44
Printable View
44
:-)
Lijepo, Sela!
Ja sam primila dvije injekcije u razmaku od mjesec dana. Bebo nije pokazivao nikakve promjene u ''ponasanju'' u stomaku,jos sam kod druge injekcije bila vec hospitalizirana i prikljucena najmanje 3 puta dnevno na CTG,nije bilo promjena. Prva injekcija je bila u 28tt a druga u 33tt.Primila sam ih ne zbog mojih godina(35) nego zbog prijeteceg prijevremenog poroda.
Zelim vam sretan Uskrs u srcu cure!:heart:
Alma mozda da pojasnim,kazu da zene u visokim godinama imaju visestruko povecan rizik od prijevremenog poroda-na to sam mislila kad sam spominjala da su godine razlog-godine same po sebi naravno nisu.
S radoscu moram reci da se mali mis opet razbudio i jos od jucer navecer vjezba za olimpijadu.:zaljubljen:
Pitat ću ovde jer ste vi doživile i uspjehe i neuspjehe. Prekjučer mi je bio transfer. Uz duphaston koristim i onaj gel-nešto sa c se zove. Navečer ga stavim, ujutro pola iscuri i izgleda ko bijeli kreč. Međutim, jutros sam u tom bijelom kreču vidila i malo rozih točkica. Jel to može bit da je izašlo sve šta su mi vratili??? Ajme znan da je debilno pitanje od mene koja sam toliko oplodnji prošla al eto ovo nikad nisan vidila-ni onda kad sam bila trudna. Tek danas su mi embriji u fazi blastica, nije in još vrime da se hvataju:-( Kako onda objasnit to rozo????
Kinki,
to roskasto sam imala i ja. dr rekao a je od crinone gela.
sretno... :-)
Da, da, to je od Crinone gela.
Tako je i meni bilo.
Sretno!!!!!!!!!!!!
Drage moje rodíla sam jučer u 10.45,pukla plodna voda u ponoc,trudovi poceli u 3,pa se pojacavali,lipo se otvarala,sve proslo bez íspustenog zvuka,pohvalíli me za tiskanje i tišinu,ja bí rekla da je sve proslo brzo i nimalo traumaticno. 3.350kg,48cm Presretna sam :-)
Klara predivno ! Čestitam ti od srca na lijepom porodu i na bebici :)
Klara,
čestitam ti od srca, a maloj bebi topla dobrodošlica! :-)
Klara, čestitam na bebici!
KLARA31 čestitam ti od srca,a tako lijep porod želim svima nama!
Klara, čestitam, lijepo da je sve prošlo baš kako treba :-)
Čestitam, draga!!! Sad uživaj u svakom trenutku!!!
Drage moje,
u utorak, 03. travnja u 13:24 rođena je naša proljetna vila imenom Marta. Cura nam je duga 52 cm i teška 2930 gr.Riječ je o porodu u vodi. Otišla sam u bolnicu u ponedjeljak oko 23:30, ostavili su me na odjelu i ujutro oko 7:30 poslali u rađaonicu. Budući da mi je međica bila dosta čvrsta, morali su mi napraviti episiotiomiju...tako da se sada slabije krećem zbog šavova...ali, muž pomaže, kao i mama...a cura nam raste iz dana u dan...Uglavnom, nema sreće veće od ove!
Klara, čestitamo ti od srca na prinovi!
Klara,Darkice čestitam!
Klara i Darkica čestitamo od srca!!!
darkica i klara cestitam od srca
Darkice i tebi velika čestitka od srca!
Klara i Darkica,i mi se pridružujemo čestitkama
KLARA31 i DARKICE - čestitam vam!!!!!!!!!!!!
Klara i Darkice čestitke od :heart:
Klara i Darkice, čestitke od :heart: i nek Vam bebe budu lijepe, velike i zdrave!! :-)
Eto, ja sam danas 6+6 I cijelo ovo vrijeme imam neke grčeve u maternici, ponekad malo jače, ponekad slabije...al nije ono strašno da bi me jako bolilo, već je više neugodno... pošto mi je ovo prva trudnoća...naravno, nemam pojma ni o čemu :roll: ... i grudi me malo brinu, jer malo bole, malo ne.... tek idući tj idem kod gin na uzv.... Uglavnom, zanima me jel još koja od Vas imala takve simptome ili da se brinem i zovem dr prije?
Puno hvala na odgovorima....
Pozdrav svima :-)
Darkice cestitam!!
I mene su rezali neznam tocno koliko rekao doktor samo par savova,al sad bole.
Lovekd normalno je imat grceve i da sise bole i mení je tako bilo :-)
Klara i Darkice, čestitamo od srca na malim Ovnicama! :-D:-D:-D
Klara i Darkice pridruzujem se cestitkama na rodjenju vasih bebica!!!
Klara i Darkice čestitam!
Darkice čestitam a bebi želim sve najbolje na ovom svijetu !
Klara i Darkice čestitke od srca
Klara i darkice, iskrene čestitke! :)
Darkice, čestitam!
Klara i Darkice čestitam od srca! veliki pozdrav i uživajte s svojim bebačima!
Cure čestitam na vašim smotuljcima i uspješno završenoj MPO priči! Uživajte!
Novopečenim mamicama veliki pozdrav!
Čestitke novim mamama :-D