Mojca kako lijepe brojčice, čestitam na duplanju bete i neka ide dalje samo tako - školski :-D!!!
Meni je dr. R iz Vilija prepručio uzimanje DHEA negdje 3 mjeseca prije postupka - tada tek počinje djelovanje.
Printable View
Mojca kako lijepe brojčice, čestitam na duplanju bete i neka ide dalje samo tako - školski :-D!!!
Meni je dr. R iz Vilija prepručio uzimanje DHEA negdje 3 mjeseca prije postupka - tada tek počinje djelovanje.
Mojca, beta je WOOOOOOOOOOOOW :zaljubljen:
Mojca beta je odlicna!!!!:-D
Hvala curke, upravo sam i bolovanje otvorila. Sad se valjda mogu malo opustiti. :)
Veselim se sutrašnjoj kavi, iako malo još kašljucam, došla bi... ako nekome to smeta, primam kritike i odgađam dolazak do sljedeće kave. U potpunosti razumijem.
ummm sorry curke ja ću vjerojatno imati koje pitanje i malo vas zagnjaviti koji put : DHEA? ak dobro shvaćam pomaže protiv neplodnosti? ak je tak onda se pitam zakaj meni dr nije to preporučio ,pogotovo kaj mi je AMH fakat mizeran :(
u kojem se to obliku uzima ?
Mojca, bravo i bravo, sve ide po planu :-D :-D
Charlie :heart:, možda ipak oprezno s DHEA jer ti si nam mlada cura, možda da pitaš rikikiki, koliko se sjećam ona je uzimala tablete za sniženje DHEA...Mlađe od 40 g. bi ga trebale prvo izmjeriti.
cure baš vam zavidim na kavici uz 8 sati uredsko-terenskog rada, mog Vedrana, 3Xtjedno vježbanja, fuš posla na fakultetu, Gordanovog nogometa i Vedrijeve igraonice nikako sastat kraj s krajem, a tako bih voljela na kavicu s vama joj....:-(
Nelly, neka istraživanja su pokazala da DHEA kao "hormon mladosti" poboljšava kvalitetu js ako se uzima min.3mj po 75mg/dnevno ali neka pokazuju da je to sve samo marketing i da nema učinka. Eh kad bi mi čekale da nam sve dr. preporuči....:mrgreen:
Mojca, jako mi se sviđa tvoja beta. Ovih dana vas pratim brzinski, nemojte zamjeriti. Pusa svima.
mojca, kakva krasna beta !!!
a gdje nabavljate DHEA? u ljekarni ili? i kako se zove proizvod?
Mojca, tek sad vidim! Čestitam!!! :-D
Mojca, super duplanje!!!!!!
sretna, samo nam vadi mast...:-)
Nelly, koliki je AMH? Kad ćeš opet u postupak? Šta je reko dr? Dođeš popodne na kavu?
Baš mi je žao što neću razveseliti ovaj forum "starih koka", nisam izdržala do petka i bete, jutros test pokazao ----------- ko kuća.......
maja_st:love2:.
maja_st žao mi je...
tiki_a hvala za info, pitat ću rikikiki, a možda i dr., nisam ni ja sklona uzimat nešto na svoju ruku.
Zlatta, dhae od Kal-a kod nas možeš potražit u ljekarnama. Košta 140 kn (60 kaps). Ja sam ga jučer kupila i počela pit, ali nisam oduševljena - isto mislim da bi prvo trebalo pogledati vrijednosti iz krvi (kao što je Mojca napravila) pa onda odlučiti.... Vi sad kažete 3 mjeseca minimalno, a meni doktor rekao 6 tjedana :-)
Majo, sljedeći put mora biti plus!
Pa danas ćemo upoznati nove cure na kavi, veselim se :-)
Majo, žao mi je :heart:
Mojca, super duplanje!!
