Draga Muma, i vi uživajte u blagdanima i izljubite Lovru i razmazite ga :)
Puno, puno ljubavi vam šaljemo!
Printable View
Draga Muma, i vi uživajte u blagdanima i izljubite Lovru i razmazite ga :)
Puno, puno ljubavi vam šaljemo!
Muma draga :heart:
Joj Muma,kad tako nesto napises, srce mi se kida. Uzivajte i vi koliko mozete u trenutnoj situaciji,ajde,barem ste svo troje skupa za blagdane:-)
uf kako mi se steglo u grlo............muma draga :love2:
:heart: za mirne i sretne blagdane (koliko to mogu biti)
Draga Muma, hvala ti na svim tvojim postovima - istina je da ne znamo cijeniti dovoljno svakodnevne trenutke, postidjela sam se i sama...
I svaka daljnja riječ naspram tvojih je suvišna.
Ljubi maleckog...
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sto vise lijepih zajednickih trenutaka
Lovro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mazite se i ljubite:ghug:
Poljubi ga i za nas, velikog borca.....naš pajdo:heart:
mislimo na vas, šaljemo tonu pozitive~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eh draga muma, to ti je u ljudskoj prirodi.
postoje trenuci u životu kada zaista shvatiš značenje toga o čemu pišeš,
da je stvarno jedina vrijednost ono što možeš čvrsto zagrliti i reći volim te,
ali se zaneseš ponekad i vikneš zbog gluposti i prozivaš druge zbog beznačajnih stvari.
bitno je da je čovjek svjestan svojih slabosti i sam sebi kažeš halo, saberi se.
ljubi malog pajdu i grli ga čvrsto :heart:
Muma draga :heart:
~~~~~~~~ da budete sto vise zajedno ovih dana!
Muma od tvojih riječi punih topline, hrabrosti, mudrosti i srčanosti stalno mi udaraju suze na oči :heart:
za sve vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro je rekla Andream, postidjela sam se i sama.
Ljubi malog borca!
:heart::heart:
Draga Muma, stalno vas pratim i stalno dok čitam imam jednu ooogromnu knedlu u grlu, a oči suze da jedva gledam u ekran. Uživajte koliko god možete uz svog velikog dečka, ne nerviraj se zbog nepotrebnih baba jer kad se njima nešto dogodi znati će cijeniti sve čokolade i prodavačice na ovom svijetu... Nažalost, tih slučajeva ima jako puno i zaista nisu vrijedni pažnje... Ljubite i mazite Lovru i nemojte ga ljutiti pa da mora plakati :P
draga Muma :heart:, laviću :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Mazite se i ljubite što više... Sve ostalo si sama napisala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Dragi nasi, mislim na vas :ghug:
:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stotinu dobrih želja mami i tati a velika pusa Lovri!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
želim vam mirne blagdane:heart:
:ghug:
sretan i miran, blagoslovljen Božić vam želim :heart:
~~~~~~~~~~~~~~ za puno, puno maženja:heart:
Muma, tebi i mužu želim sretan Božić i sve najbolje u novoj godini.
Imam samo jednu najveću želju za vas: da naš mali pajdo bude dobro. :heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Mislim na vas :heart:
Doslo vrijeme za pogorsanje. Vitalne funkcije nisu bas dobre, pa su ponavljali uzv. Srceko mu je jos vise zadebljalo. Milimetar po milimetar dosli smo do zadebljanja od 1.5 cm! Ne znam kako uopce ima snage pumpati ispod takvog omotaca. Dok mi je doktor pojasnjavao o pogorsanju pokazujuci srceko na ekranu, Lovro me 2 puta stisnuo za prst. Nisam mogla vjerovati! Rekla bih da su refleksi, ali uvijek ga drzim za rucicu, i to nije nikad napravio. Kao da je htio reci "bit ce sve dobro mama, nemoj biti tuzna". :'(
Muma draga :ghug: