olivera :love2: drži se i ne odustaj
Amber virtualni zagrljaj šaljem:love2:
Plavo oko ~~~~~~~~~~~
BB ~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
olivera :love2: drži se i ne odustaj
Amber virtualni zagrljaj šaljem:love2:
Plavo oko ~~~~~~~~~~~
BB ~~~~~~~~~~~~~~~~
BigBblue :klap: za listu, prekrasna je
Olivera :heart::heart:
čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za još jedan dan
i naravno :coffee:
ajde komadi buđenjeeee:jutro:
Olivera užasno mi je žao... :-(
BB lista je super :-D
malo gledam starozakonsku listu-čini mi se tanašna, al zapravo bi je trebalo usporedit s 2009 (ja ne stignem), i ožujak, koji je najveći: od 23 trudnoće; 9 ih je inozemstvo i jedna prirodna. Nadam se da će nam po novom zakonu liste biti duže!
olivera, stvarno si divna:) nakon svega što si prošla,zadržala si optimizam i pozitivan stav,što je za svaku pohvalu..svaka čast..žao mi je zbog toga što ti se dogodilo ;( ,ali vidim da si hrabrica i da si stojički prihvatila takvu situaciju.. Mogu ti samo zaželiti sreću za dalje:)
BB hvala za listicu, još malo se bliži i moj mjesec..19.09. idem po lijekove-napokon dočekala..
Linalena,kavica bas pase.
Evo mi izvadili krv za hepatitis i hiv nalazi stizu postom.
BB bravo za listu.
BB super je lista.. jedino ja falim na ON GO 9mj (FET) nekako mi brže vrijeme ide kad vidim da sam skoro na redu :tele:
Evo mene sa ultrazvuka. Folikula mali milion i sad su već oko 18mm. Vadili su mi estradiol. Gonale sa 2 smanjili na 1. Sutra opet uzv pa ćemo vidjeti kad je punkcija! :-)
BigBlue i ja falim na listi za 9mj. ON GO!
:love:svima i hvala na podršci cure, bit će bolje, mora:heart:
olivera, moram ti još jedan zagrljaj poslat, drži se!
olivera veliki :love2: za hrabrost, snagu i ustrajnost
a draga Olivera...grlim te hrabrice naša
Drage ste, bit će sve dobro, samo je malo trnovito. Nisam ni znala da sam ovoliko jaka, i neke vaše riječi su bile u pravo vrijeme. Sve sam vam rekla, nadam se da su M@tt, geceta, kiki i ostale bolje, ne znam koga sam zaboravila da se ljuti, mozak mi radi 100 na sat
BB prekrasna lista!:naklon:
Ja ću na postupak u IVF centar (tj idem na konzultacije kad se dr vrati s mora i nadam se da ću moć odmah u postupak). Ako će to dugo trajati onda idemo i SLO opet. U glavnom ja znam da sam u postupku u rujnu samo ne znam još gdje :lol:
Olivera, toliko životnog optimizma zrači iz tvog posta... hvala ti što si me podsjetila za što služe sunčani dani...
Big Blue
vec kad nadopunjujes - ja sam trudnica iz 4. mjeseca - bio je drugi IVF (prvi prirodni, drugi uspjesni stimulirani) u Poliklinici IVF (Crvenkovic)
Svima sretno cure; ne javljam se ali sam tu uz vas i drzim :fige: svima!
BigBlue :klap: za listu!
mali ispravak u lipnju: kitty, 2. IVF VV (nakon 2xAIH, 1xIVF, 1x sekundarni) :-)
BB tikica 78 ti isto ima blizance
Dobro jutro drage moje,
još jedan prekrasan dan u Zagrebu, na samo 17 stupnjeva. Iako će biti do ugodnih 28 danas, još malo zavidimo onima koji se brčkaju u toj temperaturi mora ;)
:coffee: je tu i poslužite se, a ja ću ~~~~~~~~~~~~~~ za naše današnje čekalice ß; za pozitivne rezultate, za iznenađenje našoj Strašnoj, da ß bude bolja nego testić :heart:.
Hvala vam na ispravkama liste!
Evo ja sam se poslužila tom kavicom baš mi prija .... još jedan dan u ležećem položaju :cekam: ...ali sve za pozitivan rezulatat.
Hej Petra, lijepo te vidjeti ovdje :)
Samo ti nama glumi još danas šišmiša s nogama gore, a od sutra možeš u štrapac; šta se primilo, primilo se, a ja ~~~~~~~~~~
btw, malo indiskrecije ;), Petra nam je jedna od trudnica koju sam teška srca morala maknuti s liste za 4/2012. Niti 10 minuta nakon šta sam objavila tu listu, eto nje s vijestima o transferu sjajnih blastica :love2:
BigBlue,kavica baš paše...moram priznati da sam se tek digla,joj ujutro bi mogla spavat do podne.
Petra,samo se ti izležavaj...ja jedva čekam postupak i kad se budem mogla malo izležavat i ljenčarit.
Evo i malo vibrica za sve skupa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
eto i mene na virtualnoj kavici, HVALA BB :kiss:
vezano za listu, meni je logičnije i najjednostavnije trudnice voditi po tome kad dobiju pozitivnu betu/test, zar ne? možda se varam, ali ti je lista odlična.
Svima za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BB hvala na kratkom predstavljanju... Ma ležat ću ja koliko god treba nije problem samo da upali. I hvala svima na vibricama i one puno pomažu
apropo liste, meni je logičnije da se trudnice uvrste na onu listu za mjesec u kojem su ostale trudne!
Ma najbitnije je da dođeš na listu trudnica i ostaneš na njoj:-)
Pozdrav svima!
