da, rekao je da dođem. po kaj nemam pojma, još nikad nisam do toga došla. idem se sad napit jegera....samo se šalim
Printable View
Pa mozda zato sto si ti iz zg. Mislis da je to praksa kod njega? Pitam jer cu obda i ja morati slijedeci tjedan na pregled?!
Mila moja Kiarad čestitam i ovdje ! Presretna sam zbog tebe! M@tt jeste vi riješili bakteriju? Kad krecete u postupak?
Sutra su rezultati urinokulture ali i ako se nismo ipak idemo u postupak jer je rekao L. da ne smeta u urinu. A trebala draga danas dobiti pa smo mislili u subotu kod njega na prvi pregled ali eto nije dobila što znači ako če sutra dobit da smo u nedjelju kod dr. L. Ako radi u nedjelju doduše, ali mislim da radi...
Ma svaki dan je on tamo.. Znaci m@tt onda vibramo za vas..samo se opustite sad ćete uspjeti sigurno!
kiarad ova zadnja beta je super, malo se trgnula
Da konacno, mora da je neka njezna curica. a i ima stvar u ovoj zeni kaj mi vadi krvi, ima sretne ruke. zadnjih par puta mi je uvijek vadila jedna druga i uvijek je bila negativna. ali ovaj puta sva tri vadenja ista, tesko je to pogoditi, i oba puta sam imala broj 56. mozda to nema veze ali meni je dalo snage.
kiarad presretna sam zbog tebe,sad možeš mirno spavati:-)
Matt čekamo još vas a do tada ću i ja do Zg pa ćemo se svi zajedno napiti:-) (kiarad,TŽ i ja doduše soka)
ja imam upitnik nad glavom cijelo popodne..danas mi je bio transfer i cijelo vrijeme neki smeđi iscjedak na ulošku..i tu itamo dolje bol...jel bilo kome od vas tako?
Zna li tko što nam je sa tlukaci? Zar nije trebala jučer na UZV? Ne vidim da se javljala.....
nije se javila..
Nocas sam sanjala najljepsi san, da sam imala na testicu dvije lijepe velike crvene crtice i da svima govorim, ja sam trudna! :) :)
jutros se probudim, tera me piskiti, ja i muzic pripremili testic (9dnt) hocemo da znamo, sto se dogodi?
Ja onak jos pospana, ne popiskim se na test kako treba i sad NEMAM POJMA! :( :(
Neznam da li sada vrijedi ga raditi poslije jer nije bila prva jutarnja ili ne????
sunasce ja sam svoj popiskila navečer oko 22h i otišla se tuširati, kad sam izašla iz tuša ugledala sam svoje dvije crte... predivan osjećaj želim ti ga još danas..
onda cu pokusati kasnije kad me opet potera piskiti, iako me JAAAAAAAAAKO strah.....ali zelim znati jesu moje bebice tu ili nisu....daj boze, da bude kao i kod tebe i da i ja ugledam lijepi plusic...:) :)
Sunašce, samo ti pišaj. Ja se jutros probudila s boli u leđima, otišla u wc i popiškila jučer kupljeni testić(danas 9 dnt), i po prvi put u životu vidjela dvije crtice. Sad sam na poslu i kad to pišem strah me da sam to sanjala, pa da ne ispadne da lažem, ali testić me čeka doma u ormariću, kad odem doma ću ga opet pogledati i nadam se potvrditi da to nisam sanjala. :-)
oh kako lijepe vijesti!!! cestitam ti od srca....:):-D I jos ti je isti dan kao meni (9dpt)! ma nisi sanjala (kao ja) tebe tvoj pozitivni testic ceka, a ja evo cekam da me opet potera piskiti pa da vidimo.......
njoka čestitam!!!
Sunace ja sam test radila u 21,30 i pokazao plus
njoka, jesi li primala nekakve boostere poslije transfera kao npr. Brevactid ili slicno... Svaka cast na hrabrosti....i cestitam na dvije crtice!!!
sunasce, nestrpljiva sam.
Ja jos uvijek cekam nalaz...Hubby je nervozniji nego ja...
moj je test upravo pokazao minus...to je to :( :( netko mora i prekinuti krug trudnica u posljednje vrijeme ;)
Iskreno, neznam zasto ali nisam se iznenadila...Sad mi treba malo vremena za mene. Svima ostalima zelim puno puno vibrica jos!
Pa sunasce, nadam se da ces se ugodno iznenaditi!!!! Ovo ti je stvarno jos rano za takve prognoze... Zato nisam ni htjela raditi testi prije bete, radije sam uzivala u neznanju, a vjeruj mi to sam napravila prvi put i zivotu, jer sam inace testomanka!! Ne smijes se sada izdeprimirati...jos je duuugo cekanje pred tobom, jos cijelih 5-6 dana!!!! Nekima implantacija nastupa kasnije i moguce je da je to kod tebe slucaj!
