Klara i darkice, iskrene čestitke!
Printable View
Klara i darkice, iskrene čestitke!
Ima li vas koliko da vam je uspjelo sa smrzlicima?
Hvala svima na čestitkama!Da i svima vama uskoro bude kao i meni! :-)
Darkica, lijepo je vidjeti tvoj potpis
Cestitam svim mamama!
i ja se pridruzujem cestitkama.Drakice i Klara iskrene cestitke vama i vasim malim andelima
Čestitke od srca Darkice i Klara!
alma, andream, iva mia divne ste. hvala na podrsci.
ja se spremam za smrzlice uskoro.
andream mislila sam na embrije.
Klara i Darkica!
Od srca čestitam! :-D
:zaljubljen: :zaljubljen:
ocito su bili iz neke sretne serije, jel ti isti su i meni upalili :)
Evo da se i ja prijavim na ovu temu, mada još uvijek postoji taj strah od izgovaranja: LJUDI JA SAM TRUDNNAAA :-)
Eto i nama se posrećilo. Treća sreća, treći IVF. Danas nam je 9+3 i bebica lijepo napreduje :-)
Malecka cestitam!
Evo mi jos u bolnici,kao cuje se sum na srcu,nekazu sta to znaci do kada ostat u rodilistu.
Jel ima netko ima slicno iskustvo sa sumom u novorođenceta
Klara, Darkica, čestitke od srca.
čestitke novim mamicama!
mi smo danas 23+1,bili na pregledu, bebica je teška 620 g, živahna je i lupka mamu na veliko...
Hej aristan.Ja danas 23+4 al neznam koliko je beba teska.I neznam sto nosim i tak od nedavno dosta slabo osjecam bebicu.Samo sam htijela reci kako smo razlicite.i ja sam bila na ivf-u u 11mj.
Inace jako sam nestrpljiva pa vjerujem da radi toga beba nece da se javi.idem na pregled tek 30.4
Cure, molim pomoć. Naime, svi uvijek spominju bol nalik menstrualnoj kao jedan od prvih znakova trudnoće i razlog za nju da se maternica širi. Gdje god da sam o tome čitala pišu da ta bol prestane oko 7, 8 tt. Meni je trajala duže i prestala, ali sada ima dana kada je osjetim (ne stalno i ne po cijele dana, ali više dana za redom npr.). Mi smo u 23. tj. pa me strah da nisu kontrakcije ili trudnovi ili što već jer i to se opisuje kao bol slična menstrualnoj. Ne želim paničariti pa ako netko zna bila bih jako zahvalna!
KLara draga čestitam.tek sam sad vidila.kako si danas?
dagnja i meni se to dešava, samo što stvarno kratno traje.
Ja sam isto u 23.tjednu.
Hvala Eva! Ja se isto uvjeravam da je to normalno, ali htjela sam baš provjeriti ima li još koga s tom boli. Tješi me da nisam jedina.:-) Ne traje ni kod mene dugo, možda par minuta u nekim intervalima i onda prestane, ali sada me zadnji tjedan baš bolilo više dana za redom na prekide, plus jučer su mi počela probadanja na raznim dijelovima trbuha pa reko da pitam. Imam osjećaj da od neki dan i teško dišem, ali to je valjda zbog trbuha koji je narastao preko noći.:yes:
Ja isto teško dišem, zapravo više onako plitko kao da ne mogu dovoljno udahnuti. Kad se najedem pogotovo.
i ja sam osjećala jedno vrijeme da mi je teško disati, negdje oko 30tt. poslije prošlo... :-)
Evo i nas sa pregleda. Sada sam 35+5. Dr.je malo sumnjicava sto se tice srca(djeluje joj malo vece) pa nas salje na UZ fetalnog srca.
Inace drugo je sve dobro,beba je procjenjena na 2,5kg.
i ja, do kraja trudnoće.
A inače evo jednog paradoksa - evo 2 mjeseca od poroda i dr mi nudi ako želim - kontracepciju. Kaže M će brzo doći, sve je u najboljem redu, i lijepo se očistilo sve iza poroda. Tko bi rekao da ću to doživjeti u 41-oj, zato-uistinu nikad nije kasno!
Čestitam svim mamicama!!!!!!
Sretno svim trudnicama da što smirenije dočekaju porod i da on prođe što bezbolnije!!!!!
Malecka, čestitam!!!
Klara31, evo "splitski" link
http://hpps.kbsplit.hr/hpps-2009/pdf/dok05.pdf
osobno znam djecu kod kojih su nešto "čuli", a onda se kasnije sve to povuklo. Sretno vam:-) Držimo fige!!!
Cure, kakav vam je trbuh. Moj je baš onako tvrd. Mojoj kumi nije tako bio. Bio je više salast, kao da ima masni sloj ispod. Kod mene nije tako moj je nategnut, tvrd i čvrst.
koliko nas ima terminuša, baš super...
moj trbuh je isto okrugao i tvrd, dobila 4,5 kg do sada, i dosta mi je velik već, tako da ću morat po još nešto trudničke odjeće, budući da radim, pa ne mogu na posao u trenirci.
tigrice84 ma poćet će ona jače lupkat, mene je počela oko 18. tt, tj. tada sam je počela osjećati, sada već baš fino lupka. a možda ti je i posteljica sprijeda pa je još manje osjetiš.
dagnja i eva.I ja imam te iste simptome kao i vi.pa je i mene bilo malo strah dok nisam ovo vase procitala.Meni je trbuh dole bas salast, a kad se legnem kao da mi pol trbuha nestane negdje.Ja sam dobila 3kg do sad.Idem na pregled tek 30.4
Kako rješavate žgaravicu? Po noći me uhvati i onda se patim.
možeš uzeti dnevno 1-2 gastala,ja sam tako izdržala,kroz dan bi pila Donat,ako bi me baš ubijala žgaravica uzela bi gastal,a navečer prije spavanja obavezno jedan Gastal i onda bi bilo ok
Hvala ti đurđa, probat ću s gastalom. Gazirano me strah piti jer sam nedavno imala problema s bubrezima, pa mi je rečeno da izbjegavam.
Hvala vam cure. Idem odmah skuhati čaj od mente, jedno to imam trenutno u kući.