Iskreno mislim da nista ne smeta niti ujutro..ali svakako provjeri, bas me zanima tocan odgovor...sve u svemu vi rastete i to je najbitnije :angel:
Printable View
Evo i mene da vam se javim iz Praga..stigli smo oko 12 sati u hotel..malo odmorili i krenili u razgledavanje
Sutra ujutro se javljam u kliniku na ultrazvuk pa cemo znati kako dalje
Obavili prvi ultrazvuk..sve je uredu..nastaviti sa terapijom i u srijedu opet doći na ultrazvuk..pozz..
Bravoo..znaci sve ide po planu.
Ja danas radila kontrolu TsH..vratio se na 1 jeeee
Super..znaci i kod tebe ide sve po planu..
Daa u nedjelju stizemo
Cure, sretno!
Hvala ti ❤️
Opa i Ziggy sretno!
Curke, sretno vam bilo :) uzivajte u Pragu, ljubite se i volite i vratite poduplani ;)
Cure zelim vam svu srecu svijeta i da se kuci vratite s najvecim osmjehom. Da vam uspije.
i ja vam zelim sretan put i ujedno dobitan...da se vratite trbušaste:bye:
Hvala Vam cure
Jutro cure. Evo docekala i ja svoju mengu
Opet mi ode samo pola poruke a ja roman napisala. Uglavnom sretno nam svima :ghug:
Hvala cure na ljepim vibrama..bravo kaji..pocinjemoo ❤️
Cure cekam lijepe novosti od vas :) Kaji <3
Kaji,sretno ❤
Hvala cure moje. Sa vama je sve lakse ❤️❤️❤️
Opa..kako napreduje
Ja obavila uzv, pocetni trolinijski 6.1-6.9 mm..mislim da je to ok. Sad cekam da me nazovu kad i donatorki naprave kontrolu
Sretno cure!!❤
Evo me cure.punkcija dobro prosla imamo 7 zrelih jaj.stanica i 2 manje zrele..doktorica zadovoljna a i ja jer nije nikad dosad bio takav rezultat..uvjek su bile jedna ili dvije.jajne stanice..sad je tulum u labosu počeo pa će mi ksenija javiti sutra kakvo je stanje sa embrijima
..po svemu sudeći u ponedjeljak bi trebao biti transfer.Malo me boli više nego zadnjih puta pa evo mirujem u sobi.nadam se da će sutra biti bolje
bravo opa....jel ti javila kakvo je stanje u labosu....sretno draga..neka se srecica ljepo ugnjezdi
Danas mi je javila imamo 7 embrija
Draga ziggy sretan put i da vam prag ostane u najljepsem sjecanju ❤️
ziggy sretan vam put...javi nam se redovito!!
Mi stigli u Prag, sutra u 9 moramo biti u bolnici..vec me lagano panika hvata
Hvala vam cure❤️
Ziggi dobrodosla.jel se odmarate ili ste u grad otisli
Opa..ti si isto u clarion hotelu?