Da, konkurencija se stvarno potrudila da ih blati na sve moguće načine. A ljudi vjeruju onome što piše u novinama, i super!
Printable View
Mislim da deadi ima pravo.
Iako uvijek idem u dućan u neko 2normalno" vrijeme, jedan dan sam bila u mrskom mi Konzumu (prisilno, jer sam imala bon) oko 8 navečer - onom na Črnomercu koji radi lili do ponoći ili čak cijelu noć.
Na blagajni je radio mladi dečko - izgledao je toliko umorno, radio je polako i stvarno pažljivo, valjda da od umora ne pogriješi, da mi ga je došlo žao. U stvari, stalno mi je žao blagajnika, u kojegod doba dana dođem u dućan,.
E, to i mene izluđuje. Više od DM-a i Bipe iz nekog razloga. Diners, stambena štednja, Evo TV, knjige... ne znam što su mi još nudili u toj pošti, a kako sam jedno vrijeme često dolazila, onda su mi sve to, naravno, više puta nudili. :roll: Samo gledam kako ću što prije izaći iz te natrpane pošte, dajte me pustite na miru. :gaah: I još je super kad je ogroman red, a oni nekome pokušavaju uvaljati nešto od tih svojih gluposti, pa taj netko pita o čemu se radi i onda počne višeminutno objašnjavanje, dođe mi da zveknem nekoga. :mrgreen:
Ja sam čula za priče kad su žene davale za tu kozmetiku i više od 500 kn jer im je bilo neugodno odbiti. :lool: Ja te napasti sa kremicama u ruci uvijek zaobilazim u širokom luku. :mrgreen:
A ja obožavam to za glatke nokte. I bolji su od svih drugih, isprobala sam. A tek njihov shea maslac! Koža je kao bebina. Imam dosta njihovih proizvoda i prezadovoljna sam. Bore nestaju kao čudom odnesene :) Cijene su visoke kao i svaka bolja kozmetika, ali traju jako dugo, godinu dana. Upotrijebi se količina manja od zrna graška za cijelo lice i vrat namazati.
Cure se stvarno trude. I ne samo kod nas. I na putovanjima ih nađem i cijene su gotovo iste tu i vani. Za svaki kupljeni proizvod, jedan se dobije na poklon.
I ne, ne radim za njih :D, samo su dobri proizvodi.
Ne kažem ja da ta kozmetika ne valjda (niti da valja), jednostavno ne volim kad me salijeću. Imaju štand, vidljiv je pa brate pusti me da sama odlučim hoću pogledati ili ne. To je kao da iz butika istrčavaju i uvlače me unutra.
mishekica spomenula masažer…
Isto u jednom centru curke prodaju neke ručne masažere, prolazimo MM i ja, pita curka - jeste za masažu, mi kažemo - ne, hvala i odemo.
Ja zapela u nekom dućanu, MM se vraćao sam pored njih, pita ga ova značajno - a jeste sada za masažu :lol:
I jel opet odbio :lol
Rekao je da je :iskušenje:
:lol:
ajde reci na jeziku koji razumijemo
Jašta je već odbio! Jeste sad razumjeli? :mrgreen:
možda nije direktno vezano uz temu, ali kad ste pričale o napadačicama sa kremama za ruke (koje i ja izbjegavam u velikom luku, jer ne volim takav način prodaje i prezentacije), podsjetilo me na one koji nude tele2 proizvode u kauflandu, a isto znaju biti posebno bezobrazno agresivni... a kad sam jednom prilikom povisila ton, i rekla im da ih se ne tiče koju mrežu koristim, i neka me zaobiđu, onda su se iščuđavali "k'o pura dreku" da što ja sad na njih vičem... :gaah:
da se vratim na temu - da li je itko od vas primjetio da u pojedinim Lidl prodavaonicama cijene variraju u odnosu na druge prodavaonice? npr. često kupujem u onom Lidlu kod Kike, i uglavnom znam kakve su cijene... jučer slučajno odem u Lidl na Oranicama, i za nekoliko proizvoda sam primjetila da su cijene za nekoliko kuna skuplje za isti proizvod...
misliš na Lidl U Prečkom
ne, baš na na Oranicama - ovqj http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-.../5941_6415.htm
ja toga svrstavam u vrapće.
Misliš na žutu kuću?
Lol
ne općenito, pa samo je korak od Bolonje
U Lidl dolazi meksička kuhinja, na reklami vidim neki cheddar sa crvenom i zelenom paprikom :mljac:
to ne može biti loše :)
Ekipa jel kupujete smrznuto šumsko voće u lidla? Naime ono pakiranje od 750g već dugoooo nisam vidjela u svom lidlu. Jel tako i kod vas?
MM je nasjeo na foru - frajer ga je na benzinskoj pitao da li je za cedevita bombone. Ovaj moj blento je rekao da je! I frajer uzeo i skenirao. A MM zinuo, mislio je da će ih dobiti gratis uz pun rezervoar benzina :lol: .... A cijena je bila duplo veća! "Više nikada neću tankat auto na Tifonu!!!" (mislim da se radilo o Tifonu, ali nisam sigurna)
od cetvrtka U lidlu je na akciji aparat za sladoled! Ima li tko iskustva?
Super je ova "akcija" s 28 dodatnih bodova na pojedine proizvode povodom ulaska u EU do 1.7. u DM-u
Kupila sam danas proizvoda za 65 kuna i dobila 174 boda :)
Koji su to artikli?
edit: našla sam
Ja sad čekam britanski tjedan jer mi ponestaje Worcestera...
jesu ovo stvarno oni pravi bodovi? sve si mislim da ima neka caka jer pisu "europski" bodovi. cini mi se puno bodova za malo kuna, ali ako je istina, trcim u dm
i kad gledam popis tu nema ni jedne stvari koje ja kupujem u dm ili opčenito
Moze link na popis tih proizvoda u dm-u s ekstra bodovima? Hvala!
Ja sam kupila 3 stvari i 84 boda je sjelo na karticu, a od 1.06. mjenjaju popis :-)
možda onda ima nade i za nas
Ja kupila dva baby sapuna od po 5,90, a dobila za njih 56 bodova! Još par sitnica, tipa paste za zube i sl., uglavnom za 65kn dobila sam 118 bodova.