:heart::heart::heart::heart::heart:
Printable View
:heart::heart::heart::heart::heart:
:heart:
:ghug:
Sunce naše hrabro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puuuuuno maženja :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Sunce naše malo:heart:
da se što više mazite i pazite i da nam ga ne boli~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sreća malena :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za puno maženja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::ghug::heart:
~~~~~~~~~~~ ♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za puno maženja i što manje boli :heart::ghug:
Muma moj Toma je isto sa godinu dana imao 80cm, a spada u krupniju dječicu, tako da bravo za Lovru, jako je hrabar dečko, pravi mali borac
puno pusa vam šaljemo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ za što više lijepih trenutaka bez boli..
~~~~~~~~~za puno puno maženja!
Svi kazu da je velik za jednogodisnjaka, a narocito jer je rodjen sa 46cm i 2490g. Vidjela sam danas da ima 9.5kg, ali nije kakio 4 dana. :) Moramo danas protresti tog nadutog busonju :)
Puse Lovri. Smijete li masirati stomačić? :heart:
Baš je veliki dečko moj se rodio 52dug a sad je 84.
Mislim na vas
puse Lovri, Mami i Tati
Mali dragi čovjek i njegovi hrabri roditelji. :heart:
Mislim puno na vas. :ghug:
Pravi dečko! Da vam i slijedeći dani budu mirni s puno maženja i pusica! <3
olja masirala sam mu danas trbuščić, odnosno trbušinu :lol: ali za sad ništa, napet je ko puška. Rekla je doktorica da će čekati do 22h kad je iduća papica, a onda će vidjeti da li će mu nešto dati. S time da danas čak niti ne piški! On ili piški u potocima, ili očigledno ništa. A prestao se znojiti još u 8. mjesecu. Ne znam gdje sad sprema sve te rezerve hrane i vode :facepalm:
Za laku noć bez ikakvih problema ~~~~~~~~~~~~~~
Mislim na vas i saljem veeeeelikeeeee puse posebno malenom tj.pravom velikom decku
Ljubi mi ga puno.♥♥ zelim vam mirnu noc i da se sutra puno mazite i cuvate.
Ljubav velika! Baš je dugačak! :) puno pusa i Lovri i mami!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Sunce malo ...moze on sve pobijediti.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislimo na vas, šaljemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i bezbroj poljubaca :heart:
Baš je veliki dječak, bravo, pupice mala:heart:
Mami i Tati:ghug:, a našoj hrabrici puse, puseeee...miš mali
Jako puno mislimo na vas, želimo vam čudo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velikog borca ❤️❤️
Danas je prvi put zaspao u maminom naručju. Naravno, teško je to vidjeti pošto je on uvijek kao da pajki... ali mama zna! :heart: (vitalne funkcije na ekranu čitam ko abecedu ;)) Dobio je lijek da se čovjek isprazni, pa je odmah bio zapiškan cijeli krevet, i olakšana guza :roll: Bit će mirna noć :-) Puse šalje svim tetama i njihovim mališanima!
Drage moje, uživajte u blagdanima, i zagrlite i izljubite dječicu u naše ime... ne živcirajte se zbog prolijanog soka po tepihu, neuspjelog kolača, razbijenih tek kupljenih kuglica, gužvi u dućanima i prometu, kaosu na poslu zbog završetka godine... na kraju dana imate najveće bogatstvo tamo gdje treba biti...u toplini vašeg doma (i srca) :heart: (mm i ja smo svratili do dućana poslije bolnice, a jedna žena viče na prodavačicu zašto je krivo označena cijena čokolade, prijeti tužbom i inzistira da joj se ta čokolada proda po toj cijeni... muko moja...a ja sam sretna jer mi je sin još živ u najljepše doba godine...)