samo se vi smijte. Pojma nemate kakav je to trening voditi svađalački raspoloženu kuju ulicom punom pasa :)
Printable View
Bravo za izvlačenje i muža na trčanje :-) ivana s pa imaš odlične smoothije na Cvjetnom u onom Horvatinčićevom shopping centru.
Ja isto mislim da je jako bitno da djeca imaju taj pozitivan primjer, nekako mi se čini da teško da će onda biti drugačiji i da će im sportska aktivnost biti jako bitna.
nemoj ti meni sramotna zaletavanja, to su počeci, doduše malo teži kad se spominju i psi al počeci :-)
ajme cure krasnog, sunčanog dana, pjevušim cijelo vrijeme Belana: Što je danas lijep i sunčan dan... a sluh mi nije jača strana.Ko ga šljivi...
Apropo primjera: kaze meni kci neki dan- mama, profa iz tzk se neki dan skinula u majicu bez rukava. Ima misice kao ti :heart:
Ivana s bravo za trcanje sa muzem! :klap:
J-la sve u redu na sistematskom?
Ja sam danas leteca, jos mi neka obaveza iskrsla popodne. Ne znam ocu li stic ista. Muz me naljutio pa sam se utjesila novim trapericama, majicom i crvenim starkama :lool:
Starke su bile potpuno impulzivna kupnja jer se ducan zatvara pa su snizene dosta. Neman pojma jel mi padu na ista :lool:
Uletila anci: <3 e to je kompliment!
Ivanas, pa tko je čuvao klince dok ste vi trčali?
nema šanse da bih mogla ovih mojih troje ostaviti same ni na 5 min, a kamoli na pol sata, još barem 3-4 godine
mb, mislim da bih se i ja trebala posvađati s MMom, ništa si nisam kupila u zdanje vrijeme :lol:
bravo svima redovnim vježbačicama, vidim ovdje sve više ninja :uteg:
Pa spavali su, inače imam problem da ih probudim ujutro. U 6 nema šanse da se sami probude. A veliku prebacim u naš krevet s malom, ipak da nije sama ako slučajno nešto bude.
Mb, super kupnja. Pa crvene starke idu na sve, ne brigaj. Meni su to još uvijek jedine tenisice u kojima izlazim iz van, ne računam trčanje. Moje su neke zlatnjikave :mrgreen:
MB bome te posteno naljutio al vrijedilo je gle sta si sve pokupovala :lol:
Anci predobrooo.
a moja se napinje u trbuhu i gleda u ogledalo i propitkuje me: Jelde mama da i ja imam plocice ko i ti? :lol: smisna su ta dica.
kris drz se!
Ivana s hm nis od njih ocito glupo im je radno vrijeme skroz.
ah, moji divni ranoranioci su na nogama najkasnije u 6.20
a ja se ionako ustajem u 5.40 ili i ranije. ne bih mogla u 5 ustati za trčanje :-(
ajme, starke, meni su one tako lijepe za vidit, ali ne mogu ja to nosit!
kako to vas ne stišće? meni su one užasno neudobne, naprave mi grozne žuljeve.. a uopće nemam široka stopala, skroz su graciozna :alexis:
baš gledam da za proljeće uzmem možda startasice, jesu one udobnije?
mene isto svrbe prsti na kupovanje, iako ima 5 dana da sam šopingirala. ali proljeće je! stalno gledam haljine po moje krpice :lool: bila je jedna desigual smišna, stalno sma mislila hoću neću, srećom kupio je netko već, da me riješi muka
Tang potpis za haljine. Ja zato izbjegavam centre jer znam što bi se dogodilo da krenem kupovati.
Starke obožavam, pogotovo crvene. mb one pašu na dosta toga.
Mm ih prezire, kaže da su to školske papuče :-P
Kosjenka rikavam od smjeha :lol:
Cure bravo za sve! Sve ste jako vrijedne!
Odrađen cardio i plank izazov - 150 sec. Nakon toga sat vremena vožnje bicom s najmanjim u sjedalici. Koljena manje bole.
Divan dan :-)
MB crvene starke se daju iskoristit ;-).
Na sistematskom sve ok, malo mi je holesterol povišen, kao normalan je 5,2 kod mene je 6. Eto mi što jedem salate za doručak :lool:.
uh, meni nekako zadnjih dana teško pada dizanje ujutro i sve si mislim pomaknut će se sat pa ću dulje spavati
a ono - bit će još kraće :lol: :zijev:
mislim da ću morat kombinirat jutro pa večer koliko mi se spava...
Ja isto pikiram startasice. Tang vidi ovaj spot https://www.youtube.com/watch?v=jjOdDJmTXoECitiraj:
baš gledam da za proljeće uzmem možda startasice, jesu one udobnije?
Mali ima hajdukove i oduševljen je, sad je to zbog hajduka ili udobnosti patike, ne znam.
jao, koliko toga za komentirati, sve cu pozaboravljati
kris, flopi ~~~~~~~~~~~~~~~
pohvale svima za trcanja i vjezbanja i milijune burpees i sve
willow, sani :-*
imam jos cetiri tjedna, zacas cu ja to, nego eto, vise su mi se na prvu bila svidjala prva dva circuita
ali ovaj je isto pet razlicitih programa u tjednu, mozda su drugi bolji ili se ja samo trebam naviknuti
sto se trenera tice, i meni je jillian najsuhoparnija, ali slazem se sa tang da je najbolja za pocetnike
zuzi nisam probala, ali meni su i chalene (umjerena, dobra motivatorica ali nije pretjerana), tony (specifican, ali meni je legao, cak i njegov blesavi humor) i shaun t :heart: svi dragi na svoj nacin
i les mills combat ekipa mi je bila jako draga
ustvari, da mi vodiitelj nije drag, vjj ne bih ni ostala na programu jer bi me previse iritirao
starke... joj, meni su one super super na drugima
ali kao i tang, ja to ne mogu nositi
kao da hodam po betonu, zuljaju, ja nemam graciozno stopalo, vec sire, i nekako mi se rasire na zglobu i gornji dio malo krene u zrak i to mi je ruzno
imam i sad jedne, ali ih skoro nikad ne nosim
a stalno mjerkam za kupit nove jer su mi uvijek super na drugima i uvijek ih ponovo pozelim imati :)
a od shopping bjezim jer sam nekidan u novom centru kupila preeeeskupi desigual sako, al divan :heart:
http://www.desigual.com/en_US/women/...d-crau-61E29W5
bio je na lutki, na to uvijek padnem cak i ako nemam namjeru uci u ducan
i onda jos po jednu kupnju na sportsdirectu i asosu - remen, naocale za sunce, traperice, kupaci, ajajajajaja
ali kako mi je uskoro rodjendan, tjesim se da mi je sve to poklon :lol:
crvene starke bi odlicno isle uz moj novi sako i traperice :mrgreen:
summer, def. ti trebaju crvene starke uz ovaj sako ali mogle bi proći i startasice. Fora je. Iako je jako popularan Desigual i ima lijepih stvarčica, nije moj đir, sva sreća :-)
Starke meni nisu neudobne, jedino me počelo smetati to što su skroz ravne kao i kod ostalih ravnih cipela. Inače, što ste vi nosili krajem osnovne i u srednjoj ako niste starke i marte?
Kako si potrefila naočale preko weba? Ja ih obavezno moram isprobati, ne mogu se zamislit u njima dok se ne vidim. I da, trebam kupiti i nove sunčane i one za vid, bankrotirat ću.
Jel možete vjerovati da ja tog Tonyja uopće ne znam, moram ići guglat da mogu predočit o kome govorite.
summer, bi, ali bi išle i crvene štikle :lool:
kosjenka, umirem na spot :lol:
ja čak imam i ekipu za heklanje, to smo totalno mi!
Summer bolje da nisam link otvarala. Sako je divan :zaljubljen:,
Summer sako je predivan!!
Ma nisam nikad imala starke al bas me briga, ici ce na nesto vec. Snizenje mi je opravdanje :lool: i tjesim se rodjendanom kao i summer :mrgreen:
ivana s ja u životu nisam nosila ni starke, ni marte, šta ja znam: cipele i tenisice :-) općenito ne volim skroz ravne cipele (vene) jer me počnu bolit noge zato nikad ne nosim balerinke i sl. a tenke mogu jer je drugačiji đon (od starki).
slažem se s tang bome bi išle i crvene štikle na sako :lol:
Nije niti cudo kaj si kupujem mozda jednom godisnje, kada se mi nikada ne svadamo lol. Bar ne tako da mi treba utjeha. To cu morati mjenjati pod hitno !
Sako je mrak :)
Ja sam radila u startasicama,morala sam(dio uniforme) one su ti isto ravne. Nisu za duza hodanja. Kao da nista nemas na nozi. Sto je ok jer ti jačaju misice stopala ali to boliiiii. Starke jos nisam na nogu stavila, ne svidjaju mi se još od djetinstva.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Nisam ni ja ljubitelj desigual-a, prenapadan mi je. Ali mi je ovaj sako krasan!
