Crvenkapo moja pa ne mogu prirodno ostati trudna i da me okreneš naopako, nemam jajovode.
Sutra idem napraviti briseve pa kroz koji dan na histeroskopiju.
Kako stvari stoje FET me čeka u 3-4 misecu.
Crvenkapo kad ti planiraš ponovo put Splita :)
Printable View
Crvenkapo moja pa ne mogu prirodno ostati trudna i da me okreneš naopako, nemam jajovode.
Sutra idem napraviti briseve pa kroz koji dan na histeroskopiju.
Kako stvari stoje FET me čeka u 3-4 misecu.
Crvenkapo kad ti planiraš ponovo put Splita :)
haha vidis mene lude i senilne , sta ces pukla ko kokica
ja idem u 3mj
nisam radila svjeze briseve,bila sam u bolnici jednu noc.taj zahvat mi je radio dr.Šparac....
evo nakon nekidasnje kontrole endometrij na polovici ciklusa 4 mm...to je za mene pomak...
sad bi ttrebalo lagano u postupak....
cure svima puno srece,one koje su trudne skolske trudnoce,one koje cekaju betu velike bete....
Malena hvala puno na informacijama, ja ću kroz 10-tak dana na histeroskopiju.
Split - Firule rekla bih prati loša reputacija - kao loši rezultati, loša uspješnost, slično kao i Osijek, ali se malo ovdje na forumu piše.
Pa bih vas Splićanke zamolila da ako što znate vezano za Firlue da napišete ovdje.......
kako rade,
jel se dugo čeka,
kakva im je uspješnost,
rade li ICSI,
kakvi su prema pacijentima, itd.
jel znate trudnice s Firula (znam da imamo na forumu jednu, čitala u potpisu),
koliko postupaka mjesečno/godišnje uopće rade,
koliko imaju liječnika, specijalista humane reprodukcije,
koliko embriologa,
zašto Splićanke, Dalmatinke i dalje često (imam dojam) dolaze u ZG na liječenje pored svoje klinike (što je legitimno, mnogo Slavonki dolazi u ZG i još uvijek dosta Istrijanki i Kvarnerki unatoč bolnici u Rijeci)?
Hvala na odgovorima! Sretno svima!
Draga moja Corina, znaci ja i ti opet u nove pobjede u isto vrijeme...
Nadam se da si mi ok.. Mene nije bilo dugo, malo sam se od svega oporavljala..
Sad sam se "oružala" macinom travom i tako malo radim na sebi da prekratim vrijeme..
Isto me opet vata panika nakon svega opet prolaziti nanovo :roll::roll:
Hedoniza draga neka si se ti malo odmorila od svega, treba napuniti baterije. Vrhuta je dobra, ja sam još pila i marulju samo nju piješ do polovice ciklusa koliko se ja sjećam. Znam da su kombinacija njih dvije dobre.
Ahhhh ja mislim da sam napunila baterije ali ma ponekad ne znam ni sama eto sad idem na tu histeroskopiju. Iskreno pun mi je kufer da me svako malo netko prčka dolje. Al dobro bar nema straha od ginekologa ( to mi je kao- dobro jutro, izvoli te :) :) ) .
vjeruj mi draga moja da mi je isto tako, kao i tebi na izvoli te.. samo previse me muci svaki novi postupak.. mislim sad bar znam kako to ide.. ali isto me zivcira sve skupa ovo cekanje, pa onda hoce li me opet stavljat na dugi protokol. ocu li ovog puta dobiti vise jajni stanica... ali otom potom sta bog da..
hvala vam na podršci cure moje:zaljubljen:
A moja matto:love2: i ja na tebe često mislim,i neki dan na transferu,ležala sam na onom istom krevetu na kojem sam tebe vidjela prvi put. Pozdrav i sto poljubaca malom Aleksandru.
A ja.... dovoljno sam "stara " u ovome da ne tražim simptome,ali kada vidim da nisam napuhnuta,odmah se razočaram,to mi se jedini put desilo u uspješnom postupku,i sada već vidim da od puhanja nema ništa,a od trudnoće...vidjet ćemo
sve vas ljubim:heart:
Draga Kadauna,
ja nažalost ne mogu u potpunosti odgovoriti na pitanje, jer nisam nikad prošla postupak u splitskom KBC-u. Samo sam nekoliko puta otišla tamo, jer mi je u jednom trenutku to bila opcija. Ono što mogu reći jest da je glavna sestra Zdenka spremna odgovoriti na svako pitanje. No, na telefon ju je teško dobiti (barem prema mojem iskustvu). Ono što znam (a voljela bih da me cure dopune i isprave ako sam u krivu) sada rade troje doktora: Budimir, Marušić i Šunj. Šunj je friška s porodiljnog i čini mi se da je kod nje najmanje čekanja. Bila sam kod nje na razgovoru i jako je ugodna, a sad koliko je uspješna - ne mogu potvrditi. Ono što je možda korisna informacija, za prvi pregled treba se naručiti preko centralnog naručivanja, a ne na humanoj. Što se čekanja tiče, ne znam je li ovisi o liječniku, ali ja sam što se dr. Šunj tiče mogla odmah dogovoriti postupak. Suprug je tamo radio spermiogram, termin je čekao oko mjesec i pol, a čini mi se da je jedan mikrobiolog dr. Tandara.
Eto toliko, više detalja ne znam, nadam se da će se cure javiti s više informacija...
Pozdrav
evo da se i ja nadovežem , od biologa nije dr. Tandara sam,ima i mlada biologica Ana i ona kad nema doktora sama sve obavlja,i kada si na dogovoru s doktorom za postupak ako imaš večinu nalaza možeš vrlo brzo ući u postupak,čak možda i idući ciklus ako netrebaju neki posebni nalazi koji se čekaju,i ako postupak ne uspije možeš več nakon nekih 4-5 mjeseci opet,možda se može i ranije ako nije jaka stimulacija ali to neznam. Postotak uspješnosti neznam ali ima cura kojim uspije tamo iz prve a i nas kojima to još nije uspjelo,ali nije mi uspjelo ni u Zagrebu.
draga Kadauna mislim da firule prati loša reputacija zbog firula samih,mislim kad vidiš kako izgleda bolnica,redovi ovo ono,vjerovatno ne ulijeva neko povjerenje. Dok nije otvorilo novo rodilište mislim da bi i ja išla negdi drugdje čisto zbog predrasude. Cijeli svoj život sam mislila da češ najbolji tretman dobit u privatnika ali sam se prevarila i izgubila puno godina vjerujući privatnicima. Za mene se sve promjenilo kad me moj brački soc.ginić poslao kod dr.Budimira a on krenio odma u akciju, hsg,laparo-sve obavila u roku par mjeseci a ni jedan postupak nisam čekala duže od dva mjeseca nakon dogovora. Prva stimulacija je bila probna da se vidi kako reagiram i bila je dobra (6js) štoperica pogođena,rade sve dane u tjednu pa nema straha od nedelja ili praznika,ako tvoj doc. nije tu preuzme te drugi. Sama sam kriva zbog ove duge pauze između 2. i 3.postupka a tu je bila i ureaplazma, bila sam prošli tjedan na dogovor i krečem odma idući ciklus sa svježim nalazima hormona,uzv 20dc i kad dobijem mengu krečem. Sestru Zdenku je za informacije najbolje zvat iza 1 sat jer tad je mirnije i onda če ti dat sve odgovore, puno cura s firula nije na forumu ali znam da večina čita,žao mi je što se ne jave ali eto, trudnoća ima,evo i jedna moja bračanka je uspila iz 3.puta. Povirila sam jednom u knjigu di zapisuje postupke i ima ih otprilike 15 mjesečno (svaki od njih) to je neka dobra brojka ni previše ni premalo da ne nastane gužva na punkcijama i transferima. Za tretman dr.Budimira imam samo riječi hvale ali moraš bit i svjesna da kad je gužva gužva je i onda ide ko po traci
Draga inaa, želim da ti od toga kreveta krene isti scenarij kao kod mog zadnjeg postupka, znam jednom mi je doc. P. rekao da su ti prvi trenutci presudni, a poslije „možeš i igrati košarku“;-). Tako kad se osvrnem na zadnji postupak mislim da je sto posto u pravu jer toga dana šale sestre M., doc. P., taj osjećaj mira, spokoja na transferu, mene je podsjetilo na snježnu tišinu, polučili su uspjeh. Kako se bliži veljača ponovno sam pod tim dojmom, jednostavno mislim da ću se svake veljače prisjećati kako je bilo na transferu, jer to su slike koje zauvijek ostaju urezane u sjećanju. Nestrpljivo čekam tvoju betu i šaljem sve svoje pozitivne misli za uspjeh,8-)
Nisam bila na firulama, zapravo nisam bila nigdje osim na Citu (četri inesminacije, 5 IVF-ova, dvije trudnoće, od toga jedna uspješna) pa o tome ne mogu dati svoje mišljenje. Meni je Cito bila najbolja opcija, manje su gužve, ne baš uvijek ali manje nego u državnim bolnicama, i ma koliko zvučalo čudno meni je Cito financijski bio povoljniji nego bilo koja druga klinika.
Cure imam jedno pitanje za vas, mendtruacija mi kasni par dana, to je na prva koju sam trebala dobiti nakon mpo, znaci prvu sam dobila kad sam prekinila sa utricima a sada je tribala ona redovna doc i ne dolazi nikako.. Uglavnom sad me brine jer mi se pojavio nekakav zuto zeleni iscjedak na gacicama, to nikad u zivotu nisam imala.. Imali neko kakvi iskustva sa tim?
ja sam na firulama i o svom iskustvu sam pisala na odbrojavanju pa da se sad ne ponavljam, ugl prekinut mi je postupak nije bilo js e sad tko je kriv ja ili dr neznam-možda čak dr je falila terapiju!inače svi su ljubazni i izlaze u susret sve je novo i uredno..............bila sam i u Cita i nije mi uspjelo tako da smatram da je to sve velika sreća!
cure moje,moja beta je negativna.... idemo dalje...
pozdrav za moju matto koja je nestrpljiva i znam da će nakon ovoga biti jako tužna. I moju crvenkapicu,znate kako smo zvali denny,dobri duh foruma,a ja kad sam upoznala crvenkapicu,to mi je bila prva pomisao,ona je jedan dobri anđeo,zaslužila je svu sreću ovoga svijeta.Molim se za nju i za sve vas
Inaa žao mi je :love2:
Inaa jako mi je zao :-(
Grlim i nadam se da ce onda i ovaj put biti treca sreca, naravno, sa najljepsim zavrsetkom!
Inaa jaaako mi je žao! :cry:
Ne znam što da kažem, nema nekih riječi utjehe jer sad sve isprazno zvući...
Ali znam da ćeš uskoro dignuti glavu i krenuti dalje... jer tvoja bebica te čeka, sigurna sam u to. :heart:
draga moja inaa :love2:
:cry::cry:
draga inaa, ne znam što bih rekla, što god napišem ne zvuči mi dobro, grlim te jako, jako, barem to mogu reći.
U mislima si mi cijeli tjedan, sve sam svoje pozitivne mislili usmjerila tebi, jučer sam tko zna koliko puta ba poslu otvorila forum,
tužna sam danas, ali znam da ti imaš snage za dalje, znam ti po pogledu koji imaju žene što ne odustaju i sada ga imam u sjećanju....
Inaa :(
Evo nam je dan poceo sa placem:((
molim vas koliko mozete uplatite maloj Nori....svaka minuta je bitna za spas zivota lipe srecice,a to mi bar ovdje znamo koliko znaci....
Stvar je stvarno hitna....drzimo joj fige!
http://m.dalmacijanews.com/article/?...ticle-id=46843
svim budućim mamama koje čekaju betu želim najveću.....a trudnicama sretna rođenja najslađih bebica.....nisam se dugo javljala, nažalost i moja drga insjemenacija je bila neuspješna...:cry:.....koliko suza, moja snaga je potonula čak i pred labaratorijom jer nisam imala snage da suzdržim suze.....ali znam jedno nikad neću izgubiti nadu i vjeru u Boga da ćemo moj muž i ja jednoga dana držati u naručju jednu malu bebicu.....:-)
Ajma i ja se nadam tomu nasa nada za bebicom nikad nece umrit ako triba idemo i na kraj svita
pozivam vas da nam se pridruzite na odbrojavanju :-)
simptome 00000000 aajme cekam tu beturinu kao da je cijela vijecnosttt:-D:-P
corina di si ti :)
vedre ??
Allllo kapice.vedre je tu.jos nije trudna al bit ce:).
evo pripremam se i ja u novi postupak.kad ti kreces?
hocemo onda zajedno :D ?
ja mozda u 3mj a mozda u 4mj , moram sniziti tsh
pozzz curke moje
samo da vam mahhnem, ne pišem često al redovito vas čirnem da vidim šta se dešava. Svima šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god vam trebale:heart:
ej cure u pomoc plizzzzzzz jutros na ulosku mi se pojavio kao svijetlo smedi iscjedak kao bilo pranje pmozzz jel itko imao takve simptome i 5dan mi je nakon transfera hvala unapriddddd:-D
Ja za 10ak dana idem na dogovor, nadam se postupku u 3. misecu :-D
Argoo sretno!
Kapice,mozda cemo zajedno.... Nebi nam bilo prvi put:). Al nadam se da je zadnji.
Draga moja samo ti snizi taj zlocesti tsh i odma u nove pobjede.
Loly oces opet u cita?
Je Vedre idem opet u Cito, bez obzira što je prošli put bilo neuspješno, nekako virujem ekipi iz cita :-)
:trep:Crvenkapo, evo mene tu sam svako malo ćirnem da vidim što se događa, ali trenutno ne pišem baš previše. U fazi sam mirovanja.... iščekivanju histeroskopije 1.3 pa eto i mene na FET U 4mj