Slažem se draga sa tobom da se jedino ovdje može naći razumijevanje.Mi netrebamo puno riječi da bi se razumijele,sve smo "iste"Evo i to šta kažeš za trudnice i bebe,ja isto samo sa mama s ovog foruma suosjećam i radujem se jer znam koliko to njima znači...a druge trudnica,hmm...osjećam prema njima nešto čudno.Možda to i nije ljubomora nego me samo podsjeti na mene pa se rastužim..neznam,ali nije mi nikako drago kad pomislim,zašto ona ima bebu a ja ne..ljuta sam na sebe zbog toga jer ne zapitam se da li toj osobi nešto drugo u životu fali..možda osoba sa kojom bi dijelila radost roditeljstva,možda nema svoju obitelj,svoje roditelje,svoj dom,možda ima neki zdravstvenih problem i sl..možda joj fali sve ono šta ja imam a neznam cijeniti.Mislim da sam "nagrađena "sa puno stvari i nemam pravo biti ljuta niti ljubomorna na nekog..Svatko ima neki svoj put ,put koji se nemože i nesmije uspoređivati sa ničijim drugim..svako od nas je drugačiji i upravo zbog toga poseban..Da draga Athana,Bog je moja snaga!U onim najtežim danima,samo On me je nosio i nije mi dao da padnem.Imala sam ja,i još ponekad imam kriza ali svaki put se dignem jer znam da me On nije ostavio i da me neizmjerno voli..taj križ nije kazna,križ treba prihvatiti kao dar i onda je sve lako..Dopusti Isusu da ti pomogne nositi tvoj križ,vidjet ćeš da te neće više žuljati rame,bit će ti lijepo hodati uz Njega!Križ je simbol nade,vjere,vječnosti,svjetla(a ne tame),i stoga i ovaj naš križ sigurno ima to značenje..iza njega nešto sjaji,samo polako treba koračati prema toj svjetlosti...:heart: