Spajka :lool:.
MB a kako pratiš te metre? Stalno gledaš u mob ili on da neki znak da si prešla prvu zadanu dužinu, npr ovih 200 m?
Printable View
Spajka :lool:.
MB a kako pratiš te metre? Stalno gledaš u mob ili on da neki znak da si prešla prvu zadanu dužinu, npr ovih 200 m?
J-la, zato ga i placamo da nam govori! Sve ti kaze, kreni, stani, sad brzo a sad polako, tko ga ne bi volio :lool:
Mb, odlicno si trcala! A stvarno nije u redu prvinputa pa tako okrutno!
E tako je lakše :-).
Kako lijepo pišete o tom trčanju, svako malo mi dođe da i ja odem trčati. Onda si kažem, skuliraj se, proći će te :lool:.
Uglavnom prođe, a nekad bi samo navukla prve patike na noge i izletila i kuće :-).
J-la, ne daj se!
Jučer mala bolesna, ja dođem s posla, ona me jedva dočekala, a ja prvo - ide mama trčati, odmah dođe. Jedan sat poslije....
I još mislim kako sam se žrtvovala jer nisam išla na klupski trening, već sam otrčala po Jarunu sama - to mi je bliže i manje me vremena košta:psiholog:
Ugl. otrčala intervale na 5:00 (bilo zadano 5:05), i feel fine...
jutros od pola pet pečem kolače - e tu nisam dobra. Ali stvarno. Sutra dolazi sveki a i rođoš mi, moram počastit na poslu.
Dođe mi da vam poslikam dramu zvanu jednostavni kolač od nutele - dakle...to samo moja djeca mogu pojest
Stvarno, zašto neko kompetentan u tako puno stvari kao ja ne može napraviti običan kolač?
Trebate vidit moje ukućane, kad ja kažem: idem peći kolač ili tortu, oni zbiju redove, mozgići im rade na sto, brzo smišljaju što bi ja drugo mogla raditi jer znaju da se sprema oluja...
Eto, takav je prvi kolač. Banana bread (za doručak) će izgleda bit dobar, da to sutra ponesem?
Kjb je l sutra rođendan?
Što kaže MB, trebala si kupiti kolače, što se mučit.
j-la, proci ce te :lol:
Meni je trcanje ok, al nista vise od toga.
S tim da ja kad trcim ne trcim vise od 5 km.
Zato se divim nasim curama koje i kad trce 16 km u tome vide ljepotu.
Meni je trcanje zbilja tesko. Nisam uopce taj tip.
kjb, banana bread je mljac. Iako...nutella kolac bi kod mene osvojio prvo mjesto :-)
I slazem se s mb, iduci put mozes i kupiti kolace.
Bravo za otrcano! Super pejs!
Magriz, :lol:
sani, i meni je trcanje tesko i uopce ne vidim ljepotu u 16 km :lool: ali obozavam onaj osjecaj NAKON trcanja :mrgreen: eto zato se mucim :mrgreen:
pa pojedes coksu i stavis slusalice i slusas covjculjka kako se ljuti. i coksa ti da iste kemikalije :lol::lol:
a ti jos mozes potegnuti doma i napraviti puno posla.
OK necu vise, malo sam se razigrala.
ja volim trcanje. stvarno volim
ali nikad, bas nikad nisam dozivjela nista nakon trcanja. ono, ok mi je dok trcim, zadovoljna ako sam istrcala planirano, zadovoljna i ako nisam. ali onaj high o kojem neki pricaju nisam osjetila. pocela sam sumnjat u neke droge [emoji38]
ma volim ja trcanje, sad ispada da ne volim :lool: ja jako volim trcanje ali mi je i uzasno tesko, ne znam zasto je tako.
nema tu nekog higha nego ono jako si zadovoljan otrcanim. ili te boli glava ko mene sinoc :lool:
kjb, super si otrčala! Ja obožavam peći kolače ali se suzdržavam a i mm poludi jer na kraju on pojede najviše.
Kužim i ovo s bolesnim djetetom. i meni se dogodi da važem, u zadnje vrijeme me mala napada svaki put kad me vidi u tajicama zašto idem trčati da ne idem i sl.Čekam da malo poraste da joj objasnim da mama to radi i za njihovo dobro :lol:
Loool na male zelene glasove iz slušalica! Sve vide i sve znaju, hahaha!
I meni je teško trčati, kome nije??? ali osjetim onaj high svaki put i cijeli dan sam generalno u boljem raspoloženju kad otrčim.
Jutros 8km, 5:43. Poslije jurila, prala kosu, spremala klince i zaboravila na kavu. Tek na poslu kad sam uzimala "drugu" skužim da nisam popila doma.
Uspješno sam dobiciklirala na petama, slijedeća misija je suknja :-)
Lili, dobro si rekla za centar, u tome je kvaka, baš ne volim taj dio jer em su stalno pješački, semafori, pa ljudi, auti na bic.stazi....baš uspori.
joj ivana sad si me sjetila. moje pseto, kad me vidi u tenisicama za trcanje, se zavuce pod stol i nece van [emoji38]
dijete je poodraslo i jedva ceka da ostane samo doma
svima koje bicikliraju u suknjama i stiklama respect
Vikend sam vj. u Splitu pa javite ako netko ima vremana za kavu ili je raspoložen za 14km na Marjanu u subotu ujutro :mrgreen:
Mb, loool za okolna mjesta, tour d MB :lol:
Jutros sam srela našu poznatu trkačicu Veroniku, s ruksakom trči na posao!
