Naravno da jesu, MM se baš potrudio da me oraspoloži i utješi, on je jako sretan i kaže mi da sam jako nezahvalana i bezobrazna prema ta dva zametka koja imamo! Haha, ali da u pravu je, neću tugovati :)
Printable View
Naravno da jesu, MM se baš potrudio da me oraspoloži i utješi, on je jako sretan i kaže mi da sam jako nezahvalana i bezobrazna prema ta dva zametka koja imamo! Haha, ali da u pravu je, neću tugovati :)
Kod mene su 2 mrve. 3.dan i imamo morulu i 12st. Biologica kaže da su divni i savršeni, na moju skeptičnost na taj brz razvitak kaže da ne brinem i da su zaista kvalitetni...
Sad čekanje!
Kad vadis betu?
7.6. je beta
Bit ce beta velika ko kuca :) . Ja taj dan idem na uzv prije m i nadam se da mi nece opet prebacit postupak
Nadamo se! Danas sam blago rečeno katastrofa (plačem bez prestanka). Sve one emocije koje su bile pod kontrolom za vrijeme postupka sad su odlučile izaći.
Držim ti fige! Dr Škvorc je ljudina, obožavam ga. Pitala sam ga na transferu kad možemo u novi postupak ako ovaj na uspije nedaj bože, rekao je da ga ne zanima to pitanje, jedino što ga smijem pitati je kad mogu na prvi pregled u trudnoći :)
Dobro ti je rekao,samo pozitiva,rekla sam da ce bit plodno proljece :) . Ja sam vec sad malo napeta jer mi je stalno u glavi da mi ne pomakne opet za mjesec dana iako me zapisao i jajnici me bole.
Ako te je zapisao, zašto bi ti pomaknuo? Neće! :)
Bila sam i za 5mj zapisana, hahahaha. Jel mislis test radit prije?
Naravno, u subotu prvi, imam ih 5, radit ću od subote do srijede svaki dan jedan, do bete u četvrtak idući :D
Vidim opremljena si skroz :) bit ce plusicaa
November kako si? Kako se osjecas? Ja evo radila kontroli tsh 1.27 i ft4 17.69 i bas mi je to popravilo dan
Pišem na temi Nakon transfera da ovdje ne zachatavam...imamo pozitivan test i čekamo betu, trebala je biti u četvrtak ali pošto škvorc kaže obavezno 2x vaditi u razmaku od 2 dana, vaditi ću srijeda-petak.
Tsh je cakum pakum :)))
Ajmeeee pa to su odlicne vijesti. Cekam onda srijedu da javis ogromnu betu ;)
Kak se ide kod Skvorca na folikulometrije? Svaki drugi dan ili? Ja sad cekam m da se piknem i onda 6dc na prvi uzv
Ja sam isla na folikulometrije 6 i 9 dc. Punkcija 12 dc i transfer za 5 dana.
Isto kao i Chiara, osim transfera - 3.dan. kod njega se ide gotovo uvijek koliko mi je rekao 6dc i 9dc, i onda vidite za dalje.
Hvala puno :) nadam se da bude dobitni. November jesi vadila betu danas?
Jesam, beta je pala prilično, rekao je dr prekinuti terapiju i čekati M, te se javiti u osmom za dalje.
Bas mi je zao,bila sam sigurna da je to to :(
Uh, November, zao mi je :(
November zao mi je. :cry:
Tko je kod Skvorca uzimao anesteziju za punkciju?
Ja! Sto te zanima?
Kolko si morala biti tamo jos nakon punkcije?
I ja. Nekih max 1 h.
Ok,a jel kazu sta poslije punkcije kakva je situacija ili se ceka drugi dan? Ja u cetvrtak imam punkciju,u petak je praznik pa ne znam dal cu morat do subote cekat za neke info ili kako ide to kod njih? Nervozna sam ko da mi je ovo prvi postupak
Ja sam spavala nekih sat vremena su mi rekli, a onda sam jos ležala i razbudivala se. Nisu mi nista nabrajam dan rekli, zvali su me sljedeci. Vjerujem da kod njih netko radi i na blagdan.
Znaci poslije punkcije ti nisu nista rekli??
I dali ste uzimale embryioglue??
Rekli su mi je Ave proteklo dobro i koliko ih ima.
Ja nisam uzela embryoglue.
Kad vas je zvao embriolog da vam kaze kakva je situacija? Ja ne mogu docekat :)
Sova kakva je situacija?
Nikakva :( od 5js se oplodilo 2 koje su se prestale razvijat tako da opet nista od transfera. Rekao je doktor sada odmor pa najesen vidjet sta i kako,on kaze da bi eventualno jos 2 puta probao i onda na donaciju js (koja mi je iskreno najgora nocna mora) :(
Zao mi je Sova. Tako je i meni bilo u jednom postupku s Menopurom. Dobila sam 4 js, 1 je bila nezrela i ove 3 su isle na ICSI i oplodile se 2. Te 2 su drugi dan stale s razvojem i ostala sam bez transfera. Nisu mi znali reci u cemu je problem, da li u jajnim stanicama ili u spermicima. U biti jako malo informacija sam dobila. Ali to je bilo u bolnici. Kod Skvorca bi mogla dobiti vise informacija ako porazgovaras malo sa biologicom. I nebi skodilo da pocnes uzimati suplemente za jacanje js. Koji ti je ovo postupak da ti vec predlazu donaciju?
Rekao je da ne zna u cemu je bio problem da se nisu dalje razvijale,spermiogram je odlican tako da uopce ne znam sta mislit. Ovo je bio 4ivf, prvi kod njega
Žao mi je. Ja sam bila u jednom poatupku i nisam imala transfer. Od hrpe js, 4 bile zrele. Nijedna se nije oplodila. Pet mjeseci nakon sam ostala spona o trudna. E sad..., sto je bilo tada, ne znam. Ja nisam saznala. Ali kako mi je bio prvi postupak, nisam jako puno pitala.
Meni je prvi puta da sam imala 5 folikula(inace sam imala 2 na punu stimulaciju) i od tih 5 je bilo i 5js tako da sam zaista mislila da je ovaj dobitni. Uspijemo i prirodnim putem zacet,ali uvijek zavrsi kao biokemijska :( Ovaj me bas dotukao postupak,placem danima i samo si govorim jos par dana i bit cu ja ok :)
Pozdrav, jedno pitanje za cure koje postupke u privatnim klinikama plaćaju
Gledam cjenike i samo kod Lučingera piše da se još lijekovi posebno plaćaju, a kod drugih su cijene slične pa se lijekovi ne spominju.
Molim cure koje su bile da mi okvirno napišu koliko je koja još za lijekove dala novaca, znam da o postupku ovisi. Zanima me da li je to 2, 3, 5 ili 10 tis kn
Nisu ti nigdje uključeni lijekovi.
Mene je došlo oko 7-7.5 tis kn s time da sam čak plaćala gotovinom da dobijem popust.
Bila je elonva 150, puregon, orgalutran plus stoperica. Imala sam 39god.
Po kilama je mogla biti i elonva100, ali zbog godina se išlo na više. To je mislim neki Max kad nema neke specifične dijagnoze i gdje stimulacija traje od 2-14-og dana ciklusa