Tantolina baš mi je žao :( nadam se samo da će se samo očistiti i da ćete uskoro u nove pobjede... do kraja!
Printable View
Tantolina baš mi je žao :( nadam se samo da će se samo očistiti i da ćete uskoro u nove pobjede... do kraja!
Tantolina žao mi je, grlim te.
Tantolina zao mi je..da te Bog iduci put obraduje mirisljavim smotuljkom u ruke..
Tantolina užasno mi je žao, :love2:.
Tantolina baš mi je žao:love2:
Tantolina, jako, jako mi je žao :heart:
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredan nastavak trudnoće
tantolina, jako mi je žao :love2:...
Tantolina.... :love2::heart:
tantolina, grlim te
Tantolina, žao mi je
tikki za veliki rast bete u ponedjeljak ~~~~~~
Tantolina jako mi je žao :love2:
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak i veeeeliku betu!
Tantolina žao mi je :love2::love2:
Ooooo tikki, pa ti imaš betu :-D ~~~~~~za dalje.
tantolina i ja sam se nadala kao i druge cure ovdje, žao mi je :-(
tantolina cure su ti vec sve rekle:love2: Zao mi je:cry: Jesi li prekontrolisala hematologiju?
tantolina baš mi je žao :love2::love2:
tantolina nemam rijeći da te utješim :love2: čuvaj se draga!
tikki vibrice za dalje......
Ja betu raim najvjerovatnije sutra. Za sada sve OK osim sinoć nekog smedeg iscjedka.
Čestit vam i blagoslovljen Božić sa zakašnjenjem!
Suborke:heart:
Sonja29 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra, nek beta bude troznamenkasta!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
tantolina, žao mi je :love2:
Sara38 :heart:
tantolina,žao mi je.. :-(
tikki za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sonja za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pa Tikki draga ovo je predivno:sing:,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz sve snage da se beta fino podupla:klap:.
tantolina žao mi je :love2:
Mi smo danas 6+6 tjedana i upravo bili na prvom pregledu. Kuca jedno junačko :heart:. Osjećaj: neponovljiv i neopisiv!
sara,predivno !! čestitam.. :-D :-D
Plašim se i napisati ali........
sinoć(13-ti dnt) oko devet i pol sa radila test i pokazao je slabašnu ali vidljivu drugu crticu. Poslije toga se pojavila smeđkasta sluz i od tada ništa. Jajnici režu i lagani kao pms bolovi. Sutra ujutro ću ponoviti test pa videt ćemo.
sonja nema veze zbog iscjetka , eh koliko cura su ga imale , bitno je da je crtica druga tu , zasto ne beta sutra ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra
Sonja ~~~~~~ za lijepu betu
sonja29,~~~~~~~~~~~~za betu, pa da forumski proslavimo!:heart:
sara38, bravo za :heart:
tantolina, uf:-(
tantolina stvarno sam se nadala da će tvoja priča imati drugačiji kraj. sad držim palčeve da agonija i neizvjesnost što prije prestane.
a ja vam imam za prijaviti sreću od sreće veću, bojim se glasno reći ......
danas na 6+2 vidjeli smo malog junaka koji je treperio :heart:.....malo čudo......iz mog neobičnog ivf prirodnjaka!
Sonja ~~~~~~~ za betu sutra! Nadam se velikoj brojčici :)
Thinkpink i sara čestitke na kuckavim :heart: i držim fige za mirnu trudnoću do kraja!
saro,thinkpink bravo za:heart:
thinkpink pored svega što sam do sada prošla bojim se povjerovati,još uvijek...ne znam ne osjećam ništa,možda ako beta potvrdi trudnoču a do tada......:zbunj:
Thinkpink ja ću se veselit s tobom :-D:-D:-D!
Sonja šaljem ti puno za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:zaljubljen:!