:lol: koje ludjakinje
ova s "proci ce te", ova s covjeculjkom i ova s coksom :lol:
ja pobala jutros cucnjeve, jer sam totalno zakrzljala, sve mi krcka
napravila s nadljudskim naporom 5, ulovila me onda kontrakcija pa je i mene, ko i j-la, prosa volja :mrgreen:
sacekat ce vjezbanje jos koji mjesec
al taaaaaak mu se veselim
nego, one koje su vjezbale prije trudnoce, je li se lakse vratiti u sedlo?
ja sam pocela vjezbati nakon sto sam rodila trecu pa nemam usporedbu
pokrenula sam se sa samog dna i bilo je jako tesko
Ginger, meni nije bio problem pokrenut se nakon trećeg poroda ali isto nisam smjela u trudnoći. Ma spasit ćeš se da se makneš pola sata samo za sebe!
ginger, nemam to iskustvo, to će ti najbolje reć skulirana, ali uvjerena sam da mora bit lakše nego ispočetka.
Ja sam vježbala vrlo malo od 7. do 1. mjeseca (ono krenem 3 dana pa stanem mjesec dana), u 1. mjesecu kad sam krenula bilo mi je teško prvi tjedan, ali neusporedivo sam brže napredovala nego na početku.
thnx cure!
skulirana mi nije referentna, ta je swingala cijelu trudnocu :mrgreen:
ja se nadam da tijelo ipak nesto pamti...a vjezbala za i dio trudnoce, skoro do bozica, cini mi se
Jadranka bi ti onda mogla pomoći, ona je kao i ti vježbala u trudnoći, pa poslije poroda nastavila.
Ginger, ja sam proslu godinu napravila duuuugu pauzu. jer jednostavno nisam mogla vjezbati. nekim to bas treba za opusatnje, a meni je to bila samo jos jenda stavka koju bi "morala". uz sve mi je bilo previse. mislim da bi pukla.
pocela sam aktivno vjezbati nedavno. i to nije ni u pola onako kako je bilo kad sam tek pocinjala. tad su mi utezi od 0.5 kg bili max za sve. sad ih bome naredam od 2-5 kg. OK nekima je i to smijesno, ali ja ne mogu Supermana narpaviti s nekim velikim kilazama. sad su mi i 5-tice za neke stvari male. dakle pamti se pamti.
ginger ma ti ces se brzo vratit!
ivana javim se i ja ako budem dolazila u st, tribala bi :) ako mi se mm ne prikaci, njemu je dosta mojih kava :lool:
ivana, naravno da sam za kavu!
samo javi kad i gdje ti odgovara, zasad imam planove za subotu navecer
14 km mi je malo puno, jedino ako cu te pratit biciklom :aparatic:
sinoc sam u 23 isla radit yogu x :aparatic:
bas mi je dobro pasala
tus i krevet, zaspala ko beba
danas sam uzela predah od pretraga i doktora, nastavljam sutra
imam hrpetinu posla zavrsiti, nece me biti minimalno dva tjedna na poslu, a mozda i duze, a usred sam nekih projekata pa trebam sve organizirati
a i doma isto, bar pripremiti odjecu za djecu za sve prigode
napisala sam popis za bolnicu, moram li kupovati spavacicu da me pidzama ne steze?
negdje pise da, negdje ne, a ja mrzim spavacice, probudim se s njima oko pazuha i vrata :lol:
imam samo neke, ovaj, pa vjerojatno bi doktor bio malo zacudjen da me u njima vidi - how you doin' ;)
summer :lool: :lool: ajme zapljuvala sam ekran :lool:
Summer baš bi obradovala doktora tim spavaćicama :lool:.
Ako se odlučiš na pidžamu, onda možeš uzeti onu visokog struka, babsku. U njoj ćeš izazvati skroz suprotan efekat kod doktora :lool:.
Summer,upisat cu se od smijeha!!!
Summer, doktor bi se razveselil. Razbila bi mu monotoniju. Navikal samo na bapske.:lol:
thnx cure
summer :lool:
kad ides tocno?
utorak u bolnicu, srijeda operacija...
summer, svakako bi dobila posebnu pažnju u postoperativnom razdoblju :lol:
Javim se za kofi!
A uuuu koliko ste curke moje natipkale u 2 dana ihaaaj.... za početak sretno summer i bravo za uživanciju !!!
evo prijavak a kasnije čitam zaostatke :kokice:
Juče 7 x 500 m na 4:21 :rock: joj što volim tako brzooo!!!! jedva čekam štafetu u nedjelju.
Cardio 2 i core 1. Bilo mi je užasno teško, da ga nisam već radila pomislila bi da nisam sposobna za odradit trening do kraja. Na coru sam većinu modificirala.
Nije moj dan.
j-la :love: sutra je novi dan :kiss:
idem vidit sta je meni po rasporedu i to odradit :)