muma :-D :-D :-D :heart:
Printable View
muma :-D :-D :-D :heart:
muma cestitam , divna beta na 9dpt :))
super sad nek se samo podupla kak spada! Di vadila krv na kraju?
Hvala cure!!!
Vadila sam u bolnici, ostala šokirana, uzeli me pod hitno preko reda, platila 87kn i nalaz za 2 sata.
bravo, super!
Muma cestitke i sretno do kraja
Cekalicama ~~~~~~~~~~~~~
Svima jedan veliki pozdrav
Muma prekrasna beta! Čestitke:-D
muma cestitam! vec sam mislila da ce mi ta tvoj "brojcica" na dupe izac, znas mene i cuvanje tajni :lol:
jooooooj, koja divna vijesti!
M@tt evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
FET prosao super, vracene odlicna odlicna blastocista i losija morula, beta 29.4. a ja se i dalje ne osjecam kad da se nesto dogadja...
mum, super brojka! :-D
bubek~~~~~~ :heart:
M@tt ~~~~~ virkam svo vrijeme...
http://www.youtube.com/watch?v=a37bBm8pXSk
s obzirom da nam je tjedan lijepo počeo (sigurno se to nesmije :mrgreen: al ponjelo me)
Muma, čestitam, beta je fantastična :-D :-D!!!
M@tt, šaljem vam hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i vi objavite betu za past na guzicu :-)
Bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice, da se lijepo ugnjezde kod mame !!!!
I svima vama u kojoj god fazi bili ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Mumaaa :-D:-D:-D
M@tt vibram za super betu... ~~~~~~~~~~
Bubi sve znaš...
Ostalima takodjer šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite :)
mumaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! moram vikat!!! koja beta!! uh uh kako si mi uljepsala dan!!! sad nek se lijepo dupla
m@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ misli ti sta hoces, meni je lakse misliti pozitivno za druge i da znas da po meni mi slavimo tvoju veliku betu za 2 tjedna
doanna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te iznenadi
mucica :-* i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~1
Muma!!!!!! Sjajno!!!!
Bubekica~~~~~~~~~~ i za tvoju betu 29tog!
Muma :-D
Matt ~~~~~~~~~~
muma, super!:-D
ostalima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
muma,čestitam!
Zuzi draga neopisivo mi je zao :( :love2: drzi se draga, ovo nije posteno....
Muma predivne vijesti, nakon prvotnog soka danas barem nesto da uljpsa dan... Ajmo i ostale lijepe bete na sunce... Bubek drzim fige da sljedeca divna beta bude tvoja
muma aaaaaaaaaaaaa kako divna vijest koja mi je uljepšala dan,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka sve dalje bude uredno i školski!!!:-D:kiss:
bubekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mrve lijepo prime i da skačemo za dva tjedna od urnebesno lijepe bete!:-D
matt~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu beturinu!
svima ostalima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~poslužite se!!!!puse
Jedna velika 0 ovaj puta. Eto... :( :(
Neizmjerno smo tuzni.
Nema smisla vise sve ovo skupa, polako postajemo maratonci, treba mozda poceti razmisljati i o posvojenju. Ocito je da nas taj ultra niski Amh koci uzasno, a nemamo bas nesto vremena.
Moramo postaviti prioritete u zivotu i odluciti da li zelimo ustedevinu s kojom gradimo kucu dalje ici na postupke. Neide oboje jednostavno.
Muma cestitam od srca! I svima sretno ostalima.
Mi se odjavljujemo na ciklus-dva, kad odtugujemo cemo odluciti sta i kako dalje. Trenutno smo pretuzni za donosenje ikakvih odluka.
M@tt, stvarno mi je žao, držite se oboje...
M@tt jako mi je zao :-(
netko stvarno mora proci trnovit i duzi put do bebe tako je to negdje zapisano....drz te se i nemojte odustati
Matt nemam riječi....kud i vi u maratonce.....ovo je prestrašno...:neznam:
Uf... baš mi je žao.
:(
M@tt jako mi je žao! Pratim vašu priču već dugo i stvarno mi ja žao da nakon moje bete vi prijavljujete još jedan neuspjeh :cry:
Matt :-(
Tebi i tž želim da što prije odtugujete i donesete najbolju odluku za vas.
M@tt odtugujte i sretno dalje... baš mi je žao
Matt jako mi je žao kaj je tak ispalo ! Držite se i ti i draga! Ja nisam ni uspjela upasti za postupak za 3. mjesec , jer me dr Š poslao vaditi puno toga!
Ajme M@tt,žao mi je jako.
Šaljem veliki zagrljaj supruzi..nije fer :-(
M@tt, grlim... :cry:
Muma, da ti i ovdje draga čestitam! :-D
M@tt, iskreno sam se nadala da ćete objaviti veliku betu....žao mi je :-(
Muma, da ti i ovdje draga čestitam! :-D
M@tt, baš sam se nadala da ćete objaviti veliku betu....žao mi je :-(
M@tt zao mi je, bas sam se nadala... :-(
muma baš mi je drago
M@tt a što reći i mi smo prošli puno neuspjeha, nadam se da ćete se oporaviti brzo
Muma beta ti je mrak, čestitam :-D
M@tt nemam riječi, pretužna sam.. baš sam nekako mislila da će vam ova promjena dobro doći.. jako mi je žao... :-(
Muma predivna beta!! :-D čestitam!! :-D
m@tt,joj,baš mi je žao..znam da je teško..držite se.. :-(