a deep relief da probaš?
ja sam ga koristila par dana uz dojenje kad me je stisla ukočenost leđa...
Printable View
a deep relief da probaš?
ja sam ga koristila par dana uz dojenje kad me je stisla ukočenost leđa...
Vauuu koliko nove opreme!!!! Super, super :klap:
Anci, kako leđa? Ekipa za 6 je mrak! Ako želiš eng verziju, hmmmm, jasno je :)
Apsu, bit će bolje ;)
MB, zavviiiiddiiiimmmmmmmmm!!!!!!!! Prekrasno!!!!! A za štitnjaču, nadam se da se smiri do kontrole :love2:
Kava, piva, štogod + druženje, ja sam za :klap:
Prijavljujem i dobar trening: S&S sa 12 zagrijavanje, swing sa 16 pola-pola 1-2 arm, 4TGu sa 16 + 6 sa 12kg. Onda kbell za MMA u 3 vježbe: goblet, PU, swing. 1. runda 15sec rad svaka vježba, 2. runda 20 sec, 3. runda 30sec. Nema rest između vježbi, samo između rundi. Tko 3x. Bome opako. Onda odmor par min i za kraj 5min AMRAP clean&press sa BV 14kg. Napravila 39kom i dodala onaj jedan da zaokružim.
Danas u polleu uzela na akciji foam roller koji u teoriji nije za mene nego za mm tako da sam zadovoljila uvjete kupnje :mrgreen:
E da, i ljosnuo mi je kbell 16kg s nekih pol metra....dobro da je pao na tatamice :-o
e da, još nešto.....
Ako netko želi kefirna zrnca, tu sam. Žao mi ih baciti, baš su prekrasni cvjetići....
I ako slučajno netko planira kupit girju 16kg, isto sam tu :mrgreen: ipak mi treba competition kad sam počela raditi i druge vježbe a ne samo swing, a to ne mogu dobro s ovim manjima.....
Ginger, i ja sam deep relief koristila za upalu zglobova na terapijama, dr. rekao da je ok uz dojenje.
Spajka, super su ti stvari! Grudnjak mi se posebno svidja. Intersport uvijek ima i dobar izbor i dobra snizenja (za razliku od hervisa).
MB, bravo za brdsko trcanje!!! Bas mi fale brda za kondiciju.
Bojim se da bi i kod mene moglo biti problema sa stitnjacom. Bila je panika da su odnedavni problemi s grlom i limfnima zbog sumnjivog madeza na vratu, srecom cini se da nisu. Sad treba obaviti otorinca i endokrinologa. Isto dekoncentracija, mrsavljenje uz tone hrane koje jedem, lupanje srca, nocno znojenje...
Sinoc 6 km lagano, danas nista.
ovo je ta slikovnica, sasa http://www.artresor.hr/hr/knjige/100...vornica-rijeci
uopće nije tužna priča, al ja jako dirljiva, ja se svaki put ganem na "trešnja, prašina, stolica" dio i još onda kad kaže :opet", joooooj :zaljubljen: al ja sam plačipiiiip, pa nisam baš neki primjer
MB, žao mi je za štitnjaču, nadam se da ćeš brzo riješiti problem
Ginger i meni je bio tezak, svaki neparni pogotovo prvi put pa svako slijedece ponavljanje pomalo lakse.
Bas bi rado upoznala legende ovog topica na kavi, ako bi to uspjela realizirat uz ovog mog sisavca.
Inace, nista od nove podloge jer se maleno dijete unervozilo pa smo zurili doma. Inace, sto kazete jel bolje uzet tatamicu ili ovu duguljastu fitness podlogu?
Thnx cure, imam samo voltaren, namazala sam
Sad me muci hocu li sutra moci vjezbati
ivana, ma je, svaki novi nivo je tezak, al ovaj mi se cini uf...
Danci sto je taj foam roller?
Danci, svaka cast za treninge i tezine, meni to zvuci kao da si letjela na mjesec :D
Foam roller je izvrsna stvar, moj je s fitness.coma, super mi je nakon trcanja i tezih kucnih treninga, a mislim da je dobra masaza i za celulit.
Ivana s, imam i tatamicu i duguljastu, bolja mi je duza, ali vjerojatno samo zato jer sam nju imala prvu i naviknuta sam.
W5 je bas koma. Odjednom skuzis da imas ramena i tricepse i onda toga ostaneš bolno svjesna još par dana.
I 7 mi je ocaj. Zato me iznenadilo da mi 9 nije. Ono tesko je al nista strašno.
Ja bih taj foam roller za sebe i MM. Jel to stvarno tako dobro kao što pričaju?
Je ako ga koristis, a ne stoji ti na ormaru ili sluzi da se dijete igra s njim :) Dobar je kod upala misica, za razbiti mlijecnu kiselinu. U pocetku mi je bilo koma vanjsku stranu bedara masirati, boljelo je za poludit, poslije su valjda ocvrsnula pa je bilo lakse. Ja sam lijena pa ga koristim samo da preveniram ozljede i upale nakon duzih trcanja.
Cubana, reći ću ti kroz neko vrime da li valja, ali da boli - boli. Upravo što Vikki kaže, vanjska strana bedara je najviše boljela.....
Ja se diga za bic, sad se nećkam. 3 stupnja su brrrrrrr.
Jos ranoranioca :-)
Ja opcenito razmisljam o nekom trcanju ujutro, kada dodje jos malo ljepse vrijeme. Vidjet cu.
za danas sam smislila trening koji cu vjerojatno onda ponoviti kroz koji dan kada stignu tezi utezi.
jos ne znam koliko cu rundi, ali ovo ce biti (svi sklekovi na utezima):
2 one leg push up
2 reptile push up
2 plank rows
2 dive bombers
20 MC, onda dizanje
5 shoulder press
20 db dead lifts
neka extended varijanta man makersa :-)
Jos koja :)
No danas samo citam uz vec drugu kavu, a za vjezbanje lako :D
Planiramo negdje u prirodu, cekam da se moj mladji brat probudi pa da se dogovorimo :)
Zhang, mene je trcanje odusevilo i svaki put nakon trcanja se isjecam fenomenalno, bez pretjerivanja.
Svidjaju mi se tvoji treninzi, sad cu si ih copy-paste za poslije.
Danci, hvala na brizi, draga, ledja samo neznatno osjetim, nekad uopce ne, zavisi o polozaju tijela. Nadam se da si se ipak ohrabrila i izasla jer izgleda bas lijepo jutro.
Zhang, koliko okvirno kosta HR monitor u decathlonu?
Ja sam si jucer nakon 3 km trcanja mjerila puls, onako po starinski :D i bio je oko 140-150. Jednom me je kod puntijarke moj ludi i kompetitivni (rekla bi sasa) muz tako forsirao s tempom da sam osjetila slabost i izmjerila puls: 190!
Tu se covjek malko uplasio da sto ce mu rec moja mama :lol: ako zavrsimo na hitnoj.
I ja budna odavno, skoro nisam ni spavala, ukocena i dalje, tako da mislim da ce danas biti pauza :-(
Cubana, da, tako mi je i izgledalo
A valjda cu uspjeti...kad jednom dodjem do njega...
Anci, drago mi je da ti se svidjaju treninzi i da su ledja bolje. HR monitor je 110 kn, u odnosu na ostale, povoljan.
Ginger, jel bi mogla otici na masazu mozda?
Cubana super za devetku, jedva cekam sutra da ga probam. Danas u planu c2, zadnji. Bas me zanima kakv je c3. Sjeca li se itko?
Ginger :love2:
Ginger, hug... Jel sto bolje?
ginger :love:
betty hvala za link na slikovnicu, mogla bi uzet sestrinom malom, njemu ce se svidit. ovi moji klipani su veliki za slikovnice :lool:
stvarno je divan dan danas! mi imamo family rucak na otvorenom :)
veceras grupni trening, ne znam jos sta ce bit
divan dan? mi na jugu ko' da smo u drugoj državi...:(
kiša,sivilo...jedva sam se ustala iz kreveta....
ja ću za početak domalo u čišćenje kuće, i to je nešto...a navečer neki bućkuriš...vjerojatno sa fokusom na core,sve me osim njega bolucka pa se po tome ravnam.....:)
ivana s meni je c3 bio za odapeti!
ali mi je nakon dva puta bio odličan
znaš onaj trenutak kad čekaš dio na kojem ćeš krepati
pa skužiš da si ga odradio čisto ok!
Ja imam upale. Nakon tri moja treninga.
a prije toga sam odradila 10-15 dana insanitya.
To se zove sadomazohizam :kauc:
Ili dobro slozen trening :)
Zhang, genijalna si :mrgreen:
Imam tvoja dva, daj onaj prvi, njega sam fulala.
Mi se vracamo sa sljemena, predivan dan!
zhang bravo!
Anci, nesto je bolje, al sam na neofenima
Danas sigurno nista od vjezbanja
zhang ma moram se organizirati za masazu, mogu ici besplatno kad god
pogodi kak cesto idem :roll:
A joj ginger.... daj odi. Umjesto jednog treninga uguraj masazu. Organizam ce ti biti zahvalaaan.
anci, jel onaj sa girjom? Budem nasla.
vikki :-*
Ja sutra imam rest day i idem na masazu :-D :-D
Zhang :klap: e btw. jesi ti već trčala prije ili bi tek krenula? Ne sjećam se da sam o tome čitala, ali možda prije mene, ionako mene mamnezija drži još od rođenja starije paaaaa :škartoc:
Ginger :love2: i da se što prije smiri.....
Anci super za Sljeme!!!!
Ipak otišla vozit jutros, 18km zgor-zdol Sv. DUh - Bijenik-Šestine-Mlinovi i doma. Mislila sam da će mi srce iskočit na Šestinskom vijencu, opala mi baš osjetno bic kondicija za brdo :-(
Večeras će biti S&S, manje težine, cijeli upper me boli od jučer.....
Anci, ovaj?
