Makice, super! Čekamo ponedjeljak! :klap:
Moram samo čestitati jednoj dragoj Petrovki koja nije na forumu na njenom +!!! :-D Nisam mogla odoljeti! :oops:
Printable View
Makice, super! Čekamo ponedjeljak! :klap:
Moram samo čestitati jednoj dragoj Petrovki koja nije na forumu na njenom +!!! :-D Nisam mogla odoljeti! :oops:
hvala, snekica! strah me, ali vjerujem da ce biti sve ok. aaaaaaa!
jos malo i veselit cemo se i tebi!
smj, tek sada vidim da ti vadis betu 08.04.,to bi ti bio 17dnt? nikada ne kuzim zasto tako kasno, vidim da su neke cure vadile 16dnt. to ovisi o terapiji poslije, jel tako? tipa, ako dobijete brevactid ili nesto , onda se kasnije vadi? jer ja sam prvu vadila 11dpt.
gledala sam vete nasih trudnica malo po forumu, pa mi moja izgleda nesto mala? jel to normalno za 11dpt?(137,5)? vadim opet sutra, kolika bi mi trebala biti onda po pravilu?
Makice i ostale nove trudnice, cestitlke od srca. Beta je ok, bitno je da se pravilno dupla. Imas primjera lijepih trudnoca koje su pocele i s manjom betom...samo se opusti i uzivaj u trudnoci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eva, vendy i ostale suborke, hrabro naprijed. Jednom mora uspjeti
Ja cekam M pa da krenem napokon
makice tvoja beta je super, jer tek ti je 11dnt a vec ti je trocifrena, dupla se svakih 48 sati tako da bi ti sljedeca trebala biti oko 280!
uzivaj u svojoj sreci i opusti se!
ja danas brojim 8dnt. nista znacajnijih simptoma, uvijek sam imala simptome a nisam bila trudna pa se sad ne oslanjam vise na to. evo cice bole-ali i prije mengu bole, temperatura ne pada ispod 37,2 - ali uvijek mi je povisena bila poslije transfera pa vjerovatno od utrica, osjecam umor -ali alergija me uhvatila pa od toga po ovakvom vremenu jedva hodam,itd.
test cu napraviti u srijedu na 11dnt. ako vjestica prije ne dodje jer me trbuh vec danima boli kao pred mengu.
Makice, beta ti je super, samo nek se dupla, sto su ti i druge cure vec rekle.
A vezano za ovako kasnu betu, ni ja ne razumijem, mozda jer sam punkciju imala 11, a ne 14 dana ciklusa. Terapija nakon transfera su tri puta po dva utrica, kao gotovo svima. E da, jos inace uzimam bromergon zbog prolaktina (to valjda sve usporava). Usput doktori se jako razlikuju u misljenju treba li nakon transfera i dalje uzimati bromergon (ali meni skoci prolaktin kao blesav ako ga ne uzimam)...
smj, a gdje si u postupku? Beta može i 15. dan, predugo je čekati 17. dan.
hvala vam cure, skroz ste me umirile!
aslan i ja sam mislila da cu procuriti, to vise nije bilo normalno kakav pms sam imala. i stalno sam bila umorna, cijelo vrijeme.
smj, a da ti ipak napravis testic? ako se ne varam, danas ti je 10dpt? sorry, ali ne mogu docekati da cujem i vase rezultate, tako mi sve mirise na dobro.
mare41, u Zg, na VV.
Makice, vjerojatno cu probati u ponedjeljak test (14dpo, 12dpt).
Evo i temperatura mi je 36,5 - skoro pa niti jedan trudnicki znak.
Ne znam, ne znam...
Makice ne brini! Ako ti je tolika beta za 11dpt, zbroji kolika će ti biti na 14dpt kad bi trebala vaditi po pravilu, i onda se sjeti da si je tek onda trebala vaditi. Negdje blizu 400? Srce sad na miru? :* Samo nek se sad fino dupla!
Makice jedva cekam da nam sutra javis nove vrijednosti tvoje bete:-D:-D:-D Opusti se,to je sad najvaznije.
Cure imam jedno pitanje.
Moram si dati pikicu Brevactid-a, a otopina za mučkanje nalazi se u staklenom bočici. Prvi put kada sam pokušala otvoriti staklo mi se rasprsnulo tako da sam morala paziti na male komadiće. Koje je točna procedura za to otvaranje, zna li tko? ;-)
arizona, vidiš točkicu pri dnu vrha ampule? Tamo bi trebala staviti palac i gurnuti, nije baš lako, svima su nam pucale ampule.
meni je uvijek bolje uspijevalo kad stavim palac ispod tockice i onda gurnem. kad sm stavila prvi put na tocnicu svu sam ampulu zgnjecila
Makice ja sam ti na kratkom protokolu: 2.dan dva decapeptyla, 3.i 4. dan po dva decapeptyla i 3 menopura, 5. i 6. dan po pola decapeptyla i po tri menopura. 7. dan prva folikulometrija pa po potrebi još jedan ili dva decapeptyla. I to je bilo to prošli put a i sada sam dobila isti protokol.
Nadam se da se ti osjećaš dobro, da nema više brljavljenja i najvažnije da te ponovljena beta sutra umiri
venddy, znaci vec si pocela s pikanjem?
da, brljavljenje je skroz stalo, odmah drugi dan.
a sto se tice ampulica brevactida, ja sam isla uvijek u hitnu da me pikaju, i sestrama je par puta isto znalo puknuti.