Lili znam ja da je to urota :lool:
Anci :heart:
ja imam traume od tjelesnog u startasicama
dobro dok smo u dvorani, ali kad bi izisli na vanjsko igraliste, svaki kamencic osjetis
ja volim normalne tenisice, zracne jastucice i ostale divote mekog hodanja :mrgreen:
i udobne stikle, a skroz ravno ne volim, osim japanki ljeti
jel'da da mi je lijep sako, uopce se nisam zaletila :heart: :mrgreen:
i meni desigual zna biti presaren i prenapadan, al ove umjerenije stvari su mi bas po gustu
osim sto je bezobrazno skup
i ja ih obavezno probam, inace. ove su bile na nekom snizenju i po slikama jako slice na djir koji inace kupujem, pa sam odlucila riskirati
i imam sestru, mamu za proslijediti ako slucajno fulam :)
il ce biti za plazu, ove skuplje ionako tamo ne nosim otkad su mi dvoje suncane stradale od djece i sljunka
summer, odličan je sako :mrgreen:
Summer, vidjela sam ga danas uzivo, jos mi je ljepsi nego ovako na slici.
A apropos odjece, ja cu se ponovo pozaliti da sam ja totalni tudum. Prosla sam city centar i nisam kupila NISTA.
Meni je sve to, a nemam pojma. Valjda bi mi trebao kompletni makeover. A ja sam tako teska za to. Ne volim slasticarske boje, ne volim zenskaste leprsave stvari, ne volim pete... a sve mi to na nekom drugom dobro izgleda...
Oh koji divan dan :)
Krvna slika mi je ok osim urinoinfekta ali to je klasik za mene.To ce doc vidjeti vise.A za ekg je rekla da je skolski primjer zdravog srca:mrgreen: sutra cu kod ove opce prakse. Preporučila mi je da uvijek imam bananu uz sebe ali inace ne vidi razloga za ikakve restrikcije :)
I dobili smo prvi svadbeni poklon :o fisslerov set posuda od 5 djelova , naravno od sveki ;)
Kris super za nalaze i za pokon :)
Ja se nadam da cu nesto vjezbat kad dodjem kuci. Zapravo, znam da hocu. Da izbacim negativnu energiju :mrgreen:
A triban i dobit sutra, sva sam nikakva danas.
Kris, super za nalaze!
hvala na vibrama cure :kiss:
prošlo je, valjda dobro, znat ću uskoro
nego, summer meni je taj sako mrak mrakova
obožavam pruge
obožavam i starke
zato ih valjda nosim zadnjih dvajstinešto godina:stara:
a kad smo kod crvenih, imala sam crvene, nove skoro
i ugazim s njima u :drek:
neki džidžan se jelte olakšao u moje dvorište
i od gadosti sam ih bacila u smeće :-(
pas mater i seratorima po tuđim portunima
sutra bih malo trčala
mislim da će vrijeme biti ok.
Bravo Kris za nalaze, bravo flopice!
Flopi :lool:
Ja starke kao volim, iako su mi neudobne. Bole me noge u njima. U stiklama sam svoja :)
Dan mi prosao lijepo, u odmoru od vjezbanja, malo posao, malo konferencija, koncert, sad idem na vino :D
U pauzi od evenata sam napravila 25 burpija sto mi je bio izazov.
Zhang, ja te kuzim i ja nikad ne kupujem ciljano jer se tad samo nerviram.
Odi u beneton i s oliver.
Ili ako mos preko weba, mozda bi ti se svidio cos.
Ja sam u Brux bila u njihovom ducanu i dan danas zalim da nisam kupila kaput, bio je samo 100 eura :lool:
Sako nase summer je divan!
Flopice, promaknulo mi ova tvoja vazna stvar. Drzim fige.
Anci, kaj ce sutra? Da prepisem :mrgreen:
Ja razmisljam i o nekom upper koji ima handstand ili wall walk i pull upove... i tako te divote...
Zhang bas divote :lool:
Kris super za nalaze! Drago mi je da je sve skolski :-)
Kris bas mi je drago za nalaze
flopi i za tebe
Ja drzim fige ali me i zanima koja je to vazna stvar :)
Hvala cure :heart:
Flopi ako prodje dobro moras nam rec za sta smo drzale fige :mrgreen:
Nosila sam cilo popodne starke, mene ne bole noge al ja ionako i inace nosim samo ravno. Ali prije dva mj kupila cizme na petu i cesto ih nosim. Bit ce nesto i od mene :mrgreen:
Ja obozavam online shoping. Koji je to ducan anci? Bolje da ne znam :lool:
Moja obaveza se oduzila pa smo na kraju otisli na pizzu i sladoled (splicanke - kod luke, jel to onaj hvaljeni sladoled? Bio je odlican!!). Racunam da je cheat day danas :lool
Mazi se pogorsao onaj dermatitis. Moram cu opet doktoru, trazit uputnicu za dermatologa, bas ruzno izgleda :/