radila sam test 10.dnt, negativan...sutra bi trebala ici vadit betu, ali lagano vidim stize menga, jel svejedno moram vadit betu? vjerojatno da da se vidi da je niska?
Printable View
radila sam test 10.dnt, negativan...sutra bi trebala ici vadit betu, ali lagano vidim stize menga, jel svejedno moram vadit betu? vjerojatno da da se vidi da je niska?
Lemon - Vadi svakako betu... ionak im moras javit nalaz... koristis utrogestan? Mene dr.rekao da je normalno ako se pojavi lagani krvavi ili smeđi iscjedak, al u tom slučaju nek pojačam s utrogestanima na 4x2, iako je mislio na ove prve dane -implantacijsko, a nisam imala nimalo...
koristim ih...i meni je tako rekla za implantacijsko...ovo to ne bi bilo, al nije ni procurilo jos ko prava menga
Ne znam, meni menga nikad ne dođu pod utrićima, tek oko 3 dana nakon prestanka utrića
2.3 beta ☹ sad pauza pa u 11.mj idemo opet...
Lemon, baš mi je žao.. :-( nikak da netko objavi pozitivnu betu s vv...
imaš još smrzlića ili krećeš sa stimulacijama za punkciju?
Lemon bas mi je zao....koji vam je to ivf po redu? Ja sam gore obavila 2 inseminacije i 2 stimulirana postupka,u dogovoru s mužem dosli smo do zakljucka da cemo im dati jos jednu priliku,ako nista ni sad ne bude definitivno selim u drugu kliniku po drugo misljenje....
Imam jos smrzlica...meni je to sve od prvog stimuliranog ivf iz kojeg imam vec jedno dijete..prije toga bile su jedino neuspjesne inseminacije...
Martina razumijem te, iako sam ja imala srece i uspjeli smo relativno brzo ostvariti trudnocu, ne bih bila gore da nemam smrzlica, puno toga mi se ne svidja, a sve to nisam toliko dozivljavala ko prije 5 god kada sam krenula..
Dalo bi se svasta tu napisati, ali konkretno dr. Jukic svaki puta ima drukciju pricu...
Ivana ne zelim da se obeshrabris, ima sigurno i sada pozitvnih beta samo te zenske nisu ovdje na forumu...
Šteta da nisu na forumu da malo podignu pozitivu
Ja pratim par drugih foruma,i bude ih s VV s pozitivnim betama...Ne preostaje nam nista drugo nego biti jake i hrabro dalje...
Listala sam malo forum miss7mama i vidim da ima tamo ipak i pozitivnih rezultata s vv... lajk
Valjda ce jednog dana doci red i na nas...nadam se uskorooooooo
Ništ, cure, očito smo na krivom forumu [emoji23][emoji23][emoji23]
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
Curee pomagajtee! Desio se onaj scenarij kojeg sam se i bojala....znaci dobila sam 6 dana ranije nego inace...znaci na 26 dan ciklusa...u zivotu mi se to nije desilo i desi se bas sad....prvo: nije mi proslo 14 dana otkad sam poslala onaj upitnik
Drugo: nemam gdje sad za vikend izvadit uputnicu za ponedjeljak alo bi me uopce primili....eto sta sad???
Iz mog gorkog iskustva, neće te uzeti ako nije prošlo 14 dana. Ali zovi sutra od ranog jutra dok se netko ne javi i pitaj, da ne gubiš bezveze vrijeme i živce. Baš mi je žao...
Martina, koliko je prošlo i koji datum si napisala na tom poslanom papiru?
Ja prošli put sve ispunila i poslala, nisam napisala mjesto i datum. Sestra nije skužila, al je dr., dala mi da vani to nadopišem... nek se sama sjetim kad sam slala i napišem, nitko to nije provjeravao...
Ma napisala sam datum...tamo gdje pise datum i mjesto...29.9... nevjerovatno kakav sam baksuz....a i ti upitnici su da prostite sranje...ja ne znam jel se to samo na vuku popunjava tako i salje? Kolegica mi je u Petrovoj i oni taj upitnik popune na dan kad dođu tamo
I da,kolika je mogucnost da me onda prime makar na pregled 7-8dc jer i za to treba upitnik?
Ja sam imala cijelu muku oko toga, odbila mi je Jukić FET taj ciklus kad mi je menga uranila, zato velim. A najbolje od svega je bilo da sam poslala upitnik bez datuma, pa sam iz maila provjeravala kad sam ga slala, i odmah mi je rekla da sam prekasno poslala. Još sam rekla da nema datuma i da možemo upisati koji god, nije baš bila presretna kad sam to predložila i naravno nije prošlo. Ali, to je bilo u 6. mjesecu, možda se, i nadam se da je, nešto promijenilo!
Da,svakako cu sutra nazvati, ali kao da sam ovdje negdje procitala da kao za pregled ne treba upitnik...e sad.. sutra cu sve znati...
Ja bih na tvom mjestu prepravila na papirnatom upitniku na 28.9., to se lako može i to bi trebalo biti svakako 14 dana do ponedjeljka, iako i od 29.9.je ok... a zovi i reci da nemaš uputnicu, al ćeš je donijet sljedeći put...možda prođe..
A vidit cemo sutra kad nazovem
E da,a dali oni gledaju da 14 dana bude prvi dan ciklusa ili treci dan kad kao dolazite kod njih?
Mora biti 14 dana do dana dolaska, ne do 1.dc... mislim da si ti s tim zapravo bez brige... ako si dobila M danas prije 17 h onda bi trebala zapravo sutra već ići... to bi bilo manje od 14 dana, nadam se da je nakon 17 h
Ma veceras oko 21h mi se pojavilo smeda točka na gacama i onak se obrisem a ono kao malo krvi neke...i od tada nista vise
Martina, jesi uspjela što doznati?
To ako je samo smeđa točkane računa se ko menga. Meni rekla dr.da se računa dok baš krene krv... smeđe točke mogu se pojavljivat i kroz par dana prije menge zbog promjene hormona...
Je li možda krenula menga jutros?
Jesi li zvala gore? Što su ti rekli?
Hej cure,mengi ni traga danas,tako da jos nisam zvala gore...da napomenem ovako nesto jos nisam doživjela...ja inace dobijem izmedu 30-32 dana ciklusa a sad na 26 dc se pojavi tako smeđa tocka i na papiru neke svijetluje krvi ali malo....hm...al evo cekam i dalje...grudi bolne kao i uvijek pred mengu,onaj osjecaj u stomaku kao da trebam dobit je prisutan al nema bolova
Martina, možda je implantacija zapravo bila ;-) držim fige da je pa da ni ne moraš na postupak...
Ivana bojim se na to i pomislit
ja sam prije uvijek dva dana prije menge znala imati malkoc krvi...nisam skuzila jel bi isla gore na prvi pregled ili bi odmah i u postupak? jer kad sam ja isla u 8.mj samo na pregled nije trebalo slati trijazne upitnike...ali s obzirom da je u pon 12., a poslala si 29.9.to je 14 dana..
Sladja - kak napreduje tvoj postupak? Punkcija se bliži?
Lemon ja nikada do sada nisam imala tako prije menge neki spooting pa mi je to nepoznanica...a sto se tice postupka,da sad sam planirala u postupak,nisam bila gore od 1 mjeseca
Martina - Ako ti do sad prava menga nije krenula, onda si s datumima skroz bez brige jer onda ne ides u ponedeljak i stigneš i uputnicu nabaviti...
Danas bila na kontroli, obavila testirane u Štamparu, 2 sata cekali u koloni auta i vec su mi poslali nalaz :) negativan hvala bogu :) maloprije si piknula štopericu, punkcija u pon. Super sam odreagirala na klomifen, ako sam dobro skuzila 7 folikulica imam. A kako si ti, jel radis neki test ili cekas betu?
Super, kod tebe ide to brze iz klomifen nego meni iz pikanje :-)
Nisam radila test, ne znam i jel budem, ionak moram vaditi betu, na bolovanju sam do tad tako da si necu sad kvarit moguce išćekivanje... ak bude beta ok onda ću napravit test da fotkam konačno + ;-)
Ovo je peti put da pijem klomifen i najvise ih je, bas su i oni tamo iznenadeni, samo da i bude nesto u njima. Tebi drzim fige, jos par dana ce brzo proci.
Ma bit će... ak ne 7, onda 6 tak da idu oplođene u paru ;-)
Hvala za fige, samo drži... izdržat ću i ja bez testa...
Sladja, kak je prošla punkcija???