Alo! Muma-čestitke!!!! Jako lijepo!
Matt-žao mi je!
Bubek-ti sad ajd Muminim stopama. Pošto ste vas dvije kolegice to bi bilo super!
Printable View
Alo! Muma-čestitke!!!! Jako lijepo!
Matt-žao mi je!
Bubek-ti sad ajd Muminim stopama. Pošto ste vas dvije kolegice to bi bilo super!
M@tt, žao mi je jako...odtugujte...uzmite si vremena koliko god vam treba...
M@tt žao mi je... baš tužno..
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
ivana83, Betaplus, AIH (nakon 1xAIH)
TRAVANJ 2013. (1)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Hoću bebu, PFC Prag, FET (3xIVF, 3xIVF/ICSI, 1xFET) 17.04.
doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF) 15.04.
kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu) 23.04.
sami_os, VV, 1.IVF 24.04.
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET) 29.04.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
mima32, SD, 1. IVF; piki, VV, FET (nakon 3xIVF)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
vatra86, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF, 1xFET); ANGEL_26, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu; leeloo77, PFC Prag, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET); clematis, VV, IVF (nakon 1xIVF)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 1xAIH); corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
ON-GO
4/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET)
kika222, SD, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI)
Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
sara10, Cito, IVF (nakon 2xIVF, 1xFET)
Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu; bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni); orhideja., VV, 1.IVF; kiki30, KBC Ri, IVF (nakon 7xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF); tonkica, Petrova, 1.IVF; elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 5xIVF), riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
08/2013: Ž od milivoj73, PFC, FET trudilica za drugu bebu
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bernica, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, linalena, ljubi, Loly, Lotta81, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, Tasha1981, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy
Muma draga od srca ti čestitam!!! :-D puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
kameleon :fige: za slijedeću betu!
bubekica nadam se da je danas sve bilo super.... i tebi za tvoju buduću beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
doanna :fige:
Strašna ?
žužy šaljem ti :kiss: i :love2:
M@tt i svima ostalima koje sam preskočila ili nisam pročitala novosti za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~
M@tt sad tek vidjeh... žao mi je
TOOOOOOOOOOOOOOOOO Muma super super :-D:-D čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
M@tt jako mi je žao :love2:
Bubekice milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!
Strašna jesi ti danas trebala ponovit betu,ili sam je nešto zabucala?
Strašna pogubila sam se... ne znam kad opet vadiš betu, a nisam skužila da je u potpisu 612,8 :lol:
bubekica možeš me staviti u 5 mjesec
eh, draga moja Strašna sad sam iščitavala sve postove.... sretno sutra na UZV :fige: da se javiš s prekrasnim vijestima i uljepšaš nam dan!!!
M@tt jako mi je žao zbog vašeg neuspjeha :love2:
Strašna da nas sutra sve razveseliš!
Uh daj Bože, nitko sretniji od mene....svakako javim! :)
Strašna :fige: ~~~~~~~~~~ da makneš taj upitnik koji ti visi nad glavom i pridružiš se na trudničku listu
Tantolina i žužy žao mi je jako....ljubim vas....:-(
Muma beta ti je super.....:-D
M@tt žao mi je....zagrljaj supruzi....:-*
Bubekica bravo za blastocistu i morulu....~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu za dva tjedna
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~ za uzv
Svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ....:-D
Muma cestitam :)
Matt, zao mi je :(
Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~ za sto god trebate!
Muma, cestitam!!!!! Bubekica se nije javila? Ili me oci varaju?
tina_julija oci te varaju ;-) sve ok proslo, 2 komada vracena ;-)
paty za koji postupak i gdje?
strašna mislim na tebe
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubi, jedan poseban :love2: tebi
Uh, vidim puno novosti :) Pa ajmo redom...
Muma, čestitam i puno ~~~~~~~~~~~~~ za urednu i školsku trudnoću do kraja!
Bubekica, puno :fige: za tvoje malce i neka ostanu kod tebe idućih 9 mjeseci i da nam objaviš veliku i lijepu betu!
Strašna, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!
M@tt, jako mi je žao :love2:
A moj izvještaj od danas, cista je i dalje tu, narasla je na 8 cm, ali pojavili su se i folikulići i to na oba jajnika. Danas je dr malo optimističniji nego zadnji put. Možda nešto i izvučemo od ovog postupka :) U srijedu opet fm pa ćemo vidjeti dalje.
I još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
dino84 uffff, 8cm??? pa dokle ce ona? nije li to riskantno? (ne razumijem se u to....)
TD :kiss:
svima ostalima - hvala na lijepim zeljama!
bubekice, ne znam ni ja baš puno. Uglavnom, dr mi stalno naglašava da budem pažljiva i da mirujem. Mislim da će još narasti jer ju hranim stimulacijom. Strah me je da mi ona ne pojede svu stimulaciju pa da folikuli ne narastu više. Kaže dr. da će je punktirati zajedno s folikulima.
mogu oni punktirati sve zajedno tako su i meni puntirali vodu izn jajovoda
dino84 nadam se da ce narasti folikuli... cuvaj se :love2:
A joj m@tt, jako,jako mi je žao :-(!!! Neka vam Bog dadne snage, da čim prije prođu ovi tužni dani, i dođu oni lijepi, vedri !!!
m@tt, bas mi je jako zao
Pozdrav svima, nova sam na forumu pa vas ne mogu jos sve pojedinacno povatati, ali svima vam zelim puno srece, novim trudnicama cestitam a trudilicima da sto prije postanu okrugle.
Ja se biljezim za odlazak na prvi ivf u 5 mjesecu, 30.04. idem po ljekove, bila sam dva puta na inseminaciji pa jedno veliko nista i sad smo docekali svoj prvi ivf.
Sretno svima.
Moja beta je pala na 600.Na ultrazvuku više nema ničega,valjda pem sutra domeka..moram još ponoviti betu za tjedan dana.
Da,baš tak..dokle ovako?
i ja prijavljujem negativnu betu....šta dalje, nemam pojma.... curke u postupcima i očekivanjima sretnooooo!!!!!!!!! Sreća je jedino što nam treba :-*
Nije me baš bilo na forumu , pa uletih ovdje da vidim šta rade i kako su moje koke jer nažalost više nisam u toku, i dočekaše me lijepe vijesti , Muma čestitam od srca !
Bubekice za tvoje mrve d a se čvrsto prime ua mamicu i da ih čuvaš 9 mj a onda cijeli život uživaš u njima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Žuži :love2:
m@tt, doanna :love2: žao mi je..držite se..
bubekica ako se ne varam radila si FET pa me interesuje kakav ti je bio endometrijum odnosno njegova debljina,pitam jer i ja treba da radm FET ali mi je endo 13-ti dan ciklusa 4,3 strasno los.
muma :-D ženo čeeeestitam, šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu da i dalje fino raste!