Dobro je prosla, imamo 3, u srijedu idemo. Danas je bila bas guzva, 4 punkcije i 3 transfera.
Printable View
Dobro je prosla, imamo 3, u srijedu idemo. Danas je bila bas guzva, 4 punkcije i 3 transfera.
Ajme pa ni kreveta nema tolko... odmaraj sada, držim fige da se lijepo sve oplode i budu spremen za transfer!!!
Hvala, neka bude i jedna i mi sretni :) a da, nas dvije prve smo se brzo digle jer nam je bilo dobro da cure za transfere mogu u sobu.
Sladja1 bravo,nek se lijepo oplode. Zar nije netko rekao ovdje da zovu sutra dan iz labaratorija d akazu koliko se oplodilo i dali se oplodilo kao da se ne dolazi ako se ne mora radi guzve? Ili su se opet vratili na staro?
Zovu za dva dana jer tada provjeravaju je li se oplodilo... a dok zovu većinom ste na putu do klinike il već u čekaonici. Moja punkcija bila u petak, zvali me u nedjelju oko 10 h da ne dolazim u pon kako je bilo rečeno, nego u srijedu ... i do srijede ujutro neće opet provjeravati stanice...
Pozdrav, nova sam na forumu i zanima me jedna informacija vezana za taj trijažni obrazac ili što već koji trebamo poslati 14 dana prije dolaska. Zadnji put sam bila u ožujku i onda toga još nije bilo. Gdje se točno nalazi taj obrazac ili upitnik? Gledali smo na njihovim stranicama i nigdje ga ne možemo pronaći...može li mi netko točno reći gdje se to nalazi. Puno hvala...
Aha, nisam to znala, svasta cu ja jos saznati dok krenem
Martina, menge prave zapravo nema jos?
Ivana nemaa jos....onda u petak ono sto je bilo,od taada jos nista,po kalendaru trebala bi dobot danas sutra...ja imam malo produzene cikluse od 30-33dana ...cekam....sise i dalje onako malo bolne,onaj osjecaj da cu dobit malo manje prisutan, jucer i danas neki zuti iscjedak...eh...sad...vidit cemo kad ce doci
Ivana jel danas vadis betu?
Sladja drzim fige da se lijepo oplode i barem jedna bude dobitna!!
Meni je drago za cuti da je guzva, kad sam bila na transferu sama sam bila, rekli su da nema guzva zbog korone..al nekako mi ljepse i lakse kad imas drustvo... pred 4-5 god je isto falilo kreveta koliko nas bilo, al opet je bilo lakse dok jedna bodri drugu i sl...
Lemon, izvadila ujutro krv, još uvijek čekam nalaz.... ;-)
Ništa ni ovaj put- beta je <2,3
Ivana, bas mi je zao, tako sam bila uvjerena da ce uspjeti.
Sladjo, javi kak prošao transfer...
Ivana bas mi je zao! ☹
Mi smo taman usli u bolnicu kada me zvala iz labosa na mob, oplodile su se dvije, za sada cetverostanicne pa cekamo subotu za transfer ako bude sve ok. Treca je bila losija i stala je sa razvojem. Znate li radi li subotom njihova ljekarna, kako smo dosli i otisli danas prije 8 nisam podigla novce od utrica sto sam neki dan uzela bez recepta, a uopce se ne mogu sjetiti da li su radili dok smo bili u sub.
Super! Znači da su dobre stanice kad čekaju 5.dan...
Mislim da radi ta ljekarna i subotom...
Lemon, možda se opet sretnemo, ja isto idem ispočetka u 11.mjesecu...
Rekla je embriologica da su dobre pa neka bar jedna opstane do sub. A Ivana, super sto ides opet brzo.
Ja sam se bojala da će nakon stimuliranog trebat više od 1 ciklusa pauze, tak da je zapravo ok
I ja sam mislila da treba duza pauza tako da super sto smijem tako brzo, malo odmora i u nove pobjede.
Htjela sam napisati smiješ :)
Ma skužila sam što si htjela napisati/reći...
radi ljekarna subotom...ja sam zadnje imala dva pregleda subotom i svaki put nesto uzimala.. Ivana vidimo se u 11.mj gore
Ej cure,dali smije muž samnom gore na pregled? Mislim radi korone,neznam jel smije bit pratnja sad kad je ludilo zbog korone,zao mi da sjedi u autu i ceka,a mora mr vozit jer smo 200km od Zagreba....i sta me ceka na ulazu?neka trijaža,sta konkretno? Da znam koliko ranije da krenemo
Martina - čeka te trijaža ispred, mjerenje temperature unutra nakon ulaska. Muž ne bi smio jer ne smije pratnja, ali upiše se ko i ti i mislim da može proći... jer jedan par dolazio skoro svaki drugi dan skupa gore (ne samo na punkciju i transfer) i nisu pa potjerali.
Zvala sam VV,u utorak oko 11h da dodem...mislila sam da mogu doci 3dc,al me pitala kad sam bila zadnji puta kod njih,ja rekla u 1mj,i kaze sestra meni da moram onda prvo obavit konzultacije reko ajd dobro...
Uuuu da, možda će tražiti da obavis neke pretrage (vađenje krvi il sl) il doneses neke nove nalaze (briseve)
Briseve,papu i markere imam friške to sam si pripremila,e sad....bio bi red da nakon dvije godine ponove neke mi nalaze...TSH,AMH...itd
Martina - Te i kak, krvni nalazi ti vrijede godinu dana, ja sam to vadila krajem 11.mjeseca prosle godine i sad moram opet dok budem išla...možda mi zbog tog odgode i postupak na 12.mjesec ako odluče čekati te svježe nalaze... iako dr.baš ne gledaju tak precizno, a ja ne budem ni spominjala dr.da vadim nove krvne da me ne odgodi...
Dobro da ideš na te konzultacije ipak pa pripremiš prije ako kaj budu tražili... jesi dobila M?
Sladja - javi se sutra nakon transfera!!! Navijam za dvije blastice ;-)
Pa da,valjda ce onda napravit neke nove nalaze,ili me poslati na neke nove pretrage,vec sam dvije pune godine gore vez pomaka...dobila sam jutros....
Po meni bi onda trebala ici sutra (2.dc) s a3 uputnicom za hormone drugom a3 za konzultacije i izvadit krv pa ce im nalazi stici do iduceg ciklusa... jer sad ce ti biti konzultacije, onda ti budu iduci ciklus 3.dan rekli izvadit krv pa tek onaj iza ciklus na postupak možda...
meni sestra telefonski rekla da mogu isto sad dok dobim (a dobila isto jutros) doci treci dan izvadit krv da budu svjezi nalazi u studenom... ali nisam izvadila uputnicu za to, a dobila danas...
Pa ja kad sam zvala danas reklami da moram prvo obavit konzultacije, jer nisam bila od 1mj. a trazila sam da dodem 3dc, tj 2dc (sutra) ....tako da...be znam...ostala sam malo zbunjena,neznam dali im he mozda guzva za postupke pa me tako mozda malo otpilila ili stvarno nesto drugo...a između ostalog ja sam izvadila vec d1 uputnicu,jer sam mislila da cu u postupak
Evo mene, jedna blastica vracena, jedna zamrznuta. 30.10.beta.
Sretnoo Sladja01, sad opuštenoo do bete.
Super Sladjo!!! Nisi htjela dvije vratit ;-) pa dobit blizance?
Hvala. Nismo htjeli cisto zato sto imamo vec jedno dijete pa da u slucaju blizanaca nedaj boze dode do nekih komplikacija.
I ova blastica se jos uvijek može podijeliti... listam jedan drugi forum i jednoj se curi stanica 4-dnevna podijelila ne na dvije nego na 3...
Držim fige da se ova mrvica primi pa ćete po drugu za par godina... odmaraj i čuvaj se...