jesi li zapamtila možda cijenu Peg Perego kolica?
Printable View
Ova GT3 su oko 2 tisuće i nešto ( al to su neka koja imaju ispod još košaru pa se može beba mala voziti a gore se vozi starije dijete) a switch su bila ja mislim oko 1700kn al stvarno nisam sigurna. Ima još modela al većinom je ostala po jedna boja i uglavom su smeđih nijansi. Switch su boja lavande.
Autići na akumulatore se meni i dalje čine skupi, onaj gdje može sjesti 2 djece dođe oko 3500kn, mi smo samo taj gledali pa kad smo vidjeli cijenu odustali smo. I primaju samo keš.
P.s. to su ova gt3 kolica, čak su i ove boje http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...QEwBQ&dur=1654
Gdje se nalazi taj dučan (Peg Perego) i kako se zove?
http://www.citycenterone.hr/zagreb/h...eru-do-60.aspx
Uživajte!!! S Oliver.......
cure, jel bilo pp traktora? ili nekih drugih vozila na pedale?
zna li netko kad počinje drugi val sniženja u Zari?
šta nije još krenuo? čini mi se da je prošle godine u ovo vrijeme već bio 2. krug u zari
Počelo još prošli tjedan. Mnoge stvari su višestruko snižene, ali nema baš izbora veličina. Ja sam bila jučer u Zari u W. Gateu i u najvećoj dječjoj veličini za cure nije bilo ničega.
Ali zato u Oviesu je sniženje na sve -70% i ja sam našla hlače kao donji dio trenirke za 19,50kn. Ima majica,hlača, tajica, za curice ima jako lijepih stvari kao i za tinejđerice. Pernate jakne su po cca 90kn.
Ima i za mame i tate jako lijepe i kvalitetne robe. Košulja, trikotaže...Muške košulje već po 24kn i tak...
u Zari je zadnji krug sniženja, neke stvari su već i po 4 puta snižene, za klince u vel. 12-36.mj. jako, jako teško naći nešto lijepo :(
ja sam bila u ponedjeljak i stvari koje sam gledala su imale iste cijene kao i prije par tjedana pa sam mislila da još nije počeo taj zadnji krug.
U OVS u Osijeku sam kupovala na 50% za D,potrošila sam 1000 kn ali sam ga obukla komplet do sljedećeg sniženja:)Hrpu trenirki,majica,traperice,košulja....prezadovoljn a!
cijene u s oliveru su prenapuhane i baš su bahati! jakne po čak 1600 kn pa -60%. kad se oduzme postotak to bi mooožda bila i realna cijena za jaknu. majice pamučne ženske po 200 kn -30 %... muška majica sa kapuljačom 600 i nešto kuna -30 % :-o
prošle godine su redovne cijene bile u pola manje
i da nije - 60 % na sve nego samo na ove turbo skupe stvari od 1000+kuna...ostalo je i dalje na - 30, nešto malo na -50%
OVS ima super robice za ljeto! ja sam sinu svu ljetnu garderobu tamo uzela neki dan i sve platila manje od 250 kuna... (s popustom od 70%)
ja sam danas u AM u Zari kupila za klinca tanje pamučne majice dugog rukava, za 39 kn.
Nema neki veliki izbor veličina, ali ima 98 i 104 (meni naravno te ne trebaju).
Ide netko još u Austriju u šoping?
Ima još šta na sniženjima tamo, u Seiersberg-u možda ili bi išla u City park tamo mi je Hm imao uvjek dobru ponudu ili negdje drugdje?
Ima ko kakav savjet?
mi smo bili u h&m u sloveniji, dobro sniženje, ali je već probrano
Bili mi u subotu u Seiersbergu, nisam ni stigla do h&m-a - nevjerojatno, ali istinito. Zadržala sam se u Peek&Cloppenburgu (za sebe), a blizu je Zara, pa sam tamo zaglavila na dječjem odjelu. Bilo je dosta povoljnih stvari, od kaputića, trenirki, majica... I još se može naći brojeva.
pa sta HM u Hrvata namjerava sniziti dve i pol stvari i to je to
prestrasno
Inace u Kauflandu imaju predinventurnu rasprodaju igracaka i odjece (od -20 % a vecina minus 75 i vise)
u Mani imaju sniženje 60%.
Danas u Konzumu 30% na igračke :-)
Sad skužila da je popust samo u odabranim Super Konzumima -30%
Zagreb - Sesvete
Krk
Otočac
Čakovec
Sisak
Đakovo
Vinkovci
Slavonski brod
Požega
Virovitica
ja sam jucer bila i gledala za velike decke (11-12 ili 13-14), nadje se dosta toga na snizenju, traperica (samterice po 79), majica (debele zimske s kapuljacom 59, 79, a tanke 39), kapa (29)... dobar je izbor
ali ko ce znati sto ce on dogodine htjeti nositi, pa me bilo strah ista kupovati
IANA u Importane centru -60% na cijelu kolekciju
e ja ne znam kak vama, ali meni su te njihove majice na odjelu od 2 godine taaaak ružne, mislim da bi za bar male dečkiće predškolske dobi trebale biti s nekim slatkim aplikacijama i likovima
i da ne budem skroz off - jel oni ikad na tom odjelu za veće dečke snize donje dijelove trenirki na više od 10kn? još uvijek su snižene samo na 79kn sa 89:roll:
i ne znam jel netko pisao - Profil u WG ima dosta velika sniženja knjiga, u C&A su dodali neke nove zimske stvarčice na sniženje, ali je već jako probrano, u Deichmannu su pojedini dječji modeli sniženi
Jel netko zna, dal je Peko dućan već imao sniženje ili tek negdje krajem veljače imaju?
U planet obući je snizenje ali ono turbo i jos je 1+1 gratis! Kupila sam svojima tenke za 25 kn i za 39! Ima balerinki i onih kao uggsice!!
U vrtuljku u dubravi imaju jako velika sniženja bambi obuće, ali ovisi što se nađe od brojeva:
čizme cca 140- 170kn
gležnjerice 140- 160kn
ima nešto i bambi papuća, ja sam gledala 34 po 69kn, ali ima nešto i po 49kn.
U h&m- u nepromočive rukavice za dečke, al ja uzela i mojoj curki jer su u crnoj boji snižene sa 79 na 9kn.
Veličine od 9 god. naviše.
Zara: lijep izbor majčica po 29kn, a čizme debele prekrasne, ima dosta modela snižene sa 299 mislim na 99.
trapke: po 59kn
Zara: majčice preslatke po 29kn, čizme dosta modela, debljih futranih, tanjih, sa 299 mislim da su bile, nešto čak i 399 na 99, trapke po 59kn, balerinke preslatke sa kamenčićima, krznom,.. po 69kn, čarape 2x 9kn, najlonkice 9kn, marame, šalovi, kape, torbice,...ustvari sav accessoires po 29kn.