Cure :heart:
majo, bit će, drži se!:love2:
Nego, Mojca, ima li ljučibaste boje?:-)
linalena, da, tamo je i samo ti dođi u pola 7
E sad... :)
Boja je tamnija nego je bila kad sam prvi put pogledala a ima tome tjedan dana, ali ljubičasta nije. :) Zagasito crvena, ide prema purpurnoj. Tak nekak. I da, sedefasta je. To je bila i na prvom gledanju pred tjedan dana, ali tad je bila nježno crvena, a sad je već iskusno crvena. :)
Kašljem ko konj, pol noći nisam spavala od kašlja, a drugu polovicu sam halucinirala da mi neki gmazovi koje imaju rep od nanizanih perli gmižu ispod jastuka.
Mislim da to ne spada u simptome, to sam samo ja. :lol:
hvala na svim :love2:
svima želim puno uspjeha u postupcima .....
maja_st žao mi je
cure uživajte
Maja_st :love2::heart:!
E da, komadi uživajte u kafenisanju i nazdravite novoj i budućim trudnicama!
Eto malog izvješća, prije kavice
Doktor me stavio ne listu!!!!! (prije je govorio da će me staviti tek za 3 mjeseca)
Do tada teramo smrzliće i koji prirodnjak, obećaje da ću prije ljeta u stumulaciju.
I da , promijenio mi terapiju, ak sam dobro zapamtila, gonali i cetroide????
Uff ali ja ću od sada pa do ljeta svaki mjesec biti na SD, kaj je s mojim sexualnim životom, uffffffffffff, a ja volim spavati pa ona rana buđenja mi nisu baš legla, možda da se preselimo bliže. JOJ ajd K*** ne cvikaj, idemo dalje............................
linalena, super vijest :-).
AMh 2,5, od ovog tjedna uz Stediril pikam jednom tjedno Brevactid, kontrola pri kraju kartice (cca 3tj) . Onda bi trebao nastupiti Merional 5x/dne i molit Boga da ovaj put ne prekine stimulaciju.
Dr kaže da će bit teško dobiti više stanica al da kolko je vidio Brevactid pomaže u cijelo priči. Živi bili pa vidjeli:roll:
Sam mi nije jasno zašto je prvo reko da ćemo ići sa manjom stimulacijom (prije sam dobivala 3x Menopur) a sad mi šibne 5 kom :O
Jednom ću se pridružiti no nemogu danas hvala na pozivu :)
cure, nadam se da je kava u tijeku i da je veselo.
nego, što mislite o samo dva mjeseca pauziranja između stimuliranih, čujem da to prakticira dr A na VV jer je kao drugi put možebitna bolja reakcija (slučaj pacijentice 35+)? nisam sigurna da bih na to pristala, mislim da tijelo ipak treba odmor (meni recimo paše svakih 5-6 mjeseci jer imam gotovo pa istu, ako ne i bolju reakciju pod femarom nego pod stimulacijom). radi li se to i drugdje?
I da - maja, žao mi je ali evo ~~~~~~~~~ za novu pobjedu.
maja_st, žao mi je :-( :-( :heart:
linalena bravo za listu!
Mojca, vidim veselo je kod tebe :-)
sara38 sprema li se nešto?
Cure :heart:
E, da, stigla M 22. d.c., probat ću se naručiti na uzv za 7 dana.
Andream, mislis na pravu stimulaciju ili ove s Klomifenima ili femarom? U Americi sibaju stimulirane sa samo jednim ciklusom pauze. Ja sam 2x isla nakon 3mj i to s turbo jakim stimulacijama. Tri doktora rekla da je to ok.
da, mislila sam baš na full stimulaciju. baš me to sad čudi, mislila sam da je neki minimum 4 mjeseca. Ili to kod nas starijih koka i nije tako bitno?
andream, kod nas starijih koka je dovoljno dva mjeseca između dva stim postupka, kako su meni dr-i rekli.
dobro jutro, evo kavice :coffee: za jutarnje kafenisanje; pretpostavljam bilo je veselo i dugo ste se zadržale sinoć kad još nema nikakvog izvještajčića...
klupske čeklaice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka bete budu pozitivne