strasna i žužy CESTITAM VAM,bas divne novosti :-D :-D
Printable View
strasna i žužy CESTITAM VAM,bas divne novosti :-D :-D
strasna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uzv i lijepe vijesti
Strašna :-D, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZV!!!
M@tt, muma , kameleon~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe bete!!!
Crvenkapica, bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super ET, i najljepše endometrije!!!
Bernica :love2:
Žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da više nam glupih iscjedaka, znam dobro taj osjećaj, ja sam prokrvarila na 7+5, glupi hematom, i krvaruckala do 15+2, užas, užas, svaki odlazak na wc strah do neba :-(
Maratonke moje: snekica, kiki30, Marleen :kiss:
I ostalima kome za što treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Marlen, sorry, pobjeglo mi jedno "e", ne zamjeraj :-)
Bernica,grlim draga!
Mury,grozno je to...u prvoj trudnoci sam krvarila od 6 do 8 tt,ne želim si to ponovo :-(
Evo,skoro pa nema više ničega na papiru,uf...
Vatra,javi se dok možeš,nadam se da je sve prošlo dobro,i kod tebe a i s dragim.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strašna- bravo! Svakako čudna beta, ali dalje ti zelim svako dobro!
Matt , muma i kamelon - za pozitivne bete!
Žužy- odmaraj da i dalje bude sve ok!
Ova vijest sa strašnom mi je nesto najlijepse sta sam cula danas...
Ja sam bila optimisticna u vezi njezine bete i nisam ni sumnjala da nece biti dobro
Strasna :-D cestitam, koji predivan rasplet..
A sto se mene tice nisam optimista na lijevom j su dva folikulica od 10.5 mm i 11 mm a na desnom cista od 3 cm...sok!! Vidjet cemo u ned da li ce rasti folikuli ili ce cista sve poremetiti.
Malo sam :-( pa cu samo ~~~~~~~~~~~~~ za sve..
strašna pratim tvoju betu i sad čekamo UZV
svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strašna :-D:-D:-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uzv!
Strašna :-D, i dalje šaljem puno ~~~~~~~ To su vjerojatno u početku bila 2, pa je 1 odustao.
Vatra, iš iš iš cista!
Matt i ostale betočekalice, ~~~~~~~~~~ za poz.betu
Linalena :klap:
Žužy ~~~~~~ da i dalje ostane mirno
Bernica, žao mi je
Bubimitka81, kako si nam ti?
Crvenkapice, u kojoj si fazi?
Strašna :-D, stvarno najljepša vijest danas i puno ~~~~~~~~~~ za uzv.
A moja fm je neslavno završila, ogromna cista od cca 6 cm, lijevi jajnik jako povećan, moram mirovati i u pon opet fm, ali vjerojatno ovaj postupak propada. Nisam ni vidjela da li ima folikula jer se samo vidi ta cista. Razočarana sam jako jer takav scenarij uopće nisam očekivala.
Još malo ~~~~~~~~~~~ za sve!
Bubi, zapravo imamo istog dr!
Vatra,dino :fige: :fige: da se ciste smanje i folikuli ih nadjačaju!
Iš iš glupe ciste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[B]Bernica [B] veliki hug! Baš mi je žao što nije uspjelo. Imaš dobar stav!
Vatra i Dino da bude ipak sve ok!!
Strasna- super razvoj!!! Supericka!
Pišem s mobitela; ako sam koga zaboravila, sorry!! Zato svima ~~~~~~~~~~~ i ugodan vikend želim!!!!!
Strašna pa ti si stvarno strašna !!!!!!!!!!!!!!!!ma bravo super :-D!kako super!!!!!!!!!!!!!!!!
vatra,dino :voodoo: ciste!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve betočekalice!
žužy jel nestala ta krv?
Strašna :-D
bernica :love2:
dino, vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i da ipak iznenade folikuli!!!! :-*
strašnaaa :-D super vijesti!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do uzv i dalje....
muma, m@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu ili plusić...muma ćeš raditi test? ja se previše :scared: -!!
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~ za iznenađujuće dobar transfer s najboljim mogućim ishodom!!!!
željkica i žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za prve uzv i :heart:
šta bi se sad na mom uz trebalo vidit?
jedno malo treperavo :heart:
koji tt si sad? možda samo GV, nekako računam da ti je i beta bila fino velika pa... možda sam se i preračunala maaaalo :D
Svaki dan nestrpljivo iščekujem bete i držim fige da budu što veće...ove vijesti zadnjih par dana su divne...
željkica, žužy, strašna...čestitam...zbog vas vjerujem da sve bude dobro i za nas ostale!
željkica, žužy, strašna, čestitam od :heart: i vibram za divna mala srca i što ljepše i lakše trudnoće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav svima.
Kako ste se spremale za punkciju? Sto je potrebno, sto ponijet, ako uopce dodje do punkcije :( Sutra cu bit pametnija... Mozda nije prava tema za to, al znam da ovdje uvijek nekog ima. <3
mima32, ništa ti ne treba..samo ti i tvoji folikuli!! :fige:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju!!!
ja uvijek ali uvijek kasnim.. Zuzi, Zeljkica, Strasna :-D uljepsale ste mi vikend, cestitam vam od srca i :fige: da dalj sve ide kako treba... Vatra, Muma, M@att,Bubekica moja draga,Kameleon svi ostali da ne izostavim koga jer sam senilna ~~~~~~~~~~~~~ do neba za bete, folikule, za odlazak cista, za transfere :fige: i :fige: velike.. ajde nek je taj travanj lijepo krenuo i nek se te lijepe stvari provuku i dalje kroz mjesece..
mima32, ja na punkciju nisam nosila nista, eventualno ako neces dobiti nista protiv bolova da sama doma popijes nesto ili trazi bar inekciju voltarena, i samo smireno.. sretno
Mima- ja se nis nisam pripremala, jos sam odbila injekciju voltarena. Dosa tamo legla, zagrizla spavacicu, pjevala neku pjesmu i za cas je bilo gotovo, bio je samo jedan folikul.. Sretnoo ti bilo sutra!!!
Zelkjice tebi nisam jos cestitala na velikoj beti i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv
Strasna ~~~~~~~~~~~~~ za uzv i drago mi je sto se sve izgleda bude dobro zavrsilo
Ostalima hrpe vibri za sve
HvaLa cure. Sutra mi je vjerojatno zadnja fm a punkcija najvjerojatnije u utorak...
Svima ostalima sretno u kojoj god fazi bili :)
mima,treba ti spavačica,papuče,ogrtač ako imaš,i muž.
Misli pozitivno i sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mima32 sretno!
Strašna, žužy, M@tt, bubekica odmorite preko vikenda a onda čekamo lijepe vijesti početkom tjedna! :fige:
Šaljem svima hrpu pozitivnih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
muma i od tebe čekamo lijepu vijest!čekaš betu ili će test past prije?
Kod mene ni ovaj put nema lijepih vijest.....M se probija kroz utriće :cry:
tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ne dolazi M!
željkica od mene se može svašta očekivati idući tjedan :mrgreen: vidjet ćemo...
ajoj tantolina :love2:
tantolina :love2: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak nije M!!!!!
si radila još koji testić?? :-* i drži se!!!!