Zelim da cestitam novim trudnicama, sve naj naj. Redovito vas pratim, inace mi je 27.03. vraceno 3 embrija, tako da sam cekalica. Danima lezim doma i imam poludit. Mislila sam od sutra malo u setnju. Nego, citam na forumu kako mnoge cure nisu lezale nego su isle na posao, pa ne znam kako su sa utricima. Da li lezite posle njih i koliko? Ja bih mozda krenula u setnje i to, ali ne znam zbog ovoga. Ako neko ima neki predlog.
Pozdrav
tina želim ti lijepu betu i da ovaj postupak bude sretan za tebe.
slobodno možeš u šetnju, dapače previše ležanja isto nije dobro zbog cirkulacije, ja sam isto jedna od ovih koje treći dan idu radit. Po američkim forumima vidim da žene već sutradan idu na posao. Utrić koji sam na poslu morala uzimat uzimala sam oralno (puno sam u autu pa je to jedino rješenje), inače za vaginalno ja oko pola sata budem u vodoravnom položaju ili polusjedećem i poslije normalno funkcioniram.
Pa stavi utrice, odleži sat vremena i onda u šetnju. Nije ti baš ni dobro stalno ležati nakon transfera. Samo nemoj sad raditi neke teške fizičke poslove, dizati teške stvari i tako...ali šetnja svakako, dobro je i za cirkulaciju
Puno hvala na brzim odgovorima, puno ste mi pomogle.
Sve naj, naj
tina73, puno srece!
drage moje cure, toliko ste me umirile da mirna srca cekam danas drugu betu. pokusat cu nagovoriti da mi nalzi opet budu u 12, da ne moram cekati do 2/3 popodne.
svima vam hvala do neba!
hej , pa smj je rekla danas raditi testić?
Makice, jedva čekam da vidim tvoju ludu brojku danas!
najdraze moje, moja beta 14dpt je 879!!!!!!!!!!!!!! jupiiiiiiiiii!
sve vas puno,puno ljubim i saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas!
Makice čestitam, jupijeeee :-D:-D:-D:-D:-D
Ja sam danas imala transfer 2 6st mrve 4dan u krio postupku, čistom kriu, bez svježe punkcije, beta sljedeći petak i dotad sam na bolovanju, baš mi se šljivi
Makice Jupi!!! Čestitam :-D :-D
makice vidis vidis kako beta lijepo raste!!!!!!
ja danas napravila test na trudnocu a tek mi je 9dnt, test je pokazao drugu crticu ali totalno blijedu, jedva vidljivu. strah me je da se ne ponavlja isti scenarij biokemijske kad mi je u dva postupka bio pozitivan test a oba puta beta bila ispod 30 i bila je biokemijska....a joj. a moze biti i od Brevactida? tri dana je proslo da sam se piknula. znam da je glupo raditi test ovako rano pogotovo jer sam si dala brevactid ali sto mogu sad je gotovo. sutra cu ga ponoviti pa ako bude i dalje ovako blijeda onda..... a joj a joj.
aslan, i sutra je, zbog Brevactida, rano za test. Treba mu barem 5-6 dana da se izluči!
Evo i mene...Danas je bio transfer 5 dan vracene dvije blastice i jedna morula :-D:-D:-D. dijagnoza mm kriptozoospermija, samnom sve ok i imam 26 godina. Eto cure moje drage svima želim puno srece i strpljenja...A ja moram u horizontalu...
ipak cu pricekat do srijede a tada je 12dnt pa bi valjda do tada trebao ispariti. ma ova crtica je toliko blijeda da je to ovaj vrazji brevactid najvjerovatnije. sta je tu je.
Makica, čestiram na prekrasnoj beti, jepiiiiiiiii
aslan nadam se da će se druga crtica podebljati. Potpisujem mare41, čekaj još malo s drugim testom zbog Brevactida.
ANGEL krasan transfer. Za male mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~
Baš sam se čula s kolegicom (bile smo isti dan na transfer). Nabraja ona sve simptome koje ima, ovo, ono, a ja samo slušam. Kod mene ništa, ok imam probadanja dole i dosta prduckam, ali sise i ne osjećam. Znam da je nezahvalno razmišljati o tome, pa više ni neću. I ovak se već osjećam ko trudnica:-P
arizona :lol: bravo za prduckanje :lol: i mene je to držalo nakon transfera :lol:
Ivanova hvala i velka pusa
Ja jedva čekam da se pojave simptomi da još malo jače vjerujem u uspješnost ovog postupka, samo ko će ih dočekati...
Pitanje: imam dva Brevactida i 1 Decepeptyl, redom pikati 5og B, 6og D i 8og opet B. E a u koje vrijeme u danu???? Mogu li popodne da mi može muž
aslan,moguce da je od brevactida, ali, to nema veze, ne znaci da nije uspjelo! drzim ti figeeeee!
arizona, prduckanje je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angel, sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
tomislava, gdje si sa rezultatima? cekamo !!!!!
smj, testic?
da, p.s. zvala doktora u vg, kaze da ne moram ponavljati betu vise, tako da sam u petak narucena na prvi ultrazvuk! ah!
Makice cestitke od :heart: Uzivaj u svojoj trudnoci i salji malo trudnicke prasine i nama ''cekalicama''.:-D
Meni danas 3dnt,malo me stomak boli a u stvari mislim da me bole ledja od lezanja pa da imam osjecaj od toga da me i stomak boli:lol: Znam da mogu bez straha od menstruacije cekati betu jer pijem estrofem,ali se nadam da se 0 od proslig puta nece ponoviti:mrgreen: