thinkpink, sara38 bravo za :heart::heart:!
Sonja29 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Printable View
thinkpink, sara38 bravo za :heart::heart:!
Sonja29 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
sara38 i thinpink bravo za :heart: i konačno možemo pošteno :-D:-D:-D
sonja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra!
Sonja29 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu :zaljubljen:.. Jedva čekam da ju objaviš :-D
tantolina žao mi je draga moja.:love2::love2:
tikki čestitam to je lijepa beta za 10dnt.
Sonja a joj draga moja pa tvoja trudnoća bi me obradovala ne znaš ni sama koliko. Navijam punim srcem za lijepu brojku betu.
Jooooj Sonja29, najradije bi poskočila...na iglama sam totalno...jedva čekam tvoje sutrašnje POZITIVNO javljanje~~~~~~~~
sara38 :heart: :zaljubljen:
tikki~~~~~za lijepu betu
thinkpink :-D :heart:
thinpink bravo za srčeko :-D :-D
sonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!
Sonja29, ja držim fige i čekam sutrašnji test i betu............... kao što vjerujem mnogi to čine prateći tebe i tvoj postupak ovaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ajme, ovo će biti THE trudnoća među svim forumskim trudnoćama - SRETNO SUTRA :heart:
Ajme sonja29 vibram do neba!!!!
Drage moje rasplakat ćete me! Ništa sutra od bete,pokušat će me ubaciti na listu 30.12. ali bila sam kod dr. još jedan test je pokazao + i na UZV se za sada vidi točkica promjera 2x2 mm.Naručena sam na kontrolu za 10 dana.Do tada strogo mirovanje zbog hiperstimulacije. Još ništa ne vjerujem dok ne vidimo betu i :heart: jer tko se opeče i na hladno puše;-)
Sonja29, vibram dalje do bete, no sad nakon tockice na uzv i jos jednog poz testa vibram; navijam, skakucem vec mnogo glasnije. :-DSreeeetnooooo :-D
tikki , sanja :-D ~~~~ za velike ß
tantolina tako mi je zao :love2:
Sonja super vijesti, čestitam!!! Za veliku betu ~~~~~~~~~~~~
Tikki, Sonja29 bit ce to velike bete :-D
Sara38, Thinkpink cestitam na :heart:
Tantolina jako mi je zao :love2:
Sonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za predivnu betu!
Sonja29, iva77 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za oooooogromne bete sutra!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
Svima puno puno svakakvih smajlića
ja sam u selidbi i eto malo kasnim s listom a ne znam niti kada sam zadnji put je nadopunjavala, ali budem nadam se još ove godine
Jeeee Sonja29, pa ovo je gotovo kao lijepa beta :-D :-D :-D Još dodatnih ~~~~~~~šaljem.
tantolina, jako mi je žao:love2:
tikki, čestitam od srca i vibram za veliku betu u ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!:-D
sara38 i thinkpink, čestitke na srčekima!
Sonja29, čestitam na plusiću i na ovoj maloj točkici. Nadam se da će se HS brzo smiriti! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Sonja29 čestitke na maloj točkici i puno puno ~~~~~~~~~ za dalje! Nadam se da će se HS uskoro smiriti!
Nego, cure, meni je trbuh od početka postupka onak malo napuhnut (to mi se svaki put u postupku dogodi) ali sad izgledam kao da sam u 4 ili 5 mjesecu trudnoće, užasno je "izbočen" i napuhnut nekak prema napred. Povremeno imam grčeve, najbliži opis bi bio kao menstrualni bolovi prvi dan menge ili kao da me "šarafi". Na wc piškiti idem redovito i normalno, pa ne znam jel ovo može također biti znak HS? Jel se još kome ovo dogodilo? I što je bilo po srijedi?
Hvala na odgovorima :*
tikki ja nisam imala grčeve ali me jako nisko bolio stomak i užasno rezali jajnici.najgore mi je bilo kad sam trebala mokriti to je bilo strahovito bolno i puno sam povračala.Ne znam...možda i je blaži oblik. Nadam se da će ti se javiti netko tko će ti više pomoći a ja ti želim da te što prije popusti i da dočekamo lijepu betu. Sretno draga!
tikki, ja nisam imala nikakve posebne grčeve ni bolove, piškila sam normalno, ali mi je trbuh bio strahovito napuhan, veći nego što ga imam sad. Moja HS je bila blažeg oblika (tako su rekli), ali sam svejedno provela 6 dana u bolnici.
Moguće da imaš i ti neki oblik. U svakom slučaju, uspori, pripazi. A ako se zabrineš dodatno, predlažem da ipak odeš kod liječnika. Nadam se da će uskoro popustiti i da nam se u ponedjeljak javljaš s ogromnom betom! Sretno! :kiss:
e cure trebam jednu pomoc
imam menopur koji trebam dati muzu medjutim imam jednu ampulu u kojoj je tecnost i uz to bocicu sa nekim praskom sad me zanima jel to dvoje trebam spojiti kako i sta. posto sad ide neradni dan ja mu moram dati a nemam pojma kako predpostavljam da se to mjesa al kako? ajde cure koje ste to davale sebi pliz objasnite mi.
Odlomiš na označenom mjestu vrh ampule gdje je tekućina, onda sa injekcijom izvadiš sadržaj tekućine i isti istisneš u ampulu s praškom, to se izjednači i onda to ponovo uvučeš u injekciju, istisneš višak zraka i spremno za ubod! Imaš temu "Samodavanje injekcija" i na youtube-u filmiće kako se to radi.
moja supruga je imala gonale, mjesali smo po 3! uzmes debelu iglu, stavis na apulu s tekučinom, uštrcaš tekučinu u ampulu s praskom, promješas malo da se prašak otopi , ne previše da nebi bilo puno mjehurica, i povučes natrag u prvu amulu, zamjeniš drugu iglu, tanju, i upiknes!!!
Doduše velim to je tako bilo sa gonalima, ne znam ako se može isti postupak primjeniti na menopure, ali s obzirom da imaš isto dvije bočice pretpostavljam da možeš.
Nego, zašto to moraš mužu upiknut?
boss s debljom iglom "uzmeš" tekućinu u špricu, zatim je uštrcaš u prah i onda sve zajedno povučeš natrag u špricu, makneš iglu za miješanje i staviš tanju za pikanje. Pikanje ne znam za menopur gdje i pod kojim kutem ide, ja sam se pikala sa gonalom, već će ti netko odgovoriti.
on prima menopur vec mjesec i po dana medjutim sad nova godina pa nerade.
nisam skontala kad izmjesam vodu i prah opet vracam u prvu ampulu ili vracam u spricu pa dajem?
hvala skontala sam sad , valjda dajem u nadlakticu dosad su mu tu davali.
u špricu pa daješ
puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Sonju29 i ivu77, cure čekamo lijepe bete!
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~ za što manje nervoze i što kraće dane čekanja, velike bete, pravilna duplanja, titrava :heart:...
tužnicama :love2::love2::love2:
ja brojim 11dnt, približio se i dan za betu ali nekako se ne veselim, imam feeling da ovaj put ništa od toga :roll:
Za današnje lijepe bete ~~~~~~~~~~~~~~~~ Sonja29, iva77 sretno!!!
Kitty za tvoju lijepu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja beta opet 0 :-(
ajoj, iva77, jako mi je žao :love2::love2:
iva žao mi je, drži se...
iva žao mi je.
Vidim da nam je tikki trudna. Čestitam od srca.
Iva žao mi je :love2:
Iva tako mi je zao:love2:
Molim vas nemojte cestitati do srijede,beta na 16 dnt je 609
Sonja. nećemo čestitati, samo ćemo se veselitiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
iva, jako mi je žao.
Jupiiiiiiiii, Sonja!!!!