treba mi nešto popust leakrila ili možda panama ( mada s njom nisam radila,čujem da je možda i bolja od leakrila) gdi i kolko??????leakril bi pamućni
Printable View
treba mi nešto popust leakrila ili možda panama ( mada s njom nisam radila,čujem da je možda i bolja od leakrila) gdi i kolko??????leakril bi pamućni
To bi mi trebalo za stolnjalčić
Pitanje: ako dijete ima nogu cca 34-35 (ovisi o tipu cipela i kalupu), da li mu kupiti role 32-36, ili 35-39?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_25911.htm
Pa ja bi se uputila s njim u dućan dala mu da ih obuje i vidjela koliko mu ostaje mjesta, jer možda su mi ove 32-36 sasvim u redu. U ovom trenutku čini mi se da bi uzela od 35-39 pa da ih ima duže jer i one same kad ih stegneš na žnirance su stabilne i čvrste, a možeš ramisliti i o tome da ubaciš uložak u njih za prvu ruku pa da mu smanjiž broj za početak.
Baš sam i ja to jučer gledala u jednoj kemoboji srednja veličina je bila oko 45 kn, ali neznam o kojim ti dimenzijama pišeš. Čini mi se sve u svemu da nije skupo i da se isplati uzeti tu ponudu.
evo opet lidl- cijeli set za mizeriju http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=25902
hvala mala-vila i ninik!
valjda će jedni od tih biti dovoljno mali
Pozdrav i molim za pomoć,
Dal netko možda zna gdje ima za kupiti DORA ISTRAŽUJE LAPTOP?
Bilo ga je prije nekih 3-4 godine za kupiti u TL, ima hrvatski i engleski naćin rada, firma je V tech...
Ili ako netko više ne treba rabljeni, da je u radnom stanju i voljan ga je proslijediti i jako nas razveseliti, neka mi se javi na pp, hvala.
Hrelić?
možda neko zna di ima jeftinijih kaciga za klince za bicikl?
Gdje ima za kupiti nekih otkačenijih pidžama vel. 11/12 za dečke treba nam za p.party?
super, hvala :)
Možda netko zna gdje bih mogla kupiti pijesak za pješčanik (onaj fini, sitni) i koje veličine su pakiranja?
35-39,moj savjet ,ja sam se zeznula kad sam uzela klizaljke ,pretprosle godine,pa su joj ove god. bile male :-(
Pijesak imaju obi, baumax, i slični...
... koju potom pažljivo poklopiš svaki put da se mačke ne okoriste na tvoju štetu.
Hvala svima na pomoći :)
Imam baš tu školjku, tj. dvije (jedna je poklopac). Znači, ova vreća za 50-ak kuna će biti dovoljna...nisam se ni nadala proći tako jeftino!
Znam da ponuda skolskih torba za prvasice jos nije u svojoj raskosi,ali mi smo poceli traziti lego anatomsku torbu. Da li je netko vidio ili kupio takvu torbu na podrucju zagreba? Voljni smo skoknuti i do Slo..
Mi smo lani krenuli u školu, pa sam isto pregledavala sve živo za školsku torbu.
Ponuda je odlična u Mulleru (Garden Mall), imaš Scaut, McNeil, pa one manje razvikane marke, s tim da ti oni sad već imaju školske torbe u ponudi, čak su prije nekih 2-3 tjedna bile na akciji setovi 5u1 (torba, pernica puna, mala pernica za flomiće, novčanik i vrečica za šlape).
Oni drže i Lego torbe i setove, mislim da je cijena 700-1200 kuna za kompletnu opremu.
Moja cura je željela na Hello Kitty, pa smo ju uzeli u Mozaik knjizi u Garden Mallu, od američke marke Target, tu sam dobila savijet da je odlična i nije mi žao ni kune koju sam dala za nju, stvarno je jako kvalitetna i prelijepa.
Komplet anatomska torba, puna pernica na 2 kara, pernica mala prazna i vrečica za šlape su bili 660 kuna, 10% popusta za keš.
Isplati se kupiti Scout torbu preko njemačkog ebaya. Nađe se kompleta 5u1 po 100 eura, a kod su cijene oko 1500 KN.
Cure,puno hvala. Evo nasli smo njezino visocanstvo Lego torbu na stranicama toysa u austriji za 100e.
Još ste mali ;)
Pričekaj 6-7 godina pa će ti sve biti jasno.
ima u intersparu i pješčanik i pijesak
Mislis na skoljku? To ti obicno ima u shopping centrima (Interspar, Konzum, Metro... mozda cak i u ducanima s igrackama kao sto je bio Turbo Limac) na odjelu gdje su kantice, lopatice i sl. To se obicno sezonski prodaje pa ako jos nema na policama uskoro bi sigurno moralo biti kako se blizi ljeto.
Gdje kupiti jednobojne ABS-carapice?
.......jednodijelne piđamice kratkih rukava (i nogavica)? (vel 98)