Uz sve loše vijesti zadnjih dana i tek pokoju dobru i ja javljam lošu vijest. Naša se mrvica nije uspjela zadržati. Čekamo jesen za nove borbe.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas.
piki :(
ja obožavam jesen :* ~~~~~~~~~~~~~ da je i ti zavoliš...
Dobro jutro žene! Meni je kavica počela negdje oko 5h. Nema šanse zaspati... Danas 4 dnt....tek . možda je ova nesanica neki simptom ?
Piki žao mi je:-(
PetraP ~~~ neka je to dobar simptom:-)
Ja prijavljujem večeras štopericu i punkciju u ponedjeljak:-D
Prvo našim curama, Strašnoj i Piki, po jedan veliki :love2: i puno snage i hrabrosti za dalje :kiss:
Još roštam po listi i njuškam po forumu, i gušt je dodati trudnice koje se nisu javljale na ovoj temi.
Hvala i svima vama što ste mi, ili ovdje ili na pp, javljale promjene, nove podatke i moje bedastoće :-P Samo dajte i dalje!
Vidim ja da se našim curicama koje čekaju postupke žuri biti pomaknute na listi (kužimo, kužimo :mrgreen:), pa da i ja malo potaknem iščekivanja, prebacujem sve iz 9. mjeseca na on go. I tako nam je sad sezona kiselih krastavaca... ;)
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (23)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Jevremova Beograd, IVF/ICSI (nakon 1XAIH, 1X IVF/ICSI)
Miba, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, IVF (nakon 2XAIH, 2xIVF, stimulirani)
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2. IVF
Vitatesa, MB, IVF
TRAVANJ 2012. (8)
VAANJA, Mb
achi, IVF Poliklinika, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
mala bu ( SD )
Luna1 (prirodno)
tatjana76, Mb, 1. IVF
bili, Petrova, 1. IVF – GEMINI
kristina1977, Petrova, 1. IVF
Melitas, Mb, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
SVIBANJ 2012. (13)
kaate, VV, IVF (nakon 4xIVF)
Mery13, SD, IVF/ICSI (nakon 4xIVF)
Bili, Petrova, 1. IVF - GEMINI
Becky, VG, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF)
b.a.b.y, VG, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI) - TRIGEMINI
adria13, IVF Centar, 1.IVF - GEMINI
Maybe baby, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF) - GEMINI
kristina1977, Petrova, 1. IVF
amyx, Mb, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
bubiloo, prirodno (u očekivanju 1. IVF)
ayan, prirodno (nakon 1xAIH)
tikica69 (nakon 21 postupka) - GEMINI
musica, VV, 1.IVF
LIPANJ 2012 (19)
neumorna, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Mala Maja, VG, 1.IVF
Laki, SD, 1.IVF
Palcicazg, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
MALIANĐEO, prirodno (u očekivanju 1. IVF-a)
Luci07, prirodno (u očekivanju AIH)
tikica78, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI) - GEMINI
analoneta, VV
kitty, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni)
elizabeta, SD, IVF - GEMINI
mari mar, IVF Centar, IVF (nakon 3xAIH, 1XIVF)
BillieJean, VG, 1. IVF (nakon 3xAIH)
bebolinko, IVF Centar
donatela, Ri, 1.IVF
krol, PFC Prag, FET (nakon 17 godina borbe)
ivana101, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF)
ivanamaricic, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF)
venddy, CITO, IVF (nakon 5xIVF, polustimulirani)
zrinkič, Petrova, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni) - GEMINI
SRPANJ (5)
Sejla, PFC Prag, IVF
Sia28, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Matahari, VG
Plavo oko, VV, IVF (nakon 4xIVF)
BigBlue, Vili, IVF/PICSI (nakon 1xIVF/PICSI)
KOLOVOZ
~~~~~~~~~~~~
jest da je mrtva sezona, ali vibram i za iznenađenja iz ljetnih, kućnih radinosti
Čekalice bete~~~~~~~~~~
10.8. jan, SD, IVF (nakon 1xIVF)
21.8. PetraP, CITO, sekundarni IVF (nakon 1xIVF)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
strategija, Petrova, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) – punkcija 13.8.
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
sara69, PFC Prag
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
lili66, PFC Prag, FET
ON-GO 8./9. mjesec ~~~~~~~~~~~~
hope31, VV, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
tikki, IVF Centar (možda), IVF/ICSI (nakon 2xAIH, 4xIVF/ICSI, 1x sekundarni, 1xFET)
butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 2xsekundarni)
Bluebella, PFC Prag, FET (nakon 2xIVF/(P)ICSI)
Brunna, Mb, FET (nakon 1xITI, 1xIVF/ICSI)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF)
vulkan, Ri, IVF/ICSI, sekundarni (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET)
Mare 85, SD, 1. IVF (nakon 2xAIH)
nina977, VV, IVF/ICSI? (nakon 3xAIH, 5xIVF, 1X FET)
10/2012: milasova8 (1.IVF), sanda1977, tantolina, linalena, Sneki41
11/2012: ARIANM (IVF,VG)
12/2012: Snekica
01/2013: Runa (Mb)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, aleksandraj, amber, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, Bab, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, Becky, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!,bubekica, bubili,bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, geceta, gljiva, hedoniza, hope, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, M@tt, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, Piki, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Strašna, Štrumfet@, taca70, talia7, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu
Piki i Strasna,zao mi je....
B.B stvarno si se potrudila oko liste
BB svaka čast za listu :-D
ja bi u hrabrice i čekalice... :P
tužnicama :love2:, svima ~~~~~~~~
i ja bi na listu :mrgreen: čeka me prirodni početkom 9.