:cry: Tantolina jako mi žao
Printable View
:cry: Tantolina jako mi žao
Tantolina žao mi je draga:love2::love2:
Mury bravo za današnju betu, sada draga samo lezi i odmaraj, možda imaš kakav hematomčić pa pomalo krvariš a za hematom je najbolji lijek ležanje i čuvanje, uz obvezne utriće. Da samo znaš kakvo sam ja krvarenje i ugruške imala prvo u 7 tjednu a onda u 9 tjednu, ali je moja cura bila jača od tog zločestoh hematoma i ostala mami i tati. ali sam zato draga moja prva 4 mjeseca strogo ležala čak i u bolnici 25 dana. ~~~~~~~~~~~~ iz sveg srca da za današnji UZV, da nas obraduješ. Sretno draga.
Mury super ti je beta i nadam se da će UZV pokazati nešto lijepo:yes:
Tantolina, žao mi je.
Mury, vibram!
Nekako sam sve uvjerenija da se malo toga može skrivit/popravit ponašanjem trudnice tako rano u trudnoći, tj. da je to sve viša sila zapisana u genetskom kodu embrija, iako krvarenje kao takvo jede živce i uzrokuje preporuku mirovanje i utrogestani.
Tantolina, užas, baš mi je žao!
Mury ~~~~~~~~~~~ za ultrazvuk!
čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja prijavljujem još jedan neuspješni postupak, ajmo dalje...
pozdrav!!!
innu baš mi je žao:-(
Šta je sa Sarom?
innu jako mi je zao :-( Jesu ti zamrznuli koju JS? Da bar mozes s njima u postupak sto prije...
sara38 sada sve nade polazemo u tebe!
Snekica bravo za promjenu klinike:klap:, nadam se da ce ti donijeti srecu ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~ i za nasu Sanju1, petrovku koja je danas imala transfer. draga, cuvaj te mrve narednih osam, devet mjeseci ~~~~~~~~~~~. posijala sam vam danas trudnicku prasinu po sobi; ja sam se muvala onuda ne znajuc kud bi sama sa sobom:mrgreen:
i ~~~~~~~~ za jos jednu nasu petrovku koju sam danas srela, al ne znam jel inkognito u postupku pa necu spominjat nick. prepoznat ce se ona:mrgreen:.
~~~~~~~~~~~ i za sve ostale u postupcima!!!
Tantolina, baš mi je žao!
Mury ~~~~~~~~~~~ za ultrazvuk!
čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
visibabić, jel još sitno, sitno?:zaljubljen:
Mury, draga, čekamo te...
Nadam se da je Mury vidjela onu najslađu točkicu..
I jedan veeeeliki pozdrav našoj zapisničarki Gizmos koja će uskoro na upoznavanje :zaljubljen:
Tantolina, jako mi je žao.
Mury, ajde, dobre vijesti na sunce...
novim trudnica cestitam od srca !!
mury tvoja beta je super ,mislim na tebe :heart:
kako je lijepo vidjet-citat ova cuda p.trudnoce :zaljubljen:
valamala tebi saljem veliki zagrljaj :love2: ,cuvaj svoju mrvu :heart:
Mury beta ti je :zaljubljen:
Mogla bi udijelit 100, 200, 300 :)
Sretno dalje!
Evo i mene ljuta k'o puska:evil: Danas jurila s posla ko manijak da stignem u lab izvaditi betu i uspijemo stici do 18h(do kad oni i rade) i izadje mi ona ljubazna teta u susret i izvadi mi krv.Rezultati bi zvanicno trebali biti sutra poznati.Ali MM nije mogao cekati(na srecu) i nekako uspije dobiti broj lab(bolnicka je pa radi cijelu noc) i iskoristi sav svoj sarm da sazna rezultate da bi mu ona zena u lab. rekla da betu uopste nisu ni mjerili nego druge hormone jer je tako pisalo na uputnici:-o A uputnicu za vadjenje krvi nam je napisala asistentica od naseg dr(to je inace standardno da ne moras cekati zbog te papirologije).I ja pogledam i na uputnici koju imam za srijedu 4 hormona zaokruzena ali nigdje HCG:evil: Krv je jos uvijek u labu,ali nadam se da ce sutra moci da je iskoriste za odredjivanje bete jer im je potrebno da to dr. sad posebno zatrazi(a on inace sutra ne radi:x).Ako budem morala ponovo sutra navece vaditi krv za betu onda mi drugo vadjenje krvi( a za mene najvaznije)pada u cetvrtak a tad cu biti u drugoj drzavi jer moram na jedan kurs.Uh,zasto jednostavno kad moze i komplikovano.
innu žao i je! Idemo dalje!
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uspjeli smo dobiti jutros dr. tako da ce uspjeti od jucerasnjeg uzorka da izmjere betu:klap:. Rezultat nekad popodne.
drage moje, dugo me nije bilo pa ne mogu poloviti sve pojedinačno, nemojte se ljutiti
novim trudnicama čestitke od srca :-D
tužnicama jedan veeeeliki virtulani :love2: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da slijedeći pokušaj bude uspješan
mamicama koje su konačno zgrlile svoje srećice isto čestitke :-D uživajte u najljepšem osjećaju na svijetu
svima puuuuno, puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
innu, žao mi je..
alma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju veliku betu!
Ginger pusa tvojim velikim curkama!
Mury, nadam se da imaš lijepe vijesti s jučerašnjeg uzv-a!
Innu žao mi je...:love2:
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~,čekalicama pogotovo~~~~~~~~~~~~~~~
Innu baš mi je žao i krivo što nije uspjelo ovaj put!!!!!!!!!!!!!
ALI tvoja 22jajašca te čekaju u frižideru, odmah nastavite.......
Mury da te bar jedno veliko srčeko obraduje danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stigli rezultati....Jos se tresem...[COLOR="#FF0000"]Moja beta 13dnt 734!!![/COLOR] :-D:-D:-D Hvala dragom Bogu i svima vama sto ste za mene vibrirale i mislile na mene. Sad vas jos molim da vibrate za sutra da se pravilno dupla pa da mogu konacno zaplakati ali od srece.:yes:
Sorry nemojte se prepasti od mog posta,neznam sta radim ruke mi se tresu:oops:
alma bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beta je prekrasna!!!
evo ti puno za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Ma alma-idt čestitke od sveg srca baš sam se rasplakala sad kad vidje tvoju betu napokon ovako veliku čestitke mila sve naj naj
p.s.to su duplići!!!;-)
Alma cestitam od srca:-D:-D:-D:-D:-D
Vibrice za pravilno duplanje ~~~~~~
Alma i ovdje,cestitke!!!!
Alma, čestitam :)!!!
alam ,evo suze su mi krenule od srece i da konacno ugledas tu vecu cifru bete! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee
Alma:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~ za duplanje
blizanceki :-D:-D:-D
innu jako mi je žao:love2:, na žalost ne preostaje nam ništa drugo nego da se borimo dalje da dođemo do naših bebica!
alma-itd, beta je zaista fantastična, nisam uopće sumnjala, hvala dragom Bogu, molit ću za tebe da se beta pravilno podupla sutra:klap:,:heart:
mury gdje si ?
alma cestitam !!!!!
Tantolina draga tako mi je žao-drži se:love2:
innu :love2:
alma - zbog tebe plačem, al od sreće- puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje:-D:-D:-D
Mury- gdje si- puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti
alma čestitam od srca i neka beta sutra bude predivna!!!
Alma čestitke na super betiiiiiiii:-D:-D
sms-ala sam Mury, u Petrovoj je, nažalost sumnjaju na vanmateričnu, iako nisu skroz načistu sa dijagnozom.
planiraju operaciju, pa odgađaju jer nisu sigurni....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~