mislim da nije, ali da imaju satirični dio u kom je ta vijest bila
mada nije isključeno da će se to jednom i ostvariti
Printable View
mislim da nije, ali da imaju satirični dio u kom je ta vijest bila
mada nije isključeno da će se to jednom i ostvariti
A daaaaj! Što si napisala o toj vijesti, ha? ;)
Ja sam punih 5 minuta prije nego sam shvatila da je zezanje bila uvjerena da je istina, i uopce nisam pala u nesvjest nego sam mislila "Eto, i to je došlo na red", i uopće se nisam čudila. Zgražala jesam. Al čudila nisam. Skuhana žaba ;).
kako ste svi stigli pročitati? :trci:
napisala je li to moguće ili se ipak radi o stranici u tipu sprdexa
pa sam sama zaključila da je stranica ozbiljna, ali da ima satirični dio, u kom je bila ta vijest
ali kao što sam već bila napisala puno puta, danas se često upitam, kad nešto pročitam, je li stvarno ili sprdex/newsbar
Je l samo meni tišti grud pritisak braniteljskih udruga na izbor ministra kulture. Osjecam se kao da sam u Bjelorusiji.
Hoce li se Hrvatskoj dogoditi isto sto i Afganistanu otkad su ga talibani preuzeli?
https://www.amnesty.org.uk/womens-ri...nistan-history
Nisam procitala ali da, svi smo skuhane zabe. Ja se samo tjesim da sam bar svjesna toga. A nis, bum djecu poticala na emigraciju ak se nista ne promijeni dok ne odrastu, mm i ja smo se izgleda zakopali u ovoj zabokrecini...
Da, baš smo skuhani. Meni nije palo na pamate da je satira, čak sam sinoć i doma to ispričala (pita sinak - a hoće li i hodža dobit svoj termin :mrgreen:). Mi ne gledamo tv pa me, ruku na srce, nije puno ni briga što se tamo događa. U svakom slučaju, draže bi mi sto put bilo da se mole na televiziji nego pred bolnicama.
aj jelena ne pretjeruj :mrgreen: kakav crni afganistan.
plus, baš sam malo razmišljala i o svom stavu. i zaključila da me treba prestati tištiti pritisak marginalnih udruga i marginalnih zastupnika na ministra kulture. ne volim ih, iskreno, ježim ih se, al početi će me tištiti ako uspiju :D
a to što pritišću, nema nam druge nego da se naviknemo na pritisak takvih. oni neće nestati. ni oni ni markić i njene sve te udruge, stranke, svi UIO, hrastovi, grozdovi, vigilari, projekti domovina i cijela ta hobotnica.
no, ne vidim da je u europi drugačije. i tamo pritišću. i tamo je društvo svjetonazorski podjeljeno. i neće prestati biti. ni u europi ni u hrvatskoj. uvijek će biti sinovi/unuci/praunuci ustaša stradalih u blajburgu i sinovi/unuci/praunuci partizana stradalih na sutjesci koji će imati različite verzije povijesti.
osnovni problem je što se ta svjetonazorska podjeljenost koristi u dnevno političke svrhe i svake četiri godine se izvlači iz ormara i što se na račun nje dobivaju izbori.
:-/
ja im nudim izbor, cist put, ako zele. ja sad da sam mladja bi otisla. cak se i premisljam u ovim godinama. sve manje imam volje/snage za sve ovo. zelim raditi uzivati u svom radu i primanjima. ovjde vec stoljecima sve isto..... a sve te barem na ovaj ili onaj nacin bar okrzne.
Isto tako.
Ne tjerati u emigraciju, ali osigurati sve da oni mogu to učiniti ako požele.
S druge strane, ja sam okusila emigraciju (kratko doduše, ali jesam) i uvidjela da je to priča o zelenoj travi s druge strane plota. Naravno, nije to isto danas kao i prije 25+ godina, nije to lako svesti na zajednički nazivnik, ali vjerujem da mlada generacija svakako treba vidjeti kako je s druge strane granice, kroz studentske razmjene ili bilo kakav oblik rada u drugoj zemlji. Čisto da vide kako je drugdje i da se odluče da li to za njih jest ili nije.
Za mene to nije bilo dobro rješenje (ne ono što sam vidjela i probala) ali sam mirna i ne moram si više postavljati pitanje "što bi bilo da je bilo". Nikad ne možeš imati istovremeno sve dobre stvari u isto vrijeme i na istom mjestu.
Ja sam bila vani oko godinu dana i bilo mi je dobro i vratila se. I rado bih opet otisla na par godina (nadam se da i hocemo). Al dugorocno, zivjela bih ipak ovdje. Meni to sve isto, vamo tamo, a bila sam u "naprednoj" zemlji.
Sto se tice djece, naravno, ako pozele, neka idu. Al vec sad znam da mi, iz cisto sebicnih razloga, ne bi bilo drago da odu :) A hoce li ili nece, ko ce to znat.
Malo guglam ministre. Ako je istina sto mediji prenose, drago mi je za Hasanbegovica, odnosno za buducu ministricu, al ne razumijem kako je npr. Kujundzica uzeo za ministra.
Vec sam i zaboravila recimo ovak biser:
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...esti&id=221675
Branitelji su u sukobu interesa. S jedne strane se lazno predstavlja kao tesko stradali branitelj, a s druge strane ih vodi na grob Ante Pavelica. Ne znam sto im je svetije - oni sami ili grob.
(Mislim na medijski eksponirane branitelje, borce za Hasanbegovica)
:kokice:
hoćemo ponovo? ili je sve već dobro iskalkulirano?
nemam pojma šta se događa. jutros otvorim novine i gledam priviđa li mi se ili je vlada stvarno upitna:facepalm:
tko zakuha? frljić? bol na braču? :mrgreen:
mozda im se posreći. rok trajanja vlada zadnje vrijeme je kratak. mozramo spojiti to s lokalnim izborima. dakle nek pozure s odlukom postoji li vecina ili ne.
ono sto sam se iznenadila jedan poznaik je izjavio da je on HDZovac al da Plenkovica smisliti ne moze. i da trebaju izbori. prvo sam na izjavu da je on hdzovac :-o, a potom da ne moze smisliti premijera :-o
znaci i unutar HDZa je vrlo uzbudljivo.
možda izaberu novog vođu pa otvore utrku čija će vlada kraće trajati.
ili da umjesto brojeva na euro jackpotu imamo dane trajanja vlade :lool:
Ja sam odvalila na Kolindinu izjavu o sebi kao garantu stabilnosti... opet :lol:
Cudna neka stabilnost otkad nam je ona predsjednica :mrgreen:
Dok Most jos nije imao komentar, ispod clanka u kojem je pisalo kako jos nemaju izjavu netko je napisao - jesemu misha, je l to zauzet Bozanicev telefon :lol:
Možemo li reći, nakon svega sada, da je Most principijelan?
Ja baš puno mislim na Božu ovih dana ;), i možda sam naivna do boli, al on se micek zbilja čini kao pošten. Ono, on stvarno voli Hrvatsku i stalo mu je da bude pošteno, i stvarno želi reforme... A jadan, nema šanse medju ekipom premazanom svim mastima...
Sto ne znaci da bi glasala za Most, al bas me zanima kako bi prosli kad bi skoro bili parlamentarni izbori... Zapravo ne zanima me toliko tko bi koliko dobio, zna se tko bi dobio najvise. Most bi mozda malo profitirao od svog morala i integriteta...
Vise me zanima kolika bi bila izlaznost na izbore... Bi li iz nekog razloga puno vise ljudi izaslo. Ili puno manje...
Ja npr. po prvi put u 20 godina punoljetnosti razmisljam da nema sanse da bi izasla na izbore da se sad raspisu.
Zašto? Što time dokazuješ i kome?Citiraj:
Ja npr. po prvi put u 20 godina punoljetnosti razmisljam da nema sanse da bi izasla na izbore da se sad raspisu.
Nikome i nista. Nikakva senzacionalna odluka iza toga. Samo mi se ne da vise razmisljat o svima njima...
Ja mislim da je Sauchina ruka najbolje sto se ovih dana moglo u rh dogoditi.
Pa kome bi trebali jos jedni izbori sa istim ishodom? Sdp je proslost. Bernardic je samo cavao u lijesu....
Usporedite koliko kostaju novi izbori ( na stranu to sto bi pobijedili "nasi" i "vasi" idioti) s cijenom kostanja ugovora kojeg je Plenki potpisao Glasnovicu.
Uskorovcemo oformiti fond za pomoć u državi preostalim Hrvatima.
Da... Vidjela sam to naknadno.
Nema nam pomoci :/
Starčeki u osam ujutro spremno došli dati glas HDZ-u. :coffee: