Ne znam da li volite Hello Kitty, ali u Zari smo kupili kupaće na nju, a u Plodinama ruksakić, sa lutkicom, naravno-Hello Kitty:-)
Printable View
Treba mi manja posuda za prijenos tekuće hrane, a da se hrana u istoj može podgrijati (na običnom štednjaku, ne u mikrovalki). Dakle da ima neki dobro prijanjajući poklopac da tekućina ne iscuri, pa se poklopac skine i posuda ravno na štednjak. Postoji li uopće tako nešto?
Gdje povoljno kupiti rodjendanske kape i puhalice?
Ima li u kojem dm-u ulja od čajevca? U meni najbližem su mi rekli da im ga više ne isporučuju, a nisam baš ni pri velikom zdravlju ni vremenu da krenem u istraživanje. Pokušat ću sutra pitati telefonom, a u međuvremenu bih cijenila informaciju iz 'forumske ruke'.
Gdje inače ima ulja od čajevca a da je cjenovno tu negdje ( 20 i nešto Kn košta ovo iz dm-a,a za što mi treba i više mi je nego dobro)?
gdje ima povoljno za kupiti pamučnu posteljinu za krevet?
ja našla u našem domu za 350kn, a nama trebaju 2
Bucka, baci oko na dućan Dota u Garden Mallu, tamo se zna naći povoljno jako zgodnih stvari. Ne sjećam se cijena, ali bilo je prilično povoljno. Mahom uvoz iz Indije.
Hvala!
dasku za wc za dječicu? jel netko usput vidio + cijena? jel moram o nečemu voditi računa kad to kupujem? valjda su sve univerzalne...
hvala. :)
Imaš ih po svim većim dučanima tipa Super Konzum, Interšpar, emmezeta...sve su univerzalne, a cijena 40ak kuna...
A u Kauflandu sam vidjela "potfutrane", tj imaju kao spužvasti sloj, pa onda plastificirano, da maloj guzi bude mekano.
A na akciji povremeno Lidl ima normalnu dasku za wc u koju je integrirana i dječja daska, ima onaj veliki obruč za odrasle guze, pa onda ide daska sa malim obručem za djecu, pa onda poklopac...ak me razumiješ kaj hoću reći.
Mi imamo takvu i odlična je, stalno je na wc-u, ne trebaš ju stavljati i skidati kad ti treba, uzela sam ju prije par mjeseci, bila je 170 kuna i vrijedi te novce.
nisam to vidjela, i ja bi tooo! ova nasa se ionako pocela klimati:drek:
tesko mi se odlučiti za smajlica
Gdje ima za kupiti aparat za grijanje i hlađenje vode (ono cetina i sl.)? Ne trebam klasični aparat koji se može uzeti u najam. Prošlo ljeto sam u interšparu vidjela neki mali koji je imao čini mi se tri nastavka, pa su odgovarale boce od 1,5 l, 5 l i valjda 10. Ove godine to tražim i nigdje ne nalazim.
Gdje kupiti lijepu jednostavnu ne preskupu trudničku haljinu, trbebam malo svečaniju za svadbu?
H&M i C&A otpadaju, moram još pogledati Benetton da li ima....
ja bih pogledala po svakoraznim dućanima haljine koje su rezane ispod grudi.
Zara, Bershka...
evo sad sam vidila jednu prešesnu u Mangu, zove se Halter (još da se zove H-alter, odmah bih je kupila), nije skupa uopće
hitno, naravno
trebam usku finu bijelu majicu
kao običnu, ali da je ipak ženski kroj i finiji pamuk
da nije za tjelesni, nego da se nosi uz dobru štiklu
Massimo Duti zna imati fine takve majice. e sad bas bijelu ne znam, nisam bila po ducanima neko vrijeme :(
molim vas, napišite mi i gdje se nalaze ti dućani
ja ne znam ništa osim name
izgubljena skroz
Ma ima i u Nami, sto posto.
ako ne bude, svađat ćemo se
to mi je usput
trenutno sam u Ilici
pa dajte onda što ima tu još
oko name, naravno
H&M na Cvjetnom?
bojkotiram Centar Cvjetni
(znam, dosadna sam i komplicirana)
Benetton cvjetni
Sisley ( u ulicu koja sa cvjetnoga izbija na ilicu-petrićeva? )
a jel na benetonovima piše ime firme
apri, sve ti je u ilici. zara, mango i ovo što su cure napisale. i svi osim benettona imaju bez natpisa ili s diskretnim natpisom, garant.
možda ubodeš i kakvu košuljicu.
Ja imam par iz Esprita. I dvije-tri iz Zare. Kratki rukavi, neki do lakta, neki onak malo preko ramena, uske, nisu obični pamuk, nego da imaju malo elastena, fino prionu i kao malo su sjajnije, ne znam kak' da kažem. Ali super su za gore nabaciti neku maramu i na ruke narukvice i to je to. Idu na sve... Deri/peri. Ni na jednoj ne piše vidljivo marka. I nisu skupe. :) Benetton ima onaj obični pamuk i vrlo često vidljivo ime.
Zmajice, hvala ti! :)
Pise, ali ih imas one s velikim natpisom (izvezenim), i one standardne sa manjim natpisom. Ali pamuk je sasvim obican.
Meni su, npr., odlicne one H&M-ove organic cotton majice, ima ih s dugim rukavima, na V ili okugli izrez, takodjer su kao sjajnije.... Ne znam, kad ih obucem, osjecam se u njima bolje nego u ovima iz Benettona, i daju se odlicno skombinirati sa salom, narukvicama, nausnicama... (stikle u zadnje vrijeme rijetko obucem ;)). I cijena je smijesna, mislim 9,90 €? Jednobojne, puno raznih boja imaju u ponudi, a nema natpisa nigdje. :)
Fina bijela t-shirt s dosta elastina je iz Massima Duttija (Arena Centar) i iz Zare, vrlo su slicne, bez natpisa, uske, ne prekratke. Ja ih imam zimi za potkosulje i ljeti za majice.
Molim vas savjet gdje kupiti kišobran, onaj skroz malih dimenzija i da je skroz lagan?
Gledala sam ima ih u <nami na <kvatriču, ali im je cijena od 120-180kn, ali su brendirani, tipa Esprit...
Da li je to normalana cijena tih malih i laganih ili se mogu kupiti negdje jeftinije?
Hvala