Mury vibram do neba!
Printable View
Mury vibram do neba!
Mury, ~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu.Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za sutra!!!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba, za sutra
Murry ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!! I svima ostalima naravno puno ~~~~~~~~~~~~~~~ !
Murry ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju betu preko 1000!!!!!!!!!!!!!!!! :*
Evo jutarnje kavice pa se poslužite.
Ja doduše danas na kakau jer sam kao friška T smanjila broj kava a i počele su lagane mučninice, onako baš slatko podnošljive.
Svima za današnje aktivnosti ~~~~~~~~~~~~~ /malo smo se i pogubili jer nam već dugo nema liste/.
Mury-molim se za tebe i puno~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju današnju ß!
-mi smo jučer dobili 3 mrvice na čuvanje-sad slijedi čekanje.... ß 11.07.
Dobro jutro svima! andream, hvala na kavici!
Prije svega puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Mury, da se javi s ogromnom betom!
Svima ostalima za što im treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Hvala vam cure moje. Evo beta izvađena, ali jutros opet smeđe popraćeno grčavima i bolovima u donjem dijelu trbuha i leđa....mislim da se scenarij ponavlja kao i u prethodnim trudnoćama:-(
miba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za tvoje mrvice!
I svim ostalim kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Sve vas ljubim, a sad odoh u krevet i javim se s nalazom bete!
mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se beta podupla i da bude sve u redu ,,mislim na tebe
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i 4 znamenkastu betu.Nadam se da je to brklavljenje od kapilara koje pucaju jer se mrvica lijepo smjestila.Sa nestrpljenjem cekam danasnji rezultat.
Ja tek veceras idem vaditi betu,jer nemogu zbog posla,pa rezultat ocekujem sutra ujutro.
Mury, alma ~~~~~~~~~~~~~~~za današnju betu!
miba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeeeeeeeliku betu!
alma_itd ~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju betu!
kerolajn5 kako si?evo brojimo 7 dpt....
ja ne osjećam ništa....a i trudim se ne "osluškivat se"jer su mi prije bili svakojaki simptomi pa šipak!
mislim se da odem vadit betu u sub.kad si ti ono rekla?
mislim da ću u petak 11dnt ..ko će dočekati ponedjeljak :-) jel ti negdje privatno vadiš betu ili radi lab i subotom
Mury,~~~~~~~~~~~~~
alma_itd,~~~~~~~~~~~~
miba, kerolajn, zlatica,~~~~~~~~~~~~
baš sam zvala,radi privatni lab u sub.
danas primam brevacid pa ne znam je li mi i to rano?
:cry::cry:Od mene ništa ovaj put.....beta pala na 126,9.........
Tantolina :( :( Ma kako mi je žao :(
Mury od :heart: za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
andream listice nema već neko vrijeme jer je naša Gizmos jako jako blizu termina poroda
Ma nisam imala nikakvo krvarenje....jednostavno je pala.....
tantolina baš mi je žao:cry:
Murry za današnju betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
alma,tebi za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tantolina,jako mi je žao...
:love2:
svim trudnicama,mamicama,čekalicama koje čega,puuunoo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~:heart:
Moja beta je 2046!!! U šoku sam i nevjerici, jer je jutros uz grčeve i menstrualne bolove bilo opet svježe krvi :-(. Gibam opet u krevet, a večeras ću kod dr. pa moooooooožda nešto vidimo na uzv.
Svima vam veliko hvala!!!
Mury, šta si me nasekirala:-), super vijesti!!!!!!! Strogo miruj i ne znam da li ti je dr rekao da piješ utriće, znaju tako reći, čekamo dalje vijesti!
tantolina tako mi je zao... :-( Jesi li mozda vec radila pretrage za trombofiliju? Ako nisi, ja bih sljedece to provjerila... :love2:
Mury malo me brine ovako veliki porast tvoje bete i grcevi te krvarenje koje spominjes. Na UZ bi se trebalo vidjeti nesto kada je beta oko 1000. Ako se kod tebe danas nista jos ne bude vidjelo, obavezno ponovi betu najkasnije za 2 dana! A u slucaju jakih bolova nista nemoj cekati nego odmah na hitnu zbog sumnje na vanmaternicnu. Od srca se nadam i zelim ti da na kraju sve bude u redu, ali sada je najbitnije iskljuciti takvu mogucnost. :love:
Tantolina draga :love2:,znam kako ti je
Tantolina baš mi je žao :love2:
Mury da sve bude ok~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tantolina zao mi je :(Mury cekam info i vibram!
Tantolina, žao mi je..
Mury, veselim se zbog velike bete ali ipak ću pričekati večerašnji uzv a nakon toga poskakivati.
tartolina,žao mi je.. :-(
mury,super :-D puno~ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za večerašnji ultrazvuk
Tantolina žao mi je, jako.
Mury ~~~~~ da večeras na UZ ugledate nešto lijepo. Čuvaj se!
mury beta je fantastična,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da danas na pregledu bude sve ok, sreeeetno!
Tantolina jako mi je žao:love2:, glavu gore, želim ti da hrabro ideš dalje ka ostvarenju svoga cilja!
alma_itd mnoštvo ~~~~~~~~~~~~za lijepu betu ujutro:-)