puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~♡
uf... :heart:
~~~~~~~~~~~~~ za cudo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~:heart:
:heart:
Za malu srecicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ga ne bubi ❤️❤️
Nadam se da ga ne buba :) Danas je dosta pajkio, ali cini mi se da je bio ok. Doktori su rekli da ga ne zele ni taknuti dok su vitalne funkcije koliko-toliko ok, tj. dok on sam vrati otkucaje u normalu. Saljemo vam svima puse!
Pusa Lovri!
~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::ghug::heart:
Ljubav nasa mala,hrabra <3
Za puno maženja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:ghug: cijeloj obitelji
Svima ljubac i vibre!
:ghug:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:ghug:
Velika pusa mami i Lovri i :bye: tati.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Velika pusa!
Velika pusa za Lovru ♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
~~~~~~~~:heart: Lovro, Muma, tata
Jučer je mišić bio jako jako ljut na mamu. Jako puno slini, pun je sekreta, pa sam ga stalno morala aspirirati. Rekla sam sestri da bi ja htjela isprobati kakav je osjećaj to sauganje kroz usta i nos (pošto ne mogu i treći dio, najgori - kroz kanilu). Rekla mi je samo "oooooo, nemojte" :-( Još smo morali i previjati sve gazice oko kanile, plus, nažuljala ga je jako trakica koja drži kanilu i ide oko vrata, ostali su bez standardnih širokih mekanih pa je dva dana imao neku kao plastični "žniranac". Vrat mu je bio crveeeeeen. Suze su curile na sve strane. :-( Ali poslije se ugnijezdio tati u krilo pa je dobio utjehu od tate, a mama je ostala vještica :lol: Danas ćemo tatici ostaviti sauganje, a mama će ljubiti :-P
Jučer su sva dječica dobila poklon za Božić od KBC-a. On je dobio neki kamion...ili su mama i tata dobili kamion :roll:.. nevažno, jako lijepo od njih!
:heart::heart::heart:
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:ghug:
❤za Lovru, ️❤️ mamu i ❤️ tatu.
~~~~~~~~~~~~za veliku hrabricu, da ga što manje boli~~~~~~~~~~~
:ghug:za vašu malu veliku obitelj
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart::ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što više gniježđenja u krilu i maminom i tatinom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: