Hvala ti! Idem još 1 dc na uzv... ali jako sam zabrinuta.. postupak mi odgađaju razno razne gluposti još od svibnja!
Printable View
Hvala ti! Idem još 1 dc na uzv... ali jako sam zabrinuta.. postupak mi odgađaju razno razne gluposti još od svibnja!
Draga, ne pitaj! :( nisam htjela nista pisati jer mi je bilo zao prekinuti niz prekrasnih vijesti nasih cura na forumu ali i meni je prije 3 dana krenuo takav mrljavi trag na gacicama, malo ga ima pa ga nema... Sinoc sam zavrsila na hitnoj jer me boljela desna strana, od jajnika pa do leđa. Napravili su mi pregled, UZV, ginekoloski sve 5 osim negativne bete, urinoinfekt, antibiotici...mirovanje. Cim sam prestala s utricima krenula M "ko velika"... Kod tebe su 3 mrvice, ma jedna ce se barem primiti za mamicu, ne mora nista znaciti taj smeckasti iscjedak, pricekaj betu...vjerujem da ce biti sve Ok... Rekla sam sama sebi nakon svega da u pon. idem odmah po novi termin jer "vrijeme mi curi" i nemam vremena tugovati... Drzi se i misli pozitivno!
Cure moje, sve vas puno volim i zelim vam uspjesne postupke, veeelike bete i skolske trudnoce!
Je, u pravilu je tako. Ali ja nemam vremena za 3 spontana u ovim godinama. Premda mi to ništa ne bi vrijedilo da nisam imala razumnog doktora koji mi je to odobrio. U postupku nakon toga sam koristila heparin, ali svejedno ništa. :-(
Sneki, ti si izvadila betu prije nego što si prestala s utrićima?
O Sneki baš mi je žao :-(, a meni su ih vratili 2, jedan se nije razvio, a danas mi je isto, sutra idem kupit test pa napraviti ne mogu ja čekati betu do ponedjeljka.
Joj joj, zao mi je zbog svega kaj se događa, drži te se !! Dino kud vi idete na ivf i kod koga? postoji mogučnost da se vidimo u 11.mjesecu ako ste u Petrovoj.
Sneki,baš ti šaljem pp,ali pun ti je inbox...žao mi je draga zbog svega što si prošla zadnjih dana,a najviše zbog neg.bete..javi se u ponedjeljak,vjerujem da te neće otkantati..
strijelac,vjerujem u pozitivan test...držim fige:)
Sneki, ti si izvadila betu prije nego što si prestala s utrićima?[/QUOTE]
Je, kad sam dosla u Petrovu na hitnu izvadili su mi krv i za krvnu sliku i za betu, uzeli urin, nalaz bete je bio negativan a krvna slika i urinokultura "u banani" pa sam dobila antibiotik i dr. mi je rekla da prestanem s utricima... Eto...
Evo drage moje da vam se javim sa svojim stanjem.
Test negativan:cry:, i dalje curka pomalo, ja i dalje koristim vaginalete, pa ne znam što ću? Čitav dan zovem Petrovu al mi se nitko ne javlja 01/460 4763. Ima li itko ikakav drugi broj?
A ostalim što čekaju nadam se da će imati više sreće i da ćete svi imati jednu veliku betu, a ja i sneki ćemo to na proljeće :)
Strijelac,zao mi je:(
To je taj broj na koji se sestra Irena javlja..preostaje ti cekati do pon.i onda ju nazvati:(
Žao mi je zbog testa. Teško da ćeš koga dobiti telefonom za vikend. Vaginalete o kojima pričaš su utrogestan? Ako nisi trudna nema smisla nastavljati s utrogestanom jer ti on samo prolongira dolazak prave menstruacije.
Zašto tek na proljeće? Sory ako nisam dobro popratila.
Strijelac
Tako ti je i meni bilo, ali rekli su m da nastavim sa utricima i napravim betu.
Tako da pon ujutro pravac Petrova, adi betu, javi sestri Ivi rezultate i obavezno se dogovori odmah za konzultacije s lijecnikom.
Meni je taj razgovor s njim puno pomogao.
Draga, zao mi je! Ne znam koliko ti je to "curkanje" ali ako nije bas ko prava M meni je gin rekao da do bete ne prestajem s utricima. Doduse, meni su napravili betu 10. dan na hitnoj pa smo znali da je neg. i onda sam prestala. Nisam ni sama pametna sto da ti kazem... Ja idem u pon. po novi termin, sad je negdje svibanj "u igri",
pretpostavljam...
Glavu gore i idemo dalje!
Da utrogestan, ma neće mi ništa biti ako ih još sutra koristim, a u ponedjeljak jutro zovem Petrovu pa ćemo vidjeti.
A proljeće zato što je neki dan neka gospođa tu na forumu napisala da su je predbilježili za termin u 4.mjesecu slijedeće godine, ako sam dobro pročitala, tako da neće ni nas sigurno prije, a i iskreno meni treba da se psihički pripremim:)
I cure moje da vam napisem da sam jutros popi... kamencic iz bubrega. Stravicna bol po noci, MM me vec htio "na ledja" pa odnijeti na hitnu jer sam doslovno pala u nesvijest od boli, jedva sam ga smirila. Popila sam dupli Volteren (nikako to nemojte raditi inace) pa je malo popustilo i ujutro "cap", ode kamencic... Eto, strasno iskustvo ali sad bar znam zasto me u cetvrtak toliko bolilo da smo morali na hitnu i da je ovaj urinoinfekt koji imam posljedica kamencica koji je "krenuo" iz bubrega a ne tkoznasta ginekoloski kako sam si ja umislila...
Puse svima!
Sneki,poznat mi je taj osjecaj boli..ja sam imala prije 10 godina kamenac...nikad goru bol nisam osjetila..uzas!!!
Ali odmah sam znala da je bubreg,jer me on toliko bolio da su suze same tekle...
Joj,draga- neka si ga ispisala jer ce ti sada biti puuuno lakse...pij puuuno tekucine i caja..
Drzi se.pusa
Eto vadila prolaktin nakon dva tjedna. Stanje je 16,41 parametri su mu od 108,78-557,13. Prvi put dok sam ga vadila bio je 4 dan ciklusa bio je 900.
Ej, snupi! a ti si na onom B lijeku?ovo mi se čini nekak nerealno premalo odjednom.
A da li se prolaktin baš mora vaditi u vrijeme ciklusa ili može neki drugi dan?
A koliko dugo si pila bromergon i jesi li pauzirala prije nego si opet vadila nalze?
Ja ga još pijem i nuspojave se osjećaju.
A evo dobili smo i ponovljeni nalaz spermiograma i nije se ništa popravio.:-x
Sad ni sama neznam hoće li se moći nešto napraviti a neznam ni što bi koristiti da se popravi.
Čekam svoje nalaze i ponavljanje prolaktina pa ćemo vidjeti što ćemo i kada :unsure:
Ako pomaže Amy, ja sam prolaktin vadila između 2. i 5. dana ciklusa. Prvi put sam vadila na Rebru i totalno sam se sfrazila kad sam skužila da će mi držati iglu u veni pola sat. Imala sam napadaj panike, nisam mogla disati i skoro sam se onesvijestila. Normalno, nalaz je pokazao previsoku razinu prolaktina, a ne čudi me jer on reagira na stres. U mB se na nalaz nisu osvrnuli i nisam ništa uzimala.
Drugi put sam vadila u privatnom labosu jer me je to mučilo i htjela sam ponoviti pretragu. Fino, ležerno, pola sat sam odsjedila bez igle i izvadili mi krv, a nalaz savršen. :)
Ovako zvala Petrovu, neprekidan terapiju pijem ga i dalje. Morala sam ga izvaditit dva dana prije nego što mi dođe menga jer drugi dan tj .ovaj petak počinjem i ja sa pikanjem.Ja više nemam nikakvih nuspojava, moras se najesti onda popi tabletu. a što se tiće spermiograma kupi dragom vitamine za muške tipa elelevit ta žene ili ako niste za tablete kupi mu matičnu mlječ , vi bar imate dolje super zrak i prirodu, hodajte, promjenite način prehrane više voć, povrća, žitarica...
strijelac žao mi je zbog negativnog testa.
Ja sam isto prvi put vadila 2dc ali je jako povišen i sad koristim bromergon i doktor mi je rekao da nalaz treba ponoviti oko 10-15.11,a meni je m upravo završila
Probaj nazvati dr pa ga pitaj ako možeš. Čitala sam o tom bromergonu kad sam ja bila u panici i vidjela sam da dosta pomaže tako da vjerujem da je i tebi popravio situaciju. :)
Ma koristio je neke vitamine ali eto nisu pomogle,a sad ćemo vidjeti što će reći.Ma kuhala bi ja njemu ali nema ga cijeli tjedan,samo je vikendom kod kuće.Preko tjedna neredovita i nezdrava prehrana i uz to naravno cigarete.
A možda budu dobri za inseminaciju a ako ne probati ćemo nešto drugo,možda nađu neke kvalitetne :yes:
Amy draga,moj dragi je pio svasta i svjezu maticnu mlijec i vitamine,sportas je,zdravo se hrani,ne pije,ne pusi..pa ni makac ka boljem sgrmu..tako da iz mog iskustva,vitamini i m.mlijec je bacanje novca...a za postupak je i jedan savrsen spermij dovoljan..
Amy- koja mu je dijagnoza?
To i nije tak loše. Milasova kako si ti, kako se osjecas?
da, slažem se. Nije loše. MM ima morfologiju 2% pa su rekli "malo pomaknuti s-gram...."
S tom dijagnozom sam ja prirodno zatrudnila.
Varirao je od normo- asteno.
Tako da to nije tako lose.
Da ne duljim, nisu svi uzroci loseg s-grama isti niti su isti lijekovi za sve djelotvorni.
Nece nista skoditi vitamini ili cink barem.
cure dal se hormoni FSA,LH,E2,PRC moraju vaditi u petrovoj ili se mogu i negdje drugdje
dobila sam kod njih u petrovoj termin tek 23.01
Veče !
Opet ja ko padobabac, čitam i pratim vas ali ništa se ne događa kod mene pa ni ne tipkam.
Kik@ možeš vaditi na VV, ja došla i izvadila bez naručivanja, a prije toga sam obišla, petrovu, rebro zvala vinogradsku i svugdje naručuju.
hvala mami znaci priznali su ti nalaz iako nije njihov
kik@, nije važno gdje ćeš vaditi hormone, priznaju sve nalaze. Osim za spermiogram, to priznaju samo rađeno u njihovom labu u Petrovoj.
dobro jutro svima,
bila sam jučer u petrovoj na kontroli sa CB, ali doktora Šimunića nije bilo, pa sam čekala da me netko primi 3 sata!!!!
došla sam na kraju kod doktorice Šprem koja je bila divna tih 5 minuta koliko sam s njom pričala..
moram napraviti HSG - rekla mi je da idem u Zabok, dala ime doktora i ja već zvala sad ujutro, ali do njega je teško doći, pa ako ću imati sreće hvatam ga u subotu ujutro...
dala nam raditi novi sg i to kod njih.. i za to se mora naručiti i termini puni do sredine prosinca, jučer bila..
pa to je sve sporo ko puž... :( sad ću kopati malo po internetu za cijenu i mjesto za ići privatno HSG jer mi je gospođa u bolnici zabok rekla da doktora baš i nema u bolnici često.. :(