Aurora* šaljem :* tebi i tvojoj mišici!
Printable View
Aurora* šaljem :* tebi i tvojoj mišici!
beta 478,51!!!:-D:-D:-D
tantolina, čestitam!
Mury, sretno!
:-DMatahari čestitam:-D:-D
matahari, super se poduplalo, čestitaaaam!
matahari :heart::heart::heart:
... kako se sve u dobro pretvori. :zaljubljen:
Evo još jedna u nizu negativnih ß kod mene, ni ovaj puta ništa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima kojima su potrebne
Moja beta 22DNT= 31280:-D:-D
Cure imam jedno pitanje....kada bi se trebala vidit gv? danas bila na utz i nije doc vidio ništa...danas mi je 17dnt....sad sam malo u komi.....
meni se vidjela 23 dnt, možda ti je ipak malo prerano
tantolina, prvo da ti čestitam. Ja sam danas bila vaditi betu i mislila sam da ce me pregledati, ali rekli su tek nakon 7. tjedna. Tako da mislim da je možda još rano.
tantolina,i ja bi rekla da je rano...moj ciklus je 28 dana,znači školski (bar nekaj) i i GV se mislim vidjela sa nekih 5+3-4 dana...ne prije tak da se ne uzrujavaš..bit će ;)
Za sve ostale...puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve pomalo,od naših školski odrađenih 30 TT ljubimo vas sve:-D
Tantolina meni se GV vrećica vidjela na 5+4 i mislim da je još kod tebe rano.
Opet gledam ambra tvoju betu i pitam se koliko će male dječice tu da bude.Bravo za prekrasnu betu.
Moja današnja beta 396:-D :-D :-D
Tresem se od straha, sreće....hvala vam svima na vibrama!Hvala Bogu i svim svecima što su mi molitve uslišane!!! A sad gibam kod gin. po još utrića i da vidim što dalje!
Vidim danas puno trudnica, iskrene čestitke!!!
Tužnicama zagrljaj, a čekalicama koječega puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ i ovaj put i od mene trudničke prašine :-)
Mury ajme koja sreća:-D:-D:-D
Držim fige do neba za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tantolina, matahari, Mury, Ambra, čestitam svima od srca!!! :-D:-D:-D:-D:-D
Ambra, ti si naša betorekorderka, čestitam:-D
Mury, i tvoja beta je odlična - veselim se vašoj sreći!
vibram još i za almu_itd,~~~~~~~~~~~~~~~nek bude bingo ovaj put!
Hvala vam drage moje! Ajmee mene sada strah, jer nitko nije imao takvu betu, ili sam je ja kasno vadila?
Matahari i Mury čestitam.
Ambra :naklon:
Mury, tantolina sve sam vam rekla!
alma_itd sretno!
Mury čestitam na beti.................bravo:-D:-D:-D
ambra , mury česstitam
Tantolina, Ambra :-D :-D Čestitam drage moje fjumanke!!!! Koje su to lijepe vijesti :-D
Matahary, Mury djevojke iz kućne radinosti - čestitam vam od :heart:
Danas je divan dan, zaista lijep i vesel!
Ambra ma niš ne brini, nisi radila betu pre rano, ja sam svoju radila 20 dnt i bila je skoro 11.100, a ti 22 dnt i evo te preko 30.000 - a to je sjajno - ove su se bebe primile i ne idu nikuda - do poroda :-D Šteta što ideš na uzv tek u 7. tjednu, moja se ginica smilila na dan bete mi je radila uzv i odmah smo vidjele 2 GV koje su sada prave male loptice od preko 3 cm...
Jedva čekam kafu našu da te izgrlim!
Svim curama redom cestitam, veselim se sa vama :* a Mury posebnu :*
:-D:-D žene čestitama vam od :heart: stvarno ste mi uljepšale dan .. želim vam sve najbolje
Cure, cestitam!!!
ajme koliko lijepih vijesti!
čestitke novim trudnicama, a svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god vam treba!
:gumi:
veliki pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme, a sada imam šta i za pročitati,
čestitke svim novopečenim trudnicama:-), ako smijem posebno jedan kiss za Mury,
a za Vala Malu svaka čast, vi ste cijeli bataljon vojske zato ste i dobitili bitku:-)
svim čekalicama koje čega želim mnogo strpljenja, sreće i nade i šaljem mnoštvo pozitivnih ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨,
alma-itd nadam se da će ovaj put biti dobitni, da će fragmin odraditi svoj dio posla,sretno¨¨¨¨¨¨¨¨:-)
ivica_k šaljem¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za postupak u 8.mj:-)(nadam se da sam dobro upratila)
tužnicam šaljem veliki zagrljaj, glavu gore i u nove pobjede, nema odustajanja dok ne dođemo do svog cilja!!!
ja bi se prijavila na listu čekalica FET-a (Mb) za 9.mj ako Bog da:-)
Tantolina, Matahari, Mury, Ambra:-D:-D:-D:-D čestitam!!!!