Sretno!!!!!
Printable View
cure,sretno sutra !!
Hvala vam cure na podršci!!
Vulkan, vidim da si iz Istre. Ja isto, mi smo donijeli uzorak sa sobom u 8 h, taman je prošlo sat vremena od upražnjavanja u čašicu do davanja uzorka. Sretno sutra!!
Snekice, i tebi sretno, tebi treba folikul puknuti i onda sve ostalo ide s odmrznutom js, ili?
Vidim, na humanoj je akcija sve u 16!
Njoka, vulkan, Snekice, neka u labu bude najžešća fešta do sad :).
Hvala, Lucija83, na update-u o novom zakonu...samo da sad ne počne prepucavanje s crkvom i ostalim protivnicima zamrzavanja zametaka pa da se donošenje zakona ne protegne unedogled...
Kiki30 draga, samo hrabro naprijed! Ionako nam ništa drugo ne preostaje, nego isplakati se i onda opet borba :) .
Hvala cure,evo punkcija obavljena,imamo 7 js i još je biologica brojala ali nismo mogli čekat jer je bilo punkcija poslije nas.u četvrtak moramo iči da vidimo za transfer da li će biti tada ili u subotu!dr.V je stvarno bio super kao i sestre...svaka im čast!!!
Vulkan, superička!Ako sam dobro shvatila imate ih 7, a možda i više? Na koliko si bila menopura?
njoka, da, mora mi folikul puknuti, ali ne da se! Neki tvrdi orah! Majčicu mu njegovu :) Sutra smo opet gore, endić mi je odličan, folikul ogroman, sluz mrak... ali džabe kad nikako da puknemo!
vulkan, sretno u četvrtak! Sve znaš! :-D
nina da mislim da će ih biti i više,dr.je rekao da sam super reagirala s obzirom da dobijem najviše 5 js.ja sam imala od 21 dc dec.i onda od 3 d po 3 menopura.
Hvala sneki,a ti ne brini jer kad bude tvoj folikul prsnuo znaš koji snekić će nastati!!!sretno i tebi sutra i tvoji će bebač moći reči da je nastao na dan zaljubljenih,he,he!!!:lol:
Snekica, ima da sutra bude The day, kud puklo da puklo :-). Sreću ti želim!!!!!
Vulkan, sretno i tebi u četvrtak. Joj koliko će tu biti pozitivnih vijesti!!!! :-)
Njoka, Vulkan, Snekica~~~~~~~~~~~~ da Vam je ovo dobitni postupak!!
Evo moj update- dakle naručena na konzultacije kod dr. M 22/2 , pa da vidimo što kaže
Ma ima da pukne!!! :lol:
Magi7, sretno!
Vulkan i njoka vibrrr za najžešći party u labu!
p.s. ovaj moj post je za na "Odbrojavanje", ali samo sad ću napraviti iznimku, i nadati se da neću dobiti packu od moderatorice
Sneki malo podrske s moje strane tvom folikulicu snagatoru da ucini sto se od njega ocekuje i to bas danas!!!!;-)
Snekice, je puko?:-)
Ma je, vraga! Stvarno neki tvrd folikul! Sutra OPET! Do Rijeke već znam napamet gdje je koja rupa! Kaže doc da je folikul ogroman i taman pred pucanje, endo odličan, sluzi ima... ma sve za 5, osim šta nikako da ovuliram. Rekao je da će mi dati sutra štopericu ako mi ne pukne, mada mislim da neće trebati jer me počeo jajnik sad rasturati. Živi bili pa vidjeli.
Njoka, ti si sutra gore?
Sela :kiss: mislili smo da će Valentinovo biti uspješno, kad već ne tjelesno, bar u mediju...
Sneki, taj tvoj folikul(ić) je sigurno išao u teretanu :) .
Cure, pitanje: koliko vremena vrijede svi testovi (hiv, hepatitis, brisevi...)? Da li se nakon određenog vremena mora to sve ići vaditi ponovo?
phiphy, mislim 3 mjeseca. Snekice, sutra se vidimo.
Meni onda sve isteklo :) .
Hm, sad ne kužim kako me onda nisu poslali ponovo raditi sve... moji su nalazi od 9. mjeseca?!
Nisu ni mene sad slali opet, rekla mi je da mi je još o.k. Isto ne kužim! Pitala sam, rekli su - ne teba, i ja se ne guram :) Za slijedeći IVF ću morati, ako sad ovaj sekundarni ne upali. Ali neću sad razmišljati o tome!
Sneki, jesam da,sutra smo gore. Joj, tko zna šta rade sad ovi naši u labu....Nadam se da se sviđaju jedan drugome, pa da su se spojili!!
Što se tiče nalaza , meni je doktor V rekao da ponovim sve nalaze jer su stari taman 6 mjeseci, tako smo ja i MM skupili sve osim mog papa testa . Taman za drugi postupak kojeg nadam se neće ni biti...
Snekica i njoka sretno za sutra i da napokon objavite lijepe vijesti!!!:klap:
Vulkan, thanks, ti si brzo za nama :-). Baš me strah ako idem za ništa gore...
Sneki, sretno sutra!!
Kiki, žao mi je.. vulkan,njoka,snekica..sretno. ja sam prošli četvrtak imala punkciju-2JS, mm su našli plivače...pa se eto sve spojilo u labu:)))
u nedjelju je bio transfer i (unatoč neprikrivenoj ljutni i predavanju dr.S.) vratili su mi dvije mrve i sad ih čuvam:))) Ne znam zašto je takav problem bio da vratim obje,odslušala sam cijelo predavanje tijekom transfera kako blizanačke trudnoće mogu biti komplicirane i slično...došlo mi je da vrištim.. ipak sam mišljenja da će biti ogromno čudo i sreća ako se uopće desi trudnoća... mi smo se bojali da MM neće imati spermija,pa kad smo čuli da su se čak obe JS oplodile, nije bilo dvojbe da vratimo dvije mrve.. Šta vi mislite? Pozdrav svima koji su u postupku
Drage moje vidim da je tu puno akcija.......sretno svima Snekica,Vulkan,Njoka.....Dola neka si se izborila za 2 embrija . Kod doc.S je to uvijek tako ona inzistira na 1 embriju pogotovo kod mlađih pacijentica.....svi oni savjetuju vraćanje 1 embrija , ja uvijek idem na sve uvijek sam imala et 2 embrija i ništa, sada sam razmišljanja da bi i sva 3 vratila ako su ok a blizanačka trudnoća može biti i od jednog embrija....sretno....
draga dola znam kakvu si imala dvojbu,i ja sam imala 3 postupka gdje su mi vračali po 2 mrve i svaki put sam morala odslušati to isto predavanje... a u zadnjem postupku sam imala 3 blastociste i u suzama sam rekla da mi vrate 2blastociste jer sam znala da će ona treća završiti u smeću... bilo me strah trojki (samo iz njihovih zdravstenih razloga) i dan danas se kajem što nisam vratila 3 ... MOŽDA bi sada držala dvije bebe u rukama...
Ne treba čovjek biti nezahvalan , imam jednu bebu... a i kada sam rodila svoju curu u rodilištu su dvije mama izgubile svoje tek rođene blizance(prirodno začete)...jer su prerano rođene... pa mi se onda opet vrtilo o glavi, dobro je da sam vratila 2. jer bi možda ja kao njih dvije hodala kao duh hodnicima ... a
onda s druge strane se opet ulovim u razmišljanu ZAŠTO NISAM VRATILA 3????
Drage suborke, znam da vam zvučim ludo i nezahvalno, ali na srcu mi leži ta 3 blastocista koja je završila u smeću i ne mogu si pomoći.... kao da sam bacila bebicu u koš za smeće...
.... da sam vratila sve 3 MOŽDA bi se primila samo jedna.... e tko bi to znao...
Da sam je barem mogla zaledit...
Cure čitam vas iiiiii čekam pozzz bete !!!!!!!!! Puno sreće svima!
Dola neka si vratila 2... da se ne bi kao ja razmišljla...
ja da sam 5-6 godina mlađa i da imam zdravu maternicu bila bih sigurna da trebam vratiti dva embrija....ovako....baš sam bila u velikoj dilemi kada smo imali dva, ali se srećom jedan prestao razvijati, pa nisam morala ja odlučivati. vrlo vjerojatno bih ipak bila vratila oba iako je to bio prvi transfer.na kraju sam od jednog 4-staničnog imala biokemijsku. za mene i za bebe bi bio jako veliki rizik blizanačka trudnoća, pa ako budemo išli po bracu ili seku opet ću vratiti jedan embrij /ali samo zato što imam hrpu mioma/.
p.s. napisala mi je vaditi betu 05.03, a ja bi trebala dobiti stvari 23.02. (one za koje se nadamo da neće doći :) da li i za to vađenje trebam neku uputnicu, čini mi se da bi mogla i ranije,zar ne ... nisam ništa stigla pitati sva sam bila zbunjena u nedjelju
dat će ti uputnicu tvoj socijalni gin, odnesi mu otpusno pismo.
uvijek možeš i ranije, ali...takva je praksa na našoj humanoj da se prilično kasno vadi beta. ja sam isto kasno vadila betu pa je bila 2466, nisam je trebala ponavljati, nego je samo za par dana bio utz.
a kućne testove sam radila već na 10dt i bili su odmah pozitivini, ali nisu uopće tamnili pa sam mislila da će beta biti neka kljakasta, na kraju ispalo super.
se javila njoka?
hvala thinkpink!
slažem se s mravak-ja sam prije dvije godine imala 3 blastice,na transferu mi je bila dr. S-imala sam i ja predavanja od nje ali nisam odustajala,ja bi da su i tri vratili :-)na kraj jednu su mi bacili a dvije vratili i to na moj zahtjev,tako mi je i nisala na nalazu..neznam zašto je toliko protiv toga ako je žena zdrava.
dola,sretno!!!
Mi smo se vratili, nadam se da su se gospođice fino odledile i da sad hopsaju sa (bar dva) gospodinčića. U petak ćemo znati jel se nešto fino izdogađalo. Do onda :grizemnokteisveokosebe:
Evo, i mi se vratili iz Ri. Ja sad čuvam malog bebolina ili bebolinku :-). Ja isto vadim betu 5.3. ako do tad ne procurim, ali uvjerena sam da ću koji testić pišnut prije 8-)
Baš je nekako uzbudljivo ovdje u zadnje vrijeme, šta ne :-D ? Toliko transfera i akcije u labu u isto vrijeme :) .