4 runde sa girjom 12kg:
15+15 one arm ktbl swings
30 8-figure squats
10+10 snatch
20 pass under lunge
E da, anci, bravo za Sljeme. Ja si mislim da sa svojima odem u sumu prosetati, to je meni blizu kuce, a fora je.
danci, jesam, trcala sam pred 10-15 godina (isuseibozesveti kako ovo puno zvuci), rekreativno na nasipu, tura mi je bila 8km. Onda sam imala pauzu preko zime i na proljece krenula kao da sam prekjucer zadnji puta trcala.I smrdala koljena. Po onome sto si ti opisivala, rekla bih da smo imale istu ozljedu. Onda mi se trcanje zamjerilo.
Ali bih sad krenula pomalo i mislim da su mi kvadovi prilicno ojacali i da ne bi bilo tako bolno.
u onom periodu dok bas nisam pisala, sam jedan dan otisla solo u setnu i bas je bila jedna ravna dionica koju sam otrcala, mislim nekih 3min, i to me malo ohrabrilo da ponovo probam trcati. Mislim da bi se dobro ukomponiralo u redovne treninge. Cisto da malo razbijem rutinu i osiguram raznovrsnost.
Danci, mamnezija :lol:
Zhang, taj sam zapisala :D
Mene je tako izmorio boravak vani da nemam snage ni za sto vise. Ne da mi se ni kosu prati :mrgreen:
ipak sam preskocila grupni i otrcala 5 km sa prijateljicom. triba iskoristit lipo vrime :)
Ja sam jos u outu, samo sam htjela ohrabrit ginger da se organizira za masazu :)
Masaza je nesto najbolje! Ja sam od ljetos uvela dvaput mjesecno posjet maserki, i bas mi se jako kuzi razlika, gornji dio ledja mi je prije cesto bio sav skamenjen, a sad je fino mekan. Plus sto se psihicki preporodim u tih pola sata bez mamakanja, samo muzika i miris etericnih ulja
Danci :lool: mamnezija (to mi je drugo ime)
Hvala cure, al ne znam kako se organizirati
Vjezbam dok mala zaspe u podne, tako da ne mogu zamjeniti trening za masazu
Preko tjedna kceri i muz imaju aktivnosti i nemam kad :-/
Mozda kad mi mama dodje u posjetu
tangerina, jesi bolje?
Danci, bravo! Znas kako kazu, nema loseg vremena za bajk i trcanje, ima samo lose, tj. neadekvatne opreme.
Zhang, samo polako kreni i postupno povecavaj, trkacke ozljede su gadne jer dugo treba da se izlijece, a dovoljno je malo precijeniti se pa da ih zaradis.
Nisam nikad bila na masazi :skartoc: ovo sto kaze tangerina zvuci jako privlacno. I moja su ledja drvena skroz.
Odoh trcati sad.
vikki, ja sam oklijevala i razvlačila dugo, dok nisam rodila drugu, i kad je imala 2 mjeseca užasno su me bolila leđa čim bih je malo nosila
onda sam presjekla, tj možda bih i do dana današnjeg govorila "ma da naručit ću se u ponedjeljak" da me nije muž naručio :)
kako inače ne posjećujem kozmetičarke, manikirke, a istinabog ni frizerku zadnjih godina, odlučila sam da je to jedan luksuz koji zaslužujem
ja sam prošlu noć još uživala u svojoj crijevnoj virozi, danas je dobro, osim što baš osjećam da me to sve skupa totalno iscijedilo, išli smo malo prošetat sa klincima i ja sam se vukla ko krepana mačka, užas
Tangerina oporavi se brzo :love:
Ginger :love:
Ja sam samo jednom bila na masazi i svidilo mi se a inace ne volim da me se dira :lool:
Mb, tocno to sam i ja pomislila. Ne znam kako bi mi bilo da me netko nepoznat dira. Mozda da slici Justinu T. ili Jamieu Dornanu :mrgreen:
Djevojcice i ja oprale kosu, ajme koliko cesljanja i susenja. Stavit cu jednom sliku da nas vidite, makar odotraga.
Vikki, ne bojis se tako kasno trcati? :mrgreen:
Ja bih mogla, ali ako je osvijetljeno.
A kad ne mogu ranije, nego kad mali zaspe. Nije sto je mrak, nego bih radije meksu podlogu od asfalta. Ima trkaca u ovu uru, idem po sirokim i osvijetljenim plocnicima, no ni to nije garancija da neces naletjeti na auto :D
Vidis, ni ja ne idem kozmeticarima i frizerima, ne bi bilo lose priustit si masazu bar. Tang, brz oporavak, crijevna kratko traje, ali te satare, brrr.. Moje dijete sutra krece u jaslice nakon tri mjeseca, kladim se da cemo do kraja tjedna biti oboje bolesni.
Prijavljujem 10 km, pejs 6:07, planirala sam sporije, cuvam snagu za utrku iducu nedjelju, ali su me nove mizuno nekako cudno zuljale na prednjem dijelu tabana pa sam pozurila.