Hvala na brzim odgovorima! Što bih ja bez vas...
Printable View
Hvala na brzim odgovorima! Što bih ja bez vas...
Cure pitanjce jedno imam. Inače sam u Petrovoj i moram ponovo hormone vaditi ali tamo ne rade AMH pa su rekli da onda radje sve skupa obavim na VV. E sad danas su me na VV naručili za 5.6. a zaboravila sam pitati dali ja onda dođem bilo koji dan poslije datuma od kad sam naručena od 2 i 4dc i obavim ove standardne hormone plus AMH ili baš taj dan moram doći na AMH a ove ostale naknadno obaviti?
geceta, bravo za 2 js, sad nek tulumare u labu do besvijesti!
ja sam u srijedu opet gore, a punkcija bi mogla biti u petak.
hvala vam cure, mi smo isto rekli, dovoljno je tako i eto, tako je ispalo. Ne zovem danas laboratorij, uvijek cekam dan et pa strepim pred vratima :) nadamo se najboljem sutra! Sezen, jesu oba momka mpo bebice ili? vidim velika je razlika ali tako je i kod mene doma i super smo si, bas vezani jedno za drugo
Geceta za tulum u labu i pozivnicu za isti :klap:
Sezen pun ti je inbox.
Geceta,sretno ti bilo!!pusa!
hvala, piki, hvala, Richy :* totalno sam uzbudena! nisam tak bila ni prvi ni drugi put
Geceta i ja držim fige....da tulum u labu bude kao nikada do sada :)
geceta sretno sutra i navijamo za veeeeliku beru:)
Moja beta danas je 255.11, prekosutra ponavljam...
Cestitam draga,samo neka beta raste:)
Maybe baby...predivne vijesti!!Iskrene čestitke draga!!:-D:-D
Maybe baby, bravo za prekrasnu betu, navijam za duplanje :-D!
prvi nije,tada sam bila zdrava i imala 24 godine,a od 2004.se trudimo za drugu bebu i evo strpljen-spašen,a bilo je svega u međuvremenu,naslušala sam se svakakvih
komentara od okoline i doktora,jedan dr.mi je rekao:pa šta vi hoćete već imate dijete!,ja se nisam mirila s tim da tako ostane premda sam uvijek bila zahvalna Bogu što
imam dijete,ali želja za još jednim je bila prevelika.nadam se da će sve proći u redu i da ću za 7-8 tjedana ugledati svoju bebicu.
eva133 ispraznila sam:)
pusa i sretno svima!
Maybe,cestitam ak vec nisam!!!;)
Ja cekam et,jednog ali vrijednog:) postupak je drugaciji,zovu nas sad u lab i biologica sve govori sto i kako se desilo
Hvala cure, i ja jedva čekam da vidim da li će se dobro duplati....
Geceta, da se ta jedna i vrijedna primi čvrsto za mamicu. :)
Sretn0 cure
Jel cefaleksin pijem dok ne potrosim ili?
Geceta, po novome ga piješ još na dan transfera poslije ne.
Hvala ti puno,draga:)ima gore puno noviteta.ono s prozivkom pred stepenicama mi je presmijesno
Da baš ima noviteta :) Aha, u sali misliš? Ja sma mislila da budem to samo na punkciji morala reći, a kada sam došla na transfer ja sma samo išla na stol, a doktor mi veli da kažem ime,prezime, datum i godinu rođenja :)
To sam ja tako nazvala.u sali dodes pred stepenice i moras stat i rec puno ime,prezime,datum rodenja.onak,u prazno.
evo i mene konačno... danas odrađena folikulometrija i vađenje krvi, ima ih puno (folikula), sutra sam opet gore i sutra očekujem štopericu a u subotu punkciju... ne želi mi dr reći koliko ih ima, bojim se da će biti urnebesno...
geceta, bravo za jednog ali vrijednog ;-)
Znaci ipak subota?drzim fige i sretnooooo!
kitty sretno:)
hvala curke ;-)!
hope31, kad ti krećeš?
Gaceta, baš mi je drago! Nego, kada ti je transfer ili te nisam dobro skužila pa je već bio? Ako je, držim fige da se mrvica primi!!!!! :-D
Kitty, sretno! Da ih bude dovoljno i da budu kvalitetne!:klap:
pozdrav svima. Evo i mene da se uključim i saznam malo više o svemu od vas koje ste to prošle. Prošli mj bila kod dr. Alebića na na prvom pregledu (10.dc), u ponedjeljak idem na vađenje hormona(5.dc) a mm spermiogram. Koji je daljni postupak i koliko sve traje da se uđe u neki postupak ako su svi nalazi uredni? (stari nalazi su nam bili svi ok, uzrok neplodnosti zasad nepoznat... :(
A ne znam draga....čekam M ovih dana trebam dobiti ali dr hoće prirodni postupak ne da mi stimulirani jer kao dobijam puno js...a ne kužim zašto ne da kad svejdeno po zakonu imamo novih 6 ili nisam u pravune znam više.....mislila sam možda prije odraditi imunološke pretrage pa na jesen u stimulirani al još se razmišljam, vuče me i sada da idem...
Ali svakako mi je rekla da dođem 3dc jer mi mora dat šta moram obaviti od pretraga a rekla mi je i da se možda predomislim za postupak.....a vidjet ćemo...ufffff
hope, možda ćemo isti dan gore, ja čekam M i nadam se postupak