Meni trebaju isto jednobojne, tamne čarapice/dokoljenke u vel 23/25.
Boje crna, tamno plava, čokoladno smeđa, tamno zelena...pamučne.
Jel netko i gdje vidio?
Printable View
Meni trebaju isto jednobojne, tamne čarapice/dokoljenke u vel 23/25.
Boje crna, tamno plava, čokoladno smeđa, tamno zelena...pamučne.
Jel netko i gdje vidio?
Gdje uopće kupiti dobre ABS čarapice? Jedine koje imamo smo dobili na poklon izvana. Super su mi jer su te gume baš onako debeljuškaste i zaista se ne kližu plus što se nogica ne ohladi. Kad sam prije par godina kupovala te stvari sve su bile dosta loše - tanke i sklizale se ...
Zna li netko gdje kupiti neku veliku kahlicu, jer mom dečkiću od 2 godine ove klasične su premalene...ali stvarno premalene! Googlala sam pa ništa nisam našla :/
nas je ova poslužila do 5. godine http://www.strollermama.com/images/b...-potty-big.jpg
kupila je u ljekarni u Španskom, cca 100 kn
Jel zna netko gdje ima za kupit onih aplikacija sa slovima i brojevima koje se peglom preslikaju na majicu.
Kolko se sjećam na forumu je bila slična tema, al se nemrem sjetit. Moj malac hoće da mu na majicu
za trening odštampamo broj i njegovo prezime, pa kak mu je skoro roćkas htjeli bi mu to poklonit, pa ak
neko zna ili di se to povoljno može napravit. Nama sve skupa treba 6 znakova. 1 napred otisnut, i 5 iza na majicu.
Jel netko nedavno kupovao pijesak za pješčanik ? Tražili danas u Bauhausu, Baumaxu i Pavecu ali nemaju :(
Hvala, Kloolk! Mislim da bi ta mogla biti dobra.
Ana, čini mi se da sam pijesak vidjela u Intersparu neki dan :/
Bilo je aplikacija u Muelleru.Citiraj:
Jel zna netko gdje ima za kupit onih aplikacija sa slovima i brojevima koje se peglom preslikaju na majicu.
Kolko se sjećam na forumu je bila slična tema, al se nemrem sjetit. Moj malac hoće da mu na majicu
za trening odštampamo broj i njegovo prezime, pa kak mu je skoro roćkas htjeli bi mu to poklonit, pa ak
neko zna ili di se to povoljno može napravit. Nama sve skupa treba 6 znakova. 1 napred otisnut, i 5 iza na majicu.
koja je cijena pijeska u sparu? Kolko kg je pakiranje?
Aplikacije za majice koje se zapeglaju ja sam kupovala na ebayju.uk.
Ima i slova, brojevi, ali i likovi iz crtića, traži pod iron on transfers
Gdje ima smeđih papirnatih kalupa za muffine?
gdje kupiti torbicu za mobitel koja ide na ruku
ovako nešto http://www.decathlon.de/laufarmband-...d_8200375.html
...romobil?
trgovine u kojima bih prije potražila takvo nešto su se pozatvarale
pa me zanima ako je netko ovih dana negdje naišao na
romobile?
bijela Milka čokolada (ili neka druga bijela čokolada)
i to molim nekog tko ju je zadnjih dana kupio.
Naime treba mi za kolač a niti u dobro opremljenim dućanima
je više nema, čini mi se da je više ne dobavljaju.
Napomena: znam da ima one bijele čokolade za kolače,
ali ta mi je skupa, treba mi jeftinija verzija iste
ja sam u subotu tražila romobil, izvidjela sam slijedeće:
u intersportu ima samo romobila za velike-koji su prebrzi za malene (za moju dvoipogodišnjakinju jesu)
u trgovačkim centrima mi izgledaju plastično, tj. čini mi se da neće dobro ići kotači
puky ima romobile, ali malo su mi skupi
konzum ti ima kettler romobil na akciji s 250 kn na 150, ali je na 3 kotača, a ja tražim na 2
gdje da nađem takav tipa kettler na 2 kotača?
Lidl ima bijelu čokoladu koja je recimo dobra za glazuru; ali ne znam da li im je to stalno u ponudi tj. imaju li je uvijek.
košaru za piknik
sa svim onim džidžama unutra
ma vidjela sam to, znam ja guglati
ali ja bih ako je netko hodao gradom, pa vidio i opipao
ne bih naručivala preko neta
Jel zna netko za možda neku trenutno akciju kućnih traka za trčanje? Nove su mi preskupe, ali baram imaju garanciju ako se pokvare....razmišljala sam da kupim polovnu preko oglasnika ali šta ću ako se pokvari ...bitno mi je da je "na struju", po mogućnosti da se može sklopiti i ne mora biti neka kvaliteta jer ja mislim hodati po njoj a ne trčati....znalo ih je prije biti u Metro do jedno 2000kn (ja bi do 1000kn ak može ha,ha)...ako slučajno nešto negdje vidite po trgovačkim centrima ili bilo kojim dućanima, teretanama i hotelima koji često mjenjaju te sprave a još su u funkciji, bila bih mu zahvalna da mi tu javi ili na p.p. ...hvala
apricot, ali možeš ići u te dućane i opipati. Ti si u ZG koliko znam, mi provincijalci smo zakinuti za pipanje, ali vi ne:-).
tnx tina, tnx mima :)
U Kauflandu imaju papirnate kalupe u boji , u pakiranju su smeđi, crveni ,žuti i plavi zajedno.
Gdje naći kvalitetnu termos šalicu kojoj ne pušta čep?
muller
Koji proizvođač? Čujem da nekima puštaju čepovi pa se ne bi htjela zeznuti.
joj nemam pojma, ali skužiš po cijeni, ima za 20ak kuna i one skuplje, e pa te su super
Gdje kupiti nepromočivu zaštitnu plahtu, pamučnu za bračni krevet?
a kak će ti pamučna biti nepromočiva
može s jedne strane biti pamuk, ali druga mora biti neka plastika ili guma, pa da se postaviš na trepavice
Ma da... i ja sam se čudila, ali na ambalaži ovih za kinderbet piše da je 100% pamuk.
I izgledaju tako, s obe strane meko i pamučno, možda je u sredini nešto, mrvu jesu elastične... nemam pojma.