Drage cure, imam jedno pitanjce...da li je baš u svim poliklinikama plaćanje IVF-a isključivo u gotovini?
Printable View
Drage cure, imam jedno pitanjce...da li je baš u svim poliklinikama plaćanje IVF-a isključivo u gotovini?
Clover, nije mozes i karticama.
Ja sam nova ovdje i zanima me jedna stvar; sto su vama rekli nakon transfera vezano uz odnose? Da li se smije i nakon koliko dana? Ili je strogo zabranjeno?
Koliko znam odnosi nakon transfera su zabranjeni..
Evo da podjelim s vama; skupila hrabrosti pa nazvala doktora. Odnosi su dozvoljeni od drugog tjedna tj 8 dana nakon transfera :-)
hvala!! :-)
inna 28 zanima me da li ste radili samo dijagnostički ili ste s pronađenim "materijalom" išli u oplodnju i kako je to teklo?!?
u kojoj ste klinici?
pozdravi!!!
pozdrav,
zna li netko zasto je forum dr R na zivot i zdravlje neaktivan i hoće li opet proraditi?
U pon sam zvala obiteljski centar u Karlovcu. Jaaako ljubazna zena,vec nas je u srijedu ili cetvrtak mogla primiti. Idemo u petak,jer ionak obavljamo tad stvari
Kaze da nema veze od kud je par, tako da Zagrepcani, ak ne ide u Zg,put Karlovca,ili cak Bjelovara.
Salvija mislim da dr.Radončić više ne surađuje s tim forumom - čini se da nema više pitanja i odgovora :(
šteta:-x:-( predpostavljala sam jer vidim da je forum zaključan i da se još može čitati arhiva!
Ako baš želiš njegovo mišljenje i pomoć uvijek možeš k njemu na konzultacije ;)
hm..ma da?? gdje? ja sam pitala u Viliu i samo gotovina...
Dr. Radončiću hvala na izjavi u Dnevniku HRT-a!
Što je bilo, nisam gledala
XCitiraj:
Dr. Radončiću hvala na izjavi u Dnevniku HRT-a!
Ključna rečenica u cijelom prilogu.
I napokon da je neki liječnik rekao istinu i stao uz svoje pacijente.
bravo za mog dr. R. bas sam ponosna sto idem kod njega!!!
[QUOTE
Ključna rečenica u cijelom prilogu.
I napokon da je neki liječnik rekao istinu i stao uz svoje pacijente.[/QUOTE]
XXXXX
dizem http://forum.roda.hr/threads/72927-O...78#post2122878 ako tko želi biti na listi
Evo mi danas bili kod dr.L i opet ista stvar ko i prosli put dok smo isli.
Ogromna cista je opet tu. :( pogledat ce dragu jos na 3dc i onda odluciti sta i kako...
Katastrofalan AMH nije bas previse komentirao, osim da je rekao da puna stimulacija za nas nema smisla i da cemo protokole odredivati u pravilu na 3dc kad pogleda dragu i vidi broj antralaca.
Tilkica i bubi kad vi idete kod njega?
hej m@tt a kako to da ste već išli na pregled?
ja čekam još 3 tjedna da dobijem i onda na 1dc ga zovem a 3dc sam kod njega.. jedva čekam:-D
Mi danas skupili sve sluzbene papire,jos iduci tjedan provjeravam tsh i briseve. Iduci tj. ga zovem
ja bih isto htjela zatraziti uzv prije tog 3dc,isto zbog cista...al ne znam jel mi to sto moze pomoci. Negdje od ut-sri idem na duphaston,jer mislim da menge ne bude
m@tt a od čega budu te ciste?
Vrci jel i ti ideš kod dr.L?
aha.. a joj..:-(
Da, i ja se spremam L-u, postupak u svibnju :)
kad trebaš dobiti? i ja sam u svibnju! možda se i sretnemo:-)
E sad,u utorak idem na briseve, i moram još vaditi tsh. Ali L koliko znam ne brine previše oko tsh, a i ja sam pod terapijom. Za briseve još ne znam... Onda bih u srijedu krenula s duphastonima (jer prirodno ne budem dobila, sigurna sam), i oko 7.5.bi mogao biti 1 dc
super meni bi bio 11.05.prvi dc!:-D vidimo se onda sigurno!
držim fige da su ti brisevi dobri!
Jooj htjela sam se naručiti za tsh vađenje, ali taj lab radi samo do 14sati petkom...a budem u ponedjeljak... L mi napisao samo da moram napraviti kontrolu kod endokrinologa, nije ništa spominjao da mu trebaju nalazi :unsure:
A za briseve, on me nije ni pitao...ne znam što bude ak ne budu ok, jel će dati antibiotike, ili ćemo morati čekati...
Linalena više nije u mogućnosti voditi listu koju je preuzela geceta, a ja ću uskočiti gdje i kad mogu.
S obzirom da su se i kod naše gecete promijenile okolnosti, pa će imati puno manje vremena i nije u mogućnosti pratiti vas po svim pdf-ovima klinika, lijepo vas molim da joj pomognete i da se za uključivanje na liste javite na odbrojavanje ovdje: http://forum.roda.hr/threads/72927-Odbrojavanje-2-2012.
Hvala!
Joj kako bih ja htjela krenuti s tim duphastonima da dobijem mengu...ali me strah bez briseva i kontrole tsh....
Iako L ni ne gleda hormone štitnjače, čini mi se
Kiarad bome ni nama. :( eto takvi pehisti smo ti mi.... Kad bi barem znali zbog cega se one pojavljuju. Vidjet cemo sta cemo se dogovoriti na 3dc.
Kako si ti?