A joj, sunašce... Jako mi je žao, ne znam što da kažem. Mene su upozoravali da je danas prerano, ali idem na neku feštu , pa sam samo htjela vidit ako mogu pit. Nadam se da ćeš za par dana ipak imati plus....
Crna ovca, ovo je bio čisti prirodnjak, naravno sa štopericom, nakon toga turam samo utrogestane. Ništa osim toga. Sad mi je žao što nisam ponijela na posao taj test, pa da provjerim još jednom, baš sam zbunjena....
iskreno, ne vjerujem da mi je implantacija bila kasnije, jer me je stomak bas bolio od 3 do 5 dana, kada i treba biti implantacija.
Sad samo cekam da menga stigne..Nisam izdeprimirana, nekako sam i imala taj osjecaj da nisam trudna, i znam da me ceka jos citavih pet sest dana, ali mislim da je test trebao pokazati pravilno...
Ali hvala ti na pozitivi i podrsci....:) :) To je tako lijepo kad netko te tjesi, cak i kada su nade definitivno male...puno ti hvala :)
ma trudna si nam ti, ne sekiraj se, nije te plusic prevario :-) samo uzivaj i mazi busu :)
Sunasce, nemoj još odustati.. istina je što ti je rekla nekome se zna pokazati kasnije, nije još sve gotovo.. iako znam da su ti sad sve lađe potonule.
jel tebi to prvi ivf?
njoka iskrene čestitke.. još beta i evo tebe trudnice..
da to mi je bio prvi ICSI, i svi uvjeti su bili odlicni, sve je proslo kako treba i eto jedan minus na kraju. Moje bebice nisu htjele ostati...:(
Znam da jos nije sve gotovo, ali ja vam maislim cure da je to to...
Sunašce preraano je za test a onda i još ne-prvim urinom, koncentracija ß-Hcg je mala tako rano da bi se moglo za koji ast dovoljno nakupiti
a i kaj je rekao taj jutarnji test, kak to misliš da si ga krivo upotrijebila?
tako da pričeekaj još 2 dana pa poonovi test i biti će +
njoka a tebi sretno daljee, i bravo za hrabrost
samo da nekaj kažem uvezi te menge i dal kasni ili ne - meni je zadnja bila 15.1, inače imam super cikluse 28 dana, dakle trebala sam dobiti 13.2 a meni tada još ni punkcija nije bila; u stimuliranim ciklusima NE računati tako dane, nego, kako je već netko rekao minimum punkcija + 14 dana
Zapravo ne treba uopće računati, beta će sve pokazati a onda za koji dan će ili srčeku kucati ili se lomiti
danas mi je 40dc a betu vadim 51dc, eto kakvih ima postupaka
ovo su zaista rijeci utjehe... hvala ti :)Svi mi govore da zaista postoji mogucnost da je jos uvijek prerano da se HGC pokaze, ali kad vidim druge kojima se odmah pokazalo pitam se :( :(
I nisam se popiskila dovoljno, pa test uopce nije funkcionirao, polja su ostala totalno bjela, onda nakon nekih 45 min kad me ponovno teralo piskiti sam napravila na taj isti test i pokazao minus....
i meni je danas tocno 14 dana od punkcije...
Pa ne znam sunašce da si trebala raditi na istom testu kojeg si prvi put zeznula
pa zar ne bih trebalo biti isto? mislim nisam se dovoljno popiskila, pa je testic skoro pa bio suh, mislila sam da to nema nekog utjecaja. HGC bi trebao ostati ako ga je imalo uopce :(
nati, jesi zvala doktora? je li prestao iscjedak?
sunašce kad je bio ET? Ja sam test radila 13dnt uveće i pokazao jedva vidljivu crticu. Strpi se još malo pa ponovi test!
njoka čestitam (ako već nisam)
et je bio u proslu srijedu, znaci danas je deveti dan od transfera...14 od punkcije...mene nista ne boli, grudi se ispuhale, i veliki minus :(
sunasce ja bi zaista od srca voljela da ti ugledaš plusić, možda stvarno nije dobar test jer ne možeš isti test dva puta ... ali opet tebi su prebačene blastice , mislim da bi ti se trebale vidjeti bar malo ako si trudna..ajd ti lijepo ujutro napravi novi , ili sačekaj betu..
pitala sam te jel ti to prvi postupak zato što znam kako je teško prvi puta vidjeti neuspjeh..
ja sam ih imala 5.. prvi put je najgore..
Sunasce ja sam imala pozitivnu betu ali i minus na testu 9-ti ili 10-ti dan isto blastice(nadam se da ce tako biti i kod tebe)
Tesko je prvi put,velika su nadanja, samo hrabro :love2: