedan :-)
Kad sam dosla do 5 na koljenima, bila sam si zakon :mrgreen:
ja sam mogla sklek al ono, jedan :lool: a bome ne mogu ni sad vise od 10 u komadu :lool:
zato neke druge stvari ne mogu ni sada :/ moram malo proradi na flexibilnosti :/
napravila maloprije gymnastics strenght 1, pola toga ja ne mogu napravit :lool:
u planu mi je napravit jos nesto jer neman sta radit do vecere :lool:
rahela nadam se da ce se smiriti da mozes trcati :)
tang ozdravi brzo :kiss:
ja nisam vježbala, ni jučer, ni danas
danas možda još stignem nešto kratko, bar neko istezanje
ali sam zato napravila tiramisu
a sad ću krenut motat sarmu, da imam sutra ručak i ne moram razmišljat što ćemo kad s trka dođem gladna
mmmm tiramisu :njam:
ja sam napravila sirnicu opet :škartoc: sta cu kad je volimo pa bar vikendom da ugodim djeci :) i sebi naravno :mrgreen:
:lol:
ovako i kod mene
Optimist, ja sam sa sklekovima jako loša
10 u kom. mi je top topova
ovo što sam radim u bodyshredu a uključuje sklekove, gotovo pa sve radim na koljenima
ali nema veze
doći ću malo pomalo do toga da ojačam ruke i core i bit će to ok.
samo ti polako uvedi vježbanje, nemoj ništa forsirati
mislim da je važno početi i stvoriti rutinu, ono 2-3 x tjedno
pogeldala video od flopi. fakat zuska, al meni je super teta u prvom redu. namjesta tajce kao da joj se ne vidi jastucic oko pupka, a ima krater a ne jastucic :lool:
optimist, ti si stvarno smijesna. ajd malo budi u skladu s svojim nikom :sing:
ja setnju od 5 km, malo brzi hod, pripremam hod za wingse ;)
ma nije to Zuzka u plavom
Jillka ju zove Caroline!?
Je, zuzka je.
Zove ju Z.
ja nemam trenutno zvuk, pa ne cujem, al ako stenje zuska 100%. mada bi ja i ovako rekla da je ona 100%
Zuzi je u plavom topi
nisam čula da stenje
od svoje muke :lol:
spajka super, sigurna sam da će na kraju to